PHILIPS BDP 7700 & ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ YAMAHA A592 - Προβλημα με ηχο dts

Reaction score
52
Καλησπερα σε ολους,μολις πηρα το PHILIPS BDP 7700 λογω των 5.1 διακριτων καναλιων που εχει.
Το συνδεσα στον 'δεινοσαυρο' μου YAMAHA A592 και εχω τα εξης προβληματα
Δεν εχω πεντακαναλο ηχο dts παρα μονο δικαναλο,σε ac3 ομως εχω κανονικα ολα τα καναλια!!
Μηπως πρεπει να ρυθμισω κατι απο το μενου?
Ελληνικοι υποτιτλοι γιοκ!!.Μου βγαζει αλραμπουρνεζικα η' δεν τους βλεπει καθολου!!
Οποια βοηθεια δεκτη ρε παιδια γιατι ειχα να ακουσω 5καναλο χρονια τωρα..

Reaction score
1.458
Απάντηση: PHILIPS BDP 7700 & ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ YAMAHA A592 - Προβλημα με ηχο dts

Σχετικά με τους υπότιτλους,στο μενού του player τι επιλογές έχει για αποκωδικοποίηση υποτίτλων?Αν μπορείς να μου τις γράψεις ίσως μπορέσω να βοηθήσω.

Reaction score
52

Λεει πως διαβαζει-Η συσκευή αναπαραγωγής έχει τη δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων υποτίτλων στις ακόλουθες μορφές: .srt, .sub, .txt, .ssa, και .smi.
Το παραξενο ειναι πως πχ. διαβαζει αρλαμπουνεζικα σε ιδιο τιτλο,βιντεο-υποτιτλοι με καταληξη srt
και διαβαζει κανονικα ελληνικα σε αρχειο με ιδιο η' διαφορετικο τιτλο βιντεο υποτιτλοι η' με καταληξη .srt.srt
Δοκιμασα σε πολλα εργα να αλλξω την καταληξη πχ.srt.srt η' .ssa αλλα τζιφος!!

Reaction score
1.458

Οι srt είναι εντάξει.Δες μήπως έχει επιλογές για κωδικοποίηση υποτίτλων.Επέλεξε Greek,cp1253,Greek Windows.Κάπως έτσι πρέπει να τα έχει.Εκτός αν υποστηρίζει μόνο UTF-8 κωδικοποίηση, οπότε θα πρέπει να είναι σε utf-8 τα αρχεία των srt υποτιτλων.

Reaction score
52

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!!.Το βρηκα,το ειχε σε ενα υπομενου κ το ονομαζε 'ρυθμιση χαρακτηρων'!!
Κατα τα αλλα για οποιον διαβασει το ποστ το μηχανημα εχει απιστευτα αργο λογισμικο,κολαει,αργει να εκτελεσει εντολες και θα θεωρησω καταναλωτικη απατη το οτι δεν αναγραφουν πουθενα στα χαρακτιριστικα του(παρα μονο στο manual που παιρνεις στα χερια σου οταν εννοειτε το εχεις αγορασει) οτι απο τις 5.1 διακριτες εξοδους περνεις μονο dolby digital πολυκαναλο και οχι και dts!!

Reaction score
1.458

Ελεγξε μήπως έχει βγει κάποιο firmware update από την Philips.Ισως διορθώνει κάποια από τα προβλήματα που αναφέρεις.

Reaction score
52

Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν αυτο..

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.153
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound