Philips CRT 36PW9767

Reaction score
0
Πωλείται η κατά την γνώμη μου κορυφαία δημιουργία σε CRT τηλεόραση.
Philips Matchline 36PW9767 με το stand και ασύρματα ηχεία.
http://www.marktnet.nl/Philips-100Hz-tv-36PW9767-standaard-5001134.htm#Zoom (δεν είναι αυτή η φωτό από την δική μου)
Απίστευτη εικόνα σε τηλεοπτικό σήμα και DVD, ήχος 5.1 με ενσωματωμένο sub που δεν χρειάζεται βοηθήματα. Pixel Plus2, 2 tuner, PIP κλπ.
Για λεπτομερή spec google.
Την είχα αγοράσει το 2003 3.500 ευρώ.
Τόσα χρόνια αργότερα εξακολουθούμε να παρακολουθούμε κατα μεγάλο ποσοστό αναλογικό η χαμηλών spec digital εκπομπές και εκεί η συγκεκριμένη κάνει θαύματα.
Ζητάω 600 ευρώ και πιστεύω πως για μιά τέτοια classic είναι λογικά.

L

LLLEFTERIS

Guest
Απάντηση: Philips CRT 36PW9767

Και εγω ειχα αγορασει το 2003 εναν προτζεκτορα 7500 ευρω και με καινουρια λαμπα τον εδωσα με το ζορι 300 και με πανι.

Το θεμα δεν ειναι ποσο την ειχες αγορασει αλλα που εχει φτασει η τεχνολογια σημερα και πανω απ΄ολα που εχουν φτασει οι τιμες!

Reaction score
4.235
Και να βρεις καποιον να σηκωσει το θηριο, παντως η τιμη αυτη δυσκολα..

Reaction score
0

Συμφωνώ, όντως θηρίο. Χρειάζομαι "συνεργείο" να την μεταφέρει στο σπίτι των γονιών, και η τιμή τσιμπημένη.
Σίγουρα όμως παίζει πολύ καλύτερα από 2 LCD και μια Plasma που έχω στις καθημέρινές συνήθεις θεάσεις (ειδήσεις, τηλεοπτικές σειρές, MTV, άντε και καμμιά ταινία στην στάνταρ συμπίεση AVI που όλοι τις κατεβάζουμε)
Μια προσπάθεια στα 500 και βλέπουμε.

Reaction score
4.235
Re: Απάντηση: Philips CRT 36PW9767

Σίγουρα όμως παίζει πολύ καλύτερα από 2 LCD και μια Plasma που έχω στις καθημέρινές συνήθεις θεάσεις (ειδήσεις, τηλεοπτικές σειρές, MTV, άντε και καμμιά ταινία στην στάνταρ συμπίεση AVI που όλοι τις κατεβάζουμε)
Συμφωνω 100% δεν συγκρινονται

Reaction score
0

CRT όπως βινυλιο.
Ποιος φανταζόταν
πριν 10 χρόνια πως ένα πικαπ θα στοιχίζει σήμερα πολλαπλάσια από ένα cD player!

Reaction score
0

Με συνεργείο 3 ατόμων καταφέραμε να την ανεβάσουμε στο υπνοδωμάτιο στην σοφίτα.
Οταν "κουράζομαι" από την "super duper" SONY των 52 ιντσών (Ζ series παρακαλώ!), λέω καληνύχτα απολαμβάνοντας την μαγεία της πιο εκπληκτικής κατά την γνώμη μου CRT και όχι μόνο, που φτιάχτηκε ποτέ.
Και όλα αποκτούν χρώμα!
Ναι υπάρχει ακόμα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras