Philips Ambisound HTS 8100

Reaction score
0
Το αγορασα προχτες απο τον κωτσοβολο στο ρεντη μετρητοις με 800 ευρω και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος με τον ηχο που βγαζει κατα την αναπαραγωγη ταινιων,πραγματι σου δινει την αισθηση οτι εχει συστημα 5.1 .Βεβαια στο ακουσμα μουσικης δεν μπορω να πω οτι ειναι ιδανικο...
Παντως για καποιον που δεν θελει να μπλεξει με ηχεια και καλωδια νομιζω οτι κανει παρα πολυ καλα αυτα που υποσχεται και η τιμη του δεν ειναι απογορευτικη.Σαν τηλεοραση εχω την PHILIPS 37'' PF9731D και απο θεμα εικονας ειναι παρα πολυ καλο.Εβαλα ενα dvd και με upscaling στα 1080i εβγαλε καταπληκτικη εικονα.

Reaction score
0
Ναι παιζει δυνατα φιλε μου.Τουλαχιστον στο χωρο μου που ειναι γυρω στα 35 με 40 τετραγωνικα εμενα τουλαχιστον με καλυπτει.Βεβαια μην περιμενεις να κανεις παρτυ...

Reaction score
50
Εγώ αν και δεν είμαι ιδιαίτερα υπέρ τέτοιων προτάσεων (προτιμώ "αυθεντικό" 5.1/7.1 στήσιμο) δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι για τον κόσμο που δε θέλει να μπλέξει με καλώδια ή με... προβλήματα με τη σύζυγο οι συγκεκριμένες υλοποιήσεις είναι σημαντικό που υπάρχουν. Και το γεγονός ότι βλέπουμε καινούριες προτάσεις δείχνει ότι και οι εταιρίες λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τους καταναλωτές στους οποίους απευθύνονται.

Όσοι λοιπόν έχετε εμπειρίες κατ' ιδίαν καλό είναι να τις μοιραζόσαστε (όπως και ο φίλος μας παραπάνω) καθότι ενδιαφέρουν αρκετούς αναγνώστες.

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους,

Έχω και εγώ το ίδιο Home cinema και είμαι πραγματικά ικανοποιημένος από την απόδοση του. Ήχος αρκετά καλός και από εικόνα πάλι θα έλεγα ότι σε αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι με τους Ελληνικούς υπότιτλους που δεν μπορώ να βρω κάποιο πρόγραμμα που θα τους παίζει. Επίσημα δεν έχει βγει κάτι από την εταιρία αλλά με διαβεβαίωσαν ότι αυτό μπορεί να γίνει με κάποια αναβάθμιση. Αν πέσει κάτι στην αντίληψη σας θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο γιατί ψάχνω αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω.

Ευχαριστώ,
Βασίλης

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.480
Members
38.703
Νεότερο μέλος
DAMBO