philips dvp 3144/12 και εξωτερικους srt

Reaction score
0
παιδιά εχω ένα μεγάλο πρόβλημα με το dvd player μου γράφω ένα αρχείο avi η dvix σε δισκάκι και υπότιτλοι είναι ξεχωριστοί πατάω να δω την ταινία φορτώνει κανονικά και μετά μου δείχνει και του υπότιτλους τους πατάω και αυτούς παίζουν κανονικά με την ταινία αλλά βγαίνουν αλαμπουρνέζικα τι να κάνω?? όταν βέβαια τους ενσωματώνω σε dvix
δεν εχω κανένα πρόβλημα αλλά όταν είναι ξεχωριστοί υπάρχει πρόβλημα πως μπορώ να το διορθώσω??
μήπως χρειάζεται να τους αλλάξω κατάληξη και να τους κάνω sub η οτι άλλο μπορει να γίνει?:141::140:

Reaction score
0
Απάντηση: philips dvp 3144/12 και εξωτερικους srt

δες τι πρέπει να κάνεις ΕΔΩ
Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση σου αλλα εγω εχω το philips dvp 3142/12 και εχει ήδη το firmaware εκείνος μιλάει για το 3444 και του είπαν να βάλει το 3142 εγω τι να βάλω??

Reaction score
0

για δές και ΕΔΩ ,κάτι λένε ότι με αυτό το fw τους υποστηρίζει
Συγνώμη για το λάθος μου στον τίτλο δεν το πρόσεξα είμαι αδιόρθωτος
Τελικά εχω το 3142/12 ας μου πει κάποιος τι πρέπει να κάνω ώστε να μπορέσω να δω την ταινία avi με ξεχωριστούς υπότιτλους srt? γιατί όταν την γράφω στο δισκάκι και πατάω play την φορτώνει και αμέσως μου πετάει και τους υπότιτλους που τους βλέπει τους παταω και αυτούς αλλά τους εμφανίζει αλαμπουρνέζικα γιατί να γίνεται αυτό? ενώ οταν τους ενσωματώνω με το AVIAddXSub τους παίζει μια χαρά:141::140::140:

Reaction score
18
μπορείς να φτιάξεις κ μόνος σου custom firmware, είχα κάνει παλιά για το δικό μοu philips. χρειάζεσαι το original firmware και 2 προγραμματάκια mtk αν θυμάμαι καλά. με το ένα φτιάχνεις την γραμματοσειρά στο μεγεθος που θέλεις γιατί συνήθως είναι μικρές και με τo άλλο την ενσωματώνεις στο firmware.

L

LLLEFTERIS

Guest

http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php

Δωρεαν και σε 40 δευτερα καρφωνει τους υποτιτλους πανω στην ταινια και παιζει παντου!

Μονο που το control σου θα πρεπει να εχει πληκτρο για τους υποτιτλους (subs)

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988