PHILIPS 7403,η 7603 βοηθεια...

Reaction score
0
Γεια σας παιδια και παλι..μπαινω στο θεμα.ηθελα να παρω την lg 7000 42 αλλα αυτη η ελειψη τις εταιριας απο τηλεορασεις με εκανε να ξανακοιταω και παλι τις philips και πρωτα την 7403 λογο 100 hrz αλλα ουτε αυτη υπαρχει διαθεσιμη, ομως μαζι προσεξα και την 7603 που δεν τις ειχα δωσει σημασια επειδη δεν ηταν 100 hrζ, και παρατηρησα οτι με τις ιδιες ακριβως ρυθμησεις που εκανα και στις δυο ειδα οτι η 7603 εχει πιο καλο penel,δηλαδη το λευκο και το μαυρο ειναι πιο ζωντανα απο την 7403 ειδηκα το λευκο.Στην κινηση τις που ειναι και το σημαντικο κοματι με το natural motion που εχει ειδα οτι κανει καλη δουλεια,σχεδον ομαλη κινηση και σε br και στα καναλια,φυσικα η 7403 φανταζομαι λογο 100 hrz ειναι λιγο καλυτερη σε αυτον τον τομεα,αλλα διαπηστωσα για αλλη μια φορα,και εγω και ο πωλητης οτι η 7403 αργη λιγο να αλλαξει τις σκηνες,βεβαια αυτο το βλεπεις οταν παιζει με τις αλλες μαζι αν την δεις μονη τις μπορει να μην ειναι προβλημα,και τελος την lg την απεκλησα διοτι με κερδισε η ευκρινια τις philips.¨λοιπον,στα ματια μου παντα η 7403 εχει τα παραπανω αρνιτικα αλλα ειναι 100 hrz και η 7603 το ανριτικο τις ειναι οτι δεν ειναι 100hrz.το διλημα μου ειναι το εξης..αγοραζεις σημερα μια tv που ναι μεν εχει πολυ καλη εικονα αποδεκτη κινηση αλλα δεν ειναι 100hrz,ειναι απαρετιτο το χαρακτιριστικο αυτο για καποιον που βλεπει καναλια και dvd μονο και καθολου παιχνιδια και ποδοσφαιρο? θα εκτιμουσα την γνωμη σας,και ζητω συγνωμη αν καπιους τους κουρασα..:123: :123: :123:

Reaction score
164
Απάντηση: PHILIPS 7403,η 7603 βοηθεια...

Κανένα τεχνικό χαρακτηριστικό δεν είναι απαραίτητο αν δεν το χρειάζεσαι. Σε ενοχλεί η έλλειψη 100Ηz; Όχι; Γιατί να τα πληρώσεις τότε; Επειδή ενοχλεί εμένα; :126:

Όσο για τις ρυθμίσεις που έκανες, τα ίδια νούμερα σε διαφορετικές τηλεοράσεις δεν έχουν νόημα. Αν θέλεις να τις συγκρίνεις θα πρέπει να τις φέρεις όσο το δυνατόν πιο κοντά στα γούστα σου, ανεξάρτητα από τις ρυθμίσεις που βάζεις.

Reaction score
0

Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα φιλε unforgiven για την απαντηση σου.εξηγησε μου ομως αν μπορεις γιατι ολος αυτος ο ντορος με τα 100 hr, γιατι σχεδον ολοι οι πωλητες σου προτηνουν στην κατηγορια αυτη,η καινουργια σου tv να ειναι 100hr,που και σε τι χρειαζεται το 100hr τελικα,ειναι μονο προιον του μαρκετινκ..σε ευχαριστω και παλι...:123::126:

Reaction score
164

Τα 100 ή 120 ή 200 ή 240 Hz είναι ένας τρόπος για να γίνεται η κίνηση πιο ομαλή. (Οι flat τηλεοράσεις πάσχουν σε αυτόν τον τομέα, οι CRT είχαν fields και πολύ καλή κίνηση).
Συγκεκριμένα, όταν ένα αντικείμενο βρίσκεται στη θέση Α και στο επόμενο καρέ στη Β, δημιουργείται και μία ενδιάμεση θέση, μεταξύ των Α και Β για να είναι πιο ομαλή η μετάβαση.
Άσε τους πωλητές να λένε ό,τι θέλουν.
Πρόσεξε τα γράμματα που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης, πχ στο Star. Αν δεν παρατηρείς διαφορές ανάμεσα σε μία 100ρα και σε μία απλή, τότε μην πληρώσεις παραπάνω.
Ή να στο θέσω λίγο διαφορετικά. Αν μπορείς να πάρεις μία 100Hz, πάρε την. Μην ζοριστείς οικονομικά όμως ή μην την προτιμήσεις σε σχέση με μία που δεν έχει 100Hz, αλλά σου αρέσει περισσότερο η εικόνα της.

Reaction score
0

Τα 100 ή 120 ή 200 ή 240 Hz είναι ένας τρόπος για να γίνεται η κίνηση πιο ομαλή. (Οι flat τηλεοράσεις πάσχουν σε αυτόν τον τομέα, οι CRT είχαν fields και πολύ καλή κίνηση).
Συγκεκριμένα, όταν ένα αντικείμενο βρίσκεται στη θέση Α και στο επόμενο καρέ στη Β, δημιουργείται και μία ενδιάμεση θέση, μεταξύ των Α και Β για να είναι πιο ομαλή η μετάβαση.
Άσε τους πωλητές να λένε ό,τι θέλουν.
Πρόσεξε τα γράμματα που τρέχουν στο κάτω μέρος της οθόνης, πχ στο Star. Αν δεν παρατηρείς διαφορές ανάμεσα σε μία 100ρα και σε μία απλή, τότε μην πληρώσεις παραπάνω.
Ή να στο θέσω λίγο διαφορετικά. Αν μπορείς να πάρεις μία 100Hz, πάρε την. Μην ζοριστείς οικονομικά όμως ή μην την προτιμήσεις σε σχέση με μία που δεν έχει 100Hz, αλλά σου αρέσει περισσότερο η εικόνα της.
Σχεδόν τα ίδια μου είχε πεί και ένας μεγάλος σε ηλικία αλλά και σε γνώση από ότι ε΄βλεπα....γιατί όλοι οι υπόλοιποι πωλητές ρωτούσαν αυτόν σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα.:112:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss