PHILIPS 40PUS6809 40" Ultra HD 4K

Reaction score
0
Πωλείται η τηλεόραση του τίτλου, αγορασμένη ΣΗΜΕΡΑ από το e-shop. Εννοείται με απόδειξη αγοράς κτλ. Δεν έχει δουλέψει ούτε 5 λεπτά - σαν ηλίθιος δεν μέτρησα εκεί που ήθελα να την βάλω και δεν χωράει.

Είναι το Ultra HD μοντέλο, 4Κ (3840 x 2160 ανάλυση)

http://www.e-shop.gr/philips-40pus6809-ultra-hd-3d-smart-tv-wifi-p-PER.170349

Παρακαλώ όχι παζάρι, ούτε ανταλλαγές.

Τιμή 480€.

Περιοχή Πειραιάς. Σε κοντινές περιοχές γίνεται να σας την φέρω εγώ αν δεν έχετε μέσο.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.924
Γιατί δεν την πας πίσω να πάρεις άλλη;

Reaction score
0
Γιατί έχω ανοίξει την συσκευασία. Και να μπορώ νομικά να την επιστρέψω, που νομίζω μπορώ, είναι ανήθικο να την επιστρέψω ανοιγμένη για το δικό μου λάθος.

Reaction score
1.147
επιστροφή μή ελλατωματικού προϊόντος λέγεται.
Είναι οκ να την επιστρέψεις, δεν έγινε και τίποτα. Συνηθισμένο είναι

Reaction score
638
Μαλιστα στο Media market την διαφημιζουν κιολας την δυνατοτητα .
Εγω επεστρεψα δυο Sharp και μια Samsung μεχρι να καταληξω .
Ενταξει μην βαρατε ημουν λιγο εκδικητικος με τους Γερμανους

Reaction score
0
Επικοινώνησα με το κατάστημα και για να υπάρξει επιστροφή πρέπει η συσκευασία να είναι κλειστή και σε άριστη κατάσταση. Δεν την δέχονται εφόσον η συσκευασία έχει ανοιχθεί...

Γενικά το e-shop δεν φημίζεται για την εξυπηρέτησή του σε τέτοια θέματα.

Reaction score
0
Μόνο με ΚΤΕΛ προτείνω, όπου είναι 10€ (και να είναι παραπάνω θα στα καλύψω εγώ). Ή κάποια μεταφορική, με περίπου το ίδιο κόστος, μπορώ να ρωτήσω αν γνωρίζεις κάποια συγκεκριμένη με πρακτορείο κοντά σου.

Μόνο που θα πρέπει να προκαταβάλεις το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό, δεν μπορώ να στην στείλω αντικαταβολή έτσι. Αντικαταβολή με courier θα είναι εξωφρενικά τα μεταφορικά.

Reaction score
0
Νέα και τελευταία τιμή 450€. Αν δεν φύγει ως το τέλος της εβδομάδας θα την κρατήσω και θα αλλάξω έπιπλο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas