Philips cineos 42" 42PFL 7603D

Reaction score
0
Αγαπητοί φίλοι θα ήθελα την γνώμη σας για το παρακάτω μοντέλο.. http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&product=1096451
Ο λόγος που ξεχώρισα το αναφερόμενο μοντέλο είναι καταρχήν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του σε σχέση με την τιμή του, καθώς και το ότι μου δίνει ισόπαχο κάδρο (χωρίς περιττά ηχεία να προσθέτουν όγκο στο κάτω μέρος της οθόνης) βελτιώνοντας έτσι την αισθητική του.

Υ.Γ. Είναι αξιόπιστη η Philips στην Ελλάδα ? Να προχωρήσω στην αγορά της?

Reaction score
0
Απάντηση: Philips cineos 42" 42PFL 7603D

καλύτερα προτίμησε την LE40A656A της SAMSUNG για την οποία γράφονται πολύ καλά πράγματα ή την LG 6000.
δεν τις έχω δει (έχω δει την προηγούμενη F86 samsung, η οποία ήταν πολύ καλή), αλλά αποτελούν τις καλές σειρές των εταιριών τους, ενώ η 7χχχ είναι η 2η σειρά της philips (η πρώτη είναι η 9χχχ).
σε κάθε περίπτωση δες πρώτα πριν αποφασίσεις.

Reaction score
0
καλημέρα.. η Samsung που μου προτείνεις έχει όντως καλά χαρακτηριστικά. Η καμπύλη όμως που έχει στο κάτω μέρος της οθόνης (κλασική γραμμή της Samsung) σε συνδυασμό με το πλαστικό διάφανο κόκκινο χρώμα της, δε με κερδίζουν .. Δεν συζητώ για την γραμμή της LG 6000.. το ηχείο που έχει από κάτω.. δεν το θέλω με τίποτα.. αυτό που ψάχνω είναι ένα καθαρό ισόπαχο κάδρο γύρω από το panel..
Δεν αμφιβάλω πως και οι δυο είναι αξιόλογα μοντέλα, μα αυτό που αληθινά ζητάω πλέον από μια τηλεόραση είναι και η εξωτερική της εμφάνιση.. (σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο τα χαρακτηριστικά της), αλλά αφού σε λίγο καιρό ούτως ή άλλος τα νέα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά, θα έχουν περισσότερα καλούδια δεν δίνω όλα τα λεφτά στα χαρακτηριστικά. Τουλάχιστον να αγοράσω μια καλή FullHD με υψηλό contrast και με όμορφο σχεδιασμό.. να την κρεμάσω στον τοίχο και να προσθέσω στο σαλόνι μου ένα όμορφο ¨κάδρο¨..
Ο λόγος σας κουράζω με τις ¨ιδιοτροπίες¨ μου είναι ο φόβος μου για το αν το μοντέλο που έχω επιλέξει έχει βγάλει κανένα πρόβλημα (αν την έχει δοκιμάσει κανείς από το φόρουμ) και αν η Philips στην Ελλάδα είναι ισάξια με την υποστήριξη τηςSony ή την Samsung διότι έχω ακούσει διάφορα..
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας..

Reaction score
1

Γενικά η κατασκευάστρια εταιρία philips πούλησε στον παρελθόν κάτι μούφες , απίστευτες , άλλο πράγμα ... Βέβαια για τα καινούρια μοντέλα πλέον έχουν διορθωθεί αρκετά πράγματα ... Κάτι κακό για το service δεν έχω ακούσει , και η συγκεκριμένη τηλεόραση που δεν διαφέρει και πολύ από την περσινή σειρά 9xxx φαίνεται για διαμάντι ... Πάντως δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα ξανακάνει κάποια μαιμουδιά ... έχει μεγάλο ιστορικό σε αυτό ...

Reaction score
0
Αυτό είναι το πρόβλημα.. είναι πολλοί αυτοί που μου λένε πως κάτι αρνητικό έχουν ακούσει για την Philips, και ίσως αυτό να με φοβίζει πίσω από το διαμαντένιο της παρουσιαστικό.. έλα μου ντε όμως που κανένας δεν έχει κάτι ξεκάθαρο για να με πείσει.. ¨ένας φίλος του φίλου την πήρε και σε ένα χρόνο του χάλασε.. και του την αλλάξανε και του ξαναχάλασε και του την ξαναλλάξανε και...¨ ¨ποιά Philips που αν δεις τις πωλήσεις θα καταλάβεις..¨... δεν έχω ακούσει κανένα να μου πει ξέρεις κάτι η Philips που θέλεις δεν έχει καλό contrast, δεν έχει καλό panel, καλό τροφοδοτικό, εγγύηση, αξιόπιστη αντιπροσωπία.. κάτι συγκεκριμένο τέλος πάντων.
Οφείλω να πώ πως είμαι τεχνικός σε κατάστημα οπτικοακουστικών και την Sony KDL-40W4000 ή την LE40A656A της SAMSUNG τις έχω όλη μέρα στο κατάστημα αναμμένες και όντως παίζουν καταπληκτικά (δυστυχώς δεν έχουμε την Philips). Δεν έχουν όμως το ¨τέλειο κάδρο¨ λιτό, απέριττο, ισόπαχο πάνω κάτω δεξιά αριστερά με αόρατο ήχο, ικανό να αντικαταστήσει ένα πίνακα ζωγραφικής στο σαλόνι.... και ψάχνοντας βρίσκω την philips που περισσότερο για οθόνη mac παρά για τηλεόραση μοιάζει.. και είμαι εδώ (στο αγαπημένο μου site) να πάρω το πράσινο φως και να πάω να την πάρω με σιγουριά..
Σας παρακαλώ λοιπόν.. αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία από την philips ή ακόμα καλύτερα έχει την τηλεόραση.. ας με ξεμπλοκάρει..
ευχαριστώ..

Attachments

Reaction score
0
ψάχνοντας το forum βρήκα αυτό : http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=45156 όπου graphist83 λέει τα καλύτερα για την αντιπροσωπία Philips.. αν βρεθεί τουλάχιστον και ένας ικανοποιημένος κάτοχος αυτού του μοντέλου.. την βλέπω να έρχεται..

Reaction score
0

Η υποκειμενική μου γνώμη είναι ότι η SAMSUNG LE40A656A εκτός από τα χαρακτηριστικά της είναι και η πιο όμορφη.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Philips cineos 42" 42PFL 7603D

Αυτό είναι το πρόβλημα.. είναι πολλοί αυτοί που μου λένε πως κάτι αρνητικό έχουν ακούσει για την Philips, και ίσως αυτό να με φοβίζει πίσω από το διαμαντένιο της παρουσιαστικό.. έλα μου ντε όμως που κανένας δεν έχει κάτι ξεκάθαρο για να με πείσει.. ¨ένας φίλος του φίλου την πήρε και σε ένα χρόνο του χάλασε.. και του την αλλάξανε και του ξαναχάλασε και του την ξαναλλάξανε και...¨ ¨ποιά Philips που αν δεις τις πωλήσεις θα καταλάβεις..¨... δεν έχω ακούσει κανένα να μου πει ξέρεις κάτι η Philips που θέλεις δεν έχει καλό contrast, δεν έχει καλό panel, καλό τροφοδοτικό, εγγύηση, αξιόπιστη αντιπροσωπία.. κάτι συγκεκριμένο τέλος πάντων.
Οφείλω να πώ πως είμαι τεχνικός σε κατάστημα οπτικοακουστικών και την Sony KDL-40W4000 ή την LE40A656A της SAMSUNG τις έχω όλη μέρα στο κατάστημα αναμμένες και όντως παίζουν καταπληκτικά (δυστυχώς δεν έχουμε την Philips). Δεν έχουν όμως το ¨τέλειο κάδρο¨ λιτό, απέριττο, ισόπαχο πάνω κάτω δεξιά αριστερά με αόρατο ήχο, ικανό να αντικαταστήσει ένα πίνακα ζωγραφικής στο σαλόνι.... και ψάχνοντας βρίσκω την philips που περισσότερο για οθόνη mac παρά για τηλεόραση μοιάζει.. και είμαι εδώ (στο αγαπημένο μου site) να πάρω το πράσινο φως και να πάω να την πάρω με σιγουριά..
Σας παρακαλώ λοιπόν.. αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία από την philips ή ακόμα καλύτερα έχει την τηλεόραση.. ας με ξεμπλοκάρει..
ευχαριστώ..
Σου είπα ότι όλες οι τηλεοράσεις είναι καλές , μην το σκέφτεσαι , μόνο άμα είσαι γκαντέμης θα χάσεις ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Philips cineos 42" 42PFL 7603D

Σου είπα ότι όλες οι τηλεοράσεις είναι καλές , μην το σκέφτεσαι , μόνο άμα είσαι γκαντέμης θα χάσεις ...
έλα ντέ.. και απ΄ότι είδα η philips συνεργάζεται με την LG (lgphilips-lcd) http://www.videonews.gr/mambo/index.php?option=com_content&task=view&id=622&Itemid=0 , δεν το ήξερα..
πιστεύω ότι θα είναι καλή αγορά.. αν με προλάβει κανένα άλλο μέλος για κριτική του προϊόντος έχει καλώς.. αλλιώς θα σας ενημερώσω με το που την πάρω στα χέρια μου..

Δεν ξέρω αλλά.. σαν να ξεμπλόκαρα.. :))

Reaction score
0

καλύτερα προτίμησε την LE40A656A της SAMSUNG για την οποία γράφονται πολύ καλά πράγματα ή την LG 6000.
δεν τις έχω δει (έχω δει την προηγούμενη F86 samsung, η οποία ήταν πολύ καλή), αλλά αποτελούν τις καλές σειρές των εταιριών τους, ενώ η 7χχχ είναι η 2η σειρά της philips (η πρώτη είναι η 9χχχ).
σε κάθε περίπτωση δες πρώτα πριν αποφασίσεις.
+1

Τις είδα και τις 2 την Παρασκευή... και οι 2 πολύ καλές με πρώτη ΜΑΚΡΑΝ την Samsung....

Aπλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16793

Αλλά και η Σκάρλετ ΑΨΟΓΗ για τα χρήματα που ζητάει...
http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?16662

Αλλά η Σάμυ είναι εκτός συναγωνισμού.... με 400 ευρω περίπου παραπάνω, αλλά νομίζω ότι τα αξίζει!!!

Reaction score
0
Πήγα τελικά να δώ το αναφερόμενο μοντέλο της Philips σε κάποιο κατάστημα απο κοντά.. Αποτέλεσμα? Κάτω απο το μέτριο.. Εκτός απο το ότι είναι πολύ χοντροκομένη τελικά και όχι τόσο designάτη όσο δίχνει απο την φωτογραφία, έχει πολύ φτωχό μενού δεκαετίας 80 (την ανοίγει ο υπάλληλος να την δω και στο πεδίο Χώρα-Γλώσσα έγραφε: Ελληνικκά με 2 κάπα), το ambilight δεν με ενθουσίασε όσο περίμενα, το ίδιο η εικόνα της και η αντίθεση του μαύρου..
Τελικά την λύση την βρήκα στο 40W4000 της SONY.
Στιλάτο design με πολύ όμορφο κάδρο γύρω απο το panel και ένα διακριτικό ηχείο στο κάτω μέρος της, καταπληκτική εικόνα με φοβερή αντίθεση του μαύρου, μαγικό μενού (στιλ PS3 με λειτουργία κάδρου εικόνας) και 4 χρονια εγγύηση..
Το προτίνω ανεπιφύλακτα σε όλους..

Υ.Γ. H Sony ανακοίνωσε πως σύντομα θα διανέμει στους BRAVIA & PS3 Owners υλικό HD ταινιών μέσω internet, πρίν αυτό κυκλοφορίσει στους κινηματογραφους. Είναι και αυτό κάτι..

Reaction score
26

Δύσκολα θα επέλεγα Sony λόγο του Service της.
Από Philips πάντως πραγματικά και εγώ από πολλούς έχω ακούσει διάφορα αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο.
Από την εμπειρία μου έχω για το δωμάτιο ένα Home Cinema Phlilips και έναν προτζέκτρορα. Και τα δυο για την τιμή που τα αγόρασα είναι απίστευτα καλά και τίμια.
Ο προτζέκτορας δυστυχώς μου έκανε 2 φορές νερά όμως στα 2 χρόνια που τον έχω.
Και τις 2 τηλεφώνησα στο Service (δυστυχώς δεν είναι στην Ελλάδα) και το μόνο που αναγκάστηκα να κάνω είναι να τον πακετάρω.Τον πήραν από το σπίτι μου και ήρθε σε λιγότερο απο 20 μέρες πίσω.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.903
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo