Philips 37" pfl7662d_12

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους,

Θα με ενδιέφερε η γνώμη σας - σαν ποιό ειδικοί - για την TV Philips 37"pfl7662d_12.
Γενικότερα, εκτός από τις ampilight τις οποίες δεν τις προτιμώ, πιά νομίζεται ότι είναι τα καλύτερα μοντέλα στις 37" ανεξαρτήτως μάρκας;
Διάβασα τι έγραφε το παληκάρι από την Ρόδο εδώ για την αντίστοιχη Philips 42" και τι τράβηξε και με ζώσαν τα μαύρα φίδια...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κώστας - Αθήνα.

Reaction score
0
Δημήτρη ευχαριστώ πολύ.
Παρότι ήταν για τις 42" και όχι για τις 37" τα συμπεράσματα ήτανε πολύ χρήσιμα.
Βυρωνιώτης ε;
Ελα ρε πατρίδα!!!

Thx και πάλι.

Κώστας

Reaction score
0
Δύσκολα θα βρεις review για κάτω από 40'' ειδικά σε μοντέλα τηλεοράσεων που δεν ανήκουν στην κατηγορία "hi end". Επιπροσθέτως τι 42'' τι 37'', η Philips χρησιμοποιεί τα ίδια πάνελ με τα ίδια ακριβώς χαραχτηριστικά για όλα τα μοντέλα (σε ίντσες εννοώ) της σειράς....(σειρά 5, σειρά 7, σειρά 9, κλπ)

Βυρωνιώτης δεν ήμουν ανέκαθεν, έγινα μετά γάμον (ας όψεται η σύζυγος :happy_8: ) - από Γλυφάδα ξεκίνησα και τουλάχιστον δεν πήγα και πολύ μακριά, εεε?:cool_1:

Reaction score
0
Σίγουρα δεν πήγες μακρυά...
Πάντως για να γυρίσουμε στο θέμα της TV, πάρα τα όσα της καταλογίζει ο τύπος στο link που έβαλες, μου φαίνεται ότι η σχέση τιμής - απόδοσης μου φαίνεται ότι είναι μάλλον καλή. Μπορεί και αν κάνω λάθος βέβαια...
Το συγκεκριμένο μοντέλο το βρήκα 1250 ευρώ με παράδοση και εγκατάσταση.
Αν σκεφτεί κανείς ότι τηλεόραση πέρνεις με προοπτική περίπου δεκαετίας ίσως και ν' αξίζει τον κόπο (πάντα για την σχέση που ανέφερα προηγουμένως)...

Τι λες;

Reaction score
0
Δες εδώ: http://www.hdtvtest.co.uk/Philips-42PFL7662D/και θα καταλάβεις....no further comment!
Guys... δεν μπορεί κάποιος να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα από ένα site μόνο....
Αν κοιτάξετε αυτό http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=585483
θα λέγατε περίπου τα αντίθετα με αυτά που αναφέρονται για την Philips στο site που δίνει ο φίλος Δημήτρης.
Τεσπα.... το θέμα είναι οτι ανήκει στις top,... και ότι και να πάρεις από αυτές που σκέφτεσε, οι διαφορές (τουλάχιστον σε ποιότητα εικόνας) είναι αμελητέες.

Reaction score
0
Σίγουρα δεν πήγες μακρυά...
Πάντως για να γυρίσουμε στο θέμα της TV, πάρα τα όσα της καταλογίζει ο τύπος στο link που έβαλες, μου φαίνεται ότι η σχέση τιμής - απόδοσης μου φαίνεται ότι είναι μάλλον καλή. Μπορεί και αν κάνω λάθος βέβαια...
Το συγκεκριμένο μοντέλο το βρήκα 1250 ευρώ με παράδοση και εγκατάσταση.
Αν σκεφτεί κανείς ότι τηλεόραση πέρνεις με προοπτική περίπου δεκαετίας ίσως και ν' αξίζει τον κόπο (πάντα για την σχέση που ανέφερα προηγουμένως)...

Τι λες;

Δε λέω ότι οι Philips δεν είναι καλές τηλεοράσεις, το αντίθετο μάλιστα....αλλά πάντα η επιλογή μας πρέπει να εξαρτάται και απο το τι απαιτήσεις θέλουμε από την τηλεόρασή μας...π.χ. αν θέλουμε το "απόλυτο" στην παρακολούθηση bd discs και γενικά high def υλικού, αυτό το μοντέλο υστερεί παρασάγκας έναντι της σειράς 9 (9632, 9732 - άλλα ηλεκτρονικά, άλλες δυνατότητες) - βέβαια ανεβαίνουν αναλόγως και τα βαλλάντια....μην ξεχνάμε ότι πληρώνουμε παίρνουμε!!!

Κώστα για να επανέλθω στην σχέση αξίας-απόδοσης που έθεσες, είναι πολύ καλή πράγματι και δεν πρόκειται να κλάψεις τα λεφτά σου για 37'' full hd. Σου προτείνω επίσης την πολύ καλή plasma Panasonic PX70E η οποία αποτελεί πραγματικό κελεπούρι για την τιμή της σε σχέση με τις δυνατότητές της!!!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef