philips cd624

Reaction score
17
Καλησπερα σας.Εχω ενα cd player philips cd624 απο την δεκαετια του 90 σε αριστη κατασταση.
Θα ειχα βελτιωση στον ηχο απο τα cd αν το αντικαθιστουσα με το τελευταιο μοντελο της pioneer pd-10 στα 230euro η θα προτεινατε κατι αλλο?Νομιζω οτι το philips καπου υστερει...
Ενισχυτη εχω τον pioneer A10 και ηχεια τα magnat 202 100W rms.
Σας ευχαριστω προκαταβολικα
κωστας

Reaction score
596
Κωστα απ΄οτι διαβαζω το δικο σου χρησιμοποιει ενα dac που δινει 16 bit depth/44.1 kHz sample rate signal.

Το Pioneer εχει θεωρητικα ανωτερο dac σε προδιαγραφες AKM AK4480 192Khz 32 bit.

Αν δεν υπαρχει δυνατοτητα δοκιμης θα πονταριζα στο Pioneer. Επισης το s/n του Pioneer ειναι 117 Db κι απ οτι γνωριζω ειναι σημαντικο να ειναι ψηλα αυτο το νουμερο.

Σιγουρα δεν ειμαι ειδικος αλλα το ψαχνω κι εγω με τις προδιαγραφες αυτες τις μερες και το παιχνιδι του ηχου βρισκεται στο dac οταν μιλαμε για οικονομικα μοντελα.

Reaction score
17
Καλησπερα σας.Εχω ενα cd player philips cd624 απο την δεκαετια του 90 σε αριστη κατασταση.
Θα ειχα βελτιωση στον ηχο απο τα cd αν το αντικαθιστουσα με το τελευταιο μοντελο της pioneer pd-10 στα 230euro η θα προτεινατε κατι αλλο?Νομιζω οτι το philips καπου υστερει...
κωστας
κωστας
[DOUBLEPOST=1445066347][/DOUBLEPOST]μαλλον θα παω για το pioneer.Σας ευχαριστω παντως

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
κωστας
Το ένα ζήτημα είναι αν το Pioneer ηχητικά είναι καλύτερο από το δικό σου και το άλλο αν το σύστημα σου μπορεί να ανταποκριθεί στην αναβάθμιση της πηγής.
Για το δεύτερο σκέλος μόνο εσύ ξέρεις την απάντηση, πάντα μετά από ακρόαση.
Για το πρώτο θα σου έλεγα με βεβαιότητα πως ένα καινούριο μηχάνημα υπερτερεί σε σχέση με ένα άλλο που μετράει 25 χρόνια στη πλάτη του.
Μόνο οι παλαίωση των υλικών του αρκεί χωρίς να προστεθεί η τεχνολογική υπεροχή.

Reaction score
7.194
μην το κανεις,αγορασε ενα dac και συνδεσε εκει το philips με την ψηφιακη εξοδο. Συνδεσε φυσικα τον υπολογιστη σου με την εισοδο usb του dac.....και μαλλον δεν θα ασχοληθεις μετα πολυ με το cd player. To pioneer κοστιζει 230 ευρω,αν βαλεις ακατι απραπανω αγοραζεις dac και θα εχεις καλυτερο ηχο,αλλα θα μπορεις να αναβαθμισεις τον ηχο και πολλων αλλων συσκευων με ψηφιακη εξοδο.

Reaction score
17
Η αποφαση για αλλαγη εχει παρθει.Μια τελευταια συμβουλη.Το bugdet ειναι 300€ για cd player.Pioneer pd10 ή marantz 5005 ή κατι αλλο;Αυριο θα γινει η παραγγελια...

Reaction score
17
Η αποφαση για αλλαγη εχει παρθει.Μια τελευταια συμβουλη.Το bugdet ειναι 300€ για cd player.Pioneer pd10 ή marantz 5005 ή κατι αλλο;Αυριο θα γινει η παραγγελια...
Καλημερα.Ποιο απο τα δυο τελικα;

Reaction score
7
Η marantz βγαζει πολυ εντιμα μηχανακια και σε αυτη την κατηφορια τιμης εχεις το κεφαλι σου ησυχο ,οτι εκανες μια σωστη αγορα.Οποτε απο μενα marantz=vfm!

Reaction score
17
τελικα μετα απο επισκεψη σε μαγαζι του κεντρου, αποφασιστηκε και αγοραστηκε το denon dcd 720ae μαζι με το καλωδιο ecosse best boy...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.601
Members
38.579
Νεότερο μέλος
Jiovani75