Philips 8404 και HDMI.Προβλημα η bug?

Reaction score
4
Καλησπερα.Αγορασα μια Philips 8404 37αρα.Εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος οσον αφορα την ποιοτητα της εικονας της μονο που παρατηρησα το εξης : Οταν εχω συνδεδεμενη μια συσκευη σε οποιαδηποτε θυρα hdmi και ειναι ενεργοποιημενη, πχ xbox τοτε καποια καναλια της τηλεορασης εχουν παρασιτα, οταν σβηνω την συνδεδεμενη συσκευη τοτε ολα οκ.πρακτικα δεν υπαρχει καποιο προβλημα καθως αποκλειεται να βλεπω τηλεοραση και να εχω χωρις λογο το xbox η το wd hd player ωστοσο θα ηθελα να ξερω το γιατι συμβαινει αυτο.

Reaction score
74
Απάντηση: Philips 8404 και HDMI.Προβλημα η bug?

..... : Οταν εχω συνδεδεμενη μια συσκευη σε οποιαδηποτε θυρα hdmi και ειναι ενεργοποιημενη,
πχ xbox τοτε καποια καναλια της τηλεορασης εχουν παρασιτα, οταν σβηνω την συνδεδεμενη συσκευη τοτε ολα οκ.....
Aν εχει USB η TV σου και δεχεται αναβαθμιση firmware θα σου ελεγα να μπεις στο παρακατω site

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/...37PFL8404H/12&scy=gr&slg=el&mid=Link_Software

να κατεβασεις το 37pfl8404h_12_fus_eng.zip που ειναι μαλλον για τη δικη σου και να το εγκαταστησεις

στην TV σου... Ισως να ειναι η επιλυση του προβληματος σου

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Philips 8404 και HDMI.Προβλημα η bug?

Οκ. και usb και Dlna και συνδεση στο internet εχει.Ιnternet δεν εχω καθως περιμενω συνδεση απο forthnet.Απο το κινητο πουμπαινω δεν κατεβαζει αρχεια και netcafe δεν παω.θα το δοκιμασω σε καμμια δεκαρια ημερες. thanks!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.399
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos