Philips 37PFL8404-artifacts

Reaction score
0
Αγαπητοι φιλοι αγόρασα προ 3ημερου την παραπανω TV.Σε σύνδεση HDMI με ενα Ε-great παρατηρώ εκτεταμένα τεχνουργήματα (artifacts) κυρίως σε σκοτεινα πλάνα και γενικοτερα μια αφυσικη "ψηφιακίλα"...
Αλλα και τηλεοπτικα τα χρώματα και εν γενει ολοκληρη η συνολικη συμπεριφορα της παλαιοτερης42αρας 5303 που εχω ειναι πολυ καλύτερη απο την συγκεκριμενη...
Απο ρυθμισεις δοκιμασα τα παντα...(μειωση θορυβου,δυναμικες αντιθεσεις κτλ κτλ)
Εχει κανεις προσωπικη αποψη?

Reaction score
0
Απάντηση: Philips 37PFL8404-artifacts

Δηλαδη , την ειχες δει να παιζει πριν την αγορασεις και εδειχνε διαφορετικα ?
Για εμενα ολα αυτα που αναφερεις ειναι συνοδευτικα της συγκεκριμενης τηλεορασης .
:108:

Reaction score
0
Τηλεοπτικά δεν την ειδα να παιζει,αλλα ειχα την ελπίδα να αποδιδει τηλεοπτικα τουλαχιστον το ιδιο καλα με την 5303...
Στο μαγαζι την ειδα να παιζει για 5 λεπτα με ενα Blue ray δισκακι,αλλα με τοσα hdmi slitter αντε να κανεις συγκρισεις και να βγαλεις συμπέρασμα...
Αλλα και η γενικοτερη εικονα στην αναπαραγωγη blue ray δεν με ξετρέλανε...Οταν λες "συνοδευτικα " της τηλεορασης εννοεις οτι εχεις παρατηρησει και εσυ τα ιδια? Μηπως ειμαι υπερβολικος?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Ένα τέστ για την 32άρα.

Engaging [HD Natural Motion] – even at its “Minimum” setting – would cause 24p movies to look like camcorder-shot videos. This is a real shame, because if you want to avoid this undesirable (to our eyes anyway) video-like effect, then you wouldn’t be able to take advantage of the higher motion resolution provided by [100Hz Clear LCD] (which is greyed out unless [HD Natural Motion] is enabled).
Για ψάξτε λίγο καλύτερα τις ρυθμίσεις.

Reaction score
0
Απάντηση: Philips 37PFL8404-artifacts

Εχω ξαναπει φιλε μου , πως η υπερβολικη επεξεργασια της εικονα και ειδικα το "πουσαρισμα" που κανει η philips , καποιους απο εμας μας ενοχλει .
Τωρα αν τα ματια αλλων ικανοποιουνται απο την εικονα της ειναι πιθανο , μιας και δεν εχουμε ολοι τις ιδιες απαιτησεις/γουστα .
Το σχολιο που παρατεθηκε απο τον φιλο gstrifto , νομιζω οτι τα λεει ολα , αναφορικα με την καλη εικονα και την τεχνητα εντονη εικονα...
:102:

Reaction score
0
Διαπιστωθηκε το ελαττωματικο του θεματος απο τεχνικο της Philips(ειδε και ο ιδιος στις σκουρες περιοχες μια καφεπρασινη αποχρωαη),και η τηλεοραση αντικατασταθηκε απο το καταστημα που την αγορασα με καινουργια.Τηλεοπτικα δε βλεπω ουσιαστικη διαφορα,αλλα στη συνδεση με hdmi βλεπω βελτιωση...πολλες φορες για τα χρωματικα προβληματα ευθυνονται και οι καλωδιοταινιες σύνδεσης με το πανελ..ποιος ξερει...θα τη δοκιμασω και σε αλλη μπριζα κεραιας μήπως τυχον φταιει και το σήμα που φτανει στην συγκεκριμενη μπριζα...Αν εχει καποιος το ιδιο μοντελο θα ηταν χρησιμο να μας αναφερει σχετικα για την τηλεοπτικη της αποδοση....Θα παραθεσω και εγω αποψεις απο την εμπειρια μου αργοτερα.Αναμενω και ευχαριστω για τις μεχρι τωρα απαντησεις...

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491