- Reaction score
- 0
Την παρειγγειλα εχθες!!!θα αντικαταστησει την 47 PFL 9703!τωρα καθομαι σε αναμμενα καρβουνα!!!
οχι φιλε,ουτε στο εξωτερικο δεν πρεπει να υπαρχει.Μας βλεπω να περιμενουμε κανενα διμηνο,εμεις που την εχουμε παραγγειλει!Γνωριζει καποιος κανενα καταστημα που να εχει στημενη τη σειρα 9704 και να παιζει? Να δουμε και εμεις ποσο καλη ειναι αυτη τελικα?
Παιδιά, εχω τρελαθει και εγω με την 9704, αλλα προς το παρον δεν την εχω δει πουθενα live.Γνωριζει καποιος κανενα καταστημα που να εχει στημενη τη σειρα 9704 και να παιζει? Να δουμε και εμεις ποσο καλη ειναι αυτη τελικα?
Με το καλο να τη χαρεις!Από ότι έμαθα μια παρτίδα ήρθε αυτήν την εβδομάδα και η επόμενη είναι στης 3/11 !
Ευτυχώς βρήκα μόνο ένα κομμάτι 46" και μάλλον από Τρίτη - Τετάρτη θα το έχω. :107:
Αντε,με το καλο να σου ερθει,ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξεκολλας τα ματια σου απο πανω της.Μαλλον η 52αρα που περιμενω θα ειναι στη δευτερη παρτιδα.Από ότι έμαθα μια παρτίδα ήρθε αυτήν την εβδομάδα και η επόμενη είναι στης 3/11 !
Ευτυχώς βρήκα μόνο ένα κομμάτι 46" και μάλλον από Τρίτη - Τετάρτη θα το έχω. :107:
Τι δυο λογακια!ολοκληρο review θελουμε!!! χαχα!!!joe1 -> Η 52" δεν με παίρνει για εκεί που την θέλω , άρα 46" μονόδρομος.
peripteras1 -> Ευχαριστώ !!!
Τελικά Δευτέρα πρωί παραλαμβάνω!
Ελπίζω να μπορέσω να ξεκολλήσω για να σας γράψω δυο λογάκια !!!!
αναμενουμε με αγωνια!Πριν καμιά ώρα παρέλαβα !
Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές !
Ακόμα είμαι στης ρυθμίσεις κ.τ.λ. ταινία πιο μετά .
αναμένετε .....