Philips 47PFL9703 αξίζει στα 1080 ευρω?

Reaction score
8
Η τιμή φαίνεται καλή αλλα τα μείον είναι ότι είναι παλιότερο μοντέλο και δεν έχει MPEg4.
Αξίζει ή κάποιες πιο καινούργιες στα ίδια λεφτά πάνω κάτω είναι πλέον καλύτερες?
Θα προορίζεται για HD κυρίως και tv

Reaction score
0
Απάντηση: Philips 47PFL9703 αξίζει στα 1080 ευρω?

Είχα τη 42 9703 την είχα πάρει 1800 με σκόντο. Η τηλέοραση είναι πολύ καλή , το ambilight δεν παιζεται. Αρνητικά :
- το μαύρο είναι μέτριο (σκούρο γκρι ) αλλά για LCD καλό
- το perfect pixel hd κάνει εξαιρετική δουλεία στην βελτίωση της εικόνας αλλά στην μπάλλα δημιουργεί artifacts τα οποία δεν μπόρεσα να τα ξεπεράσω (στα βολέ η μπάλλα φαινόταν τριπλή, για αυτό το έκλεινα)
- οι Philips δεν έχουν PIP , αν αυτό σε ενδιαφέρει.
Εγώ θα την έπαιρνα , τώρα έχω την 469704 και η διαφορά είναι στο μαύρο αλλά η 9703 είχε καλύτερες (εξαιρετικές) γωνίες θέασης.
Με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις LG LED λιγότερες ιντσες αλλά το μόνο που θα κερδίσεις είναι λίγο καλύτερο μαύρο και πιο λιγότερο πάχος. Ambilight spectra όμως δεν παίρνεις ούτε με 1800.

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Philips 47PFL9703 αξίζει στα 1080 ευρω?

1)Μήν αγοράσεις τηλεόραση χωρίς mpeg4.

2)Γιατί η τιμή είναι καλή;
για το πρωτο που λες και εμενα με προβληματιζει να μην εχει mpeg4..
για το δευτερο τωρα πιστευω ότι αν σκεφτουμε ότι ηταν πριν ενα χρόνο η "ναυαρχίδα" της Philips...ε, για αυτο το λεω...

θα σκεφτόμουνα σοβαρα για plasma αλλα επειδή τις ταινίες τις βλέπω μέσω laptop που εχω συνδεδεμένο με HDMI και τρέχω τον player μέσω κανονικά των windows φοβαμαι ότι οι plasma δε θα μου κάνουν τη δουλειά που θέλω αποτελεσματικά αφού αποδίδουν καλά στις ταινιες HD μόνο μέσω bluray ή media player.

Από την άλλη οι Philips ξέρω ότι αφήνουν pass through τον ήχο DTS και AC3 από HDMI σε ενισχυτή. Δηλαδή,

Laptop->HDMI->TV -> coaxial -> ενισχυτής (DTS ή AC3).

Για τα παραπάνω λοιπόν είμαι προβληματισμένος και δε ξέρω τι να κάνω. να πάω σε παλιό μοντέλο που θα μου δουλεύει αυτό το σχέδιο και να θύσιάσω το MPEG4 ή οχι.. ή να περιμένω λίγο τα καινούργια μοντελα? τσ τσ τσ ....:108::110:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos