Philips 42'' Cineos 42PFL9632D

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους. Επειδη πλεον η 32" aquos μου φαινεται μικρη προσανατολιζομαι σε καποια 42 full hd. Το παραπανω μοντελο της philips μου φανηκε πολυ ενδιαφερον.Εχει καποιος εικονα του συγκεκριμενου ? Φανταζομαι οτι δεχεται κανονικα σημα 1080p και οχι 1080i οπως παλιοτερα μοντελα.
Επισης το ambilight εχει επιλογες οn/off η προσφερει και ρυθμιση της εντασης του?
Ευχαριστω!

Reaction score
0
Πολύ καλό μοντέλο έχω δει την 9732 που είναι παρόμοια.όλα τα υπόλοιπα η απάντηση είναι ναι!!Επίσης δες την Sony KDL-40W3000

Reaction score
8
Απάντηση: Philips 42'' Cineos 42PFL9632D

Δες και την f86.Η samsung εχει την καλυτερη κινηση αυτη τη στιγμη και τη θεωρω και πολυ πιο αξιοπιστη απο την philips.Εγω ειχα κολλησει για καιρο με τις sharp λογο japan και για το λογο οτι εχει το καλυτερο εργοστασιο στο κοσμο.Ομως μιλησα με 2 δημοσιογραφους και μου ειπαν τα ιδια.Διαβασε τον ηχο και Digital vision[HDTV] και κρινε.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους. Επειδη πλεον η 32" aquos μου φαινεται μικρη προσανατολιζομαι σε καποια 42 full hd. Το παραπανω μοντελο της philips μου φανηκε πολυ ενδιαφερον.Εχει καποιος εικονα του συγκεκριμενου ? Φανταζομαι οτι δεχεται κανονικα σημα 1080p και οχι 1080i οπως παλιοτερα μοντελα.
Επισης το ambilight εχει επιλογες οn/off η προσφερει και ρυθμιση της εντασης του?
Ευχαριστω!
Προχώρα άφοβα!!!! Καταπληκτική τηλεόραση...
Δέχεται κανονικά σήμα 1080p και το ambilight έχει επιλογές για ρύθμιση της έντασης καθώς και on/off.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas