Philips HD Media player HMP5000

Reaction score
0
Το έχει δοκιμάσει κανένας? αξίζει τίποτα σε σχέση με τον ανταγωνισμό π.χ. WD TV LIVE 3Gen? ειδικά το κομμάτι τον online (Youtube, Facebook, κλπ), To βρήκα στα Multirama με 84€.

Επίσημη σελίδα

Με το digital media player Philips HD Media player HMP5000 απολαύστε εξαιρετική ποιότητα βίντεο, μουσική και φωτογραφίες από το Internet ή τη βιβλιοθήκη του υπολογιστή σας απευθείας στην τηλεόραση, χωρίς μετατροπές αρχείων.

Philips HD Media player HMP5000

Χαρακτηριστικά

Aναπαραγωγή βίντεο σε πολλές μορφές (MKV)
DivX Plus HD Certified for high-definition αναπαραγωγή DivX
Windows Media Video για αναπαραγωγή ταινιών από το PC σας
Προβολή φωτογραφιών σε διάφορες μορφές
Ακούστε μουσική από διάφορα αρχεία πολυμέσων
Dolby Digital DTS2.0 για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία

Το digital media player Philips HD Media player HMP5000 είναι ιδανικό για κάθε σαλόνι. Διαθέσιμο να σας ψυχαγωγεί όλες τις ώρες της ημέρας.

See more

DivX Plus HD Certified for high-definition DivX playback
Play video in multiple formats
Windows Media Video for movie playback from your PC
View photos in various formats
Integrated Internet services

Hear more

Listen to music from different media files

Dolby Digital DTS2.0 for the ultimate movie experience

Engage more

USB 2.0 connector and SD memory card slot
Playback media content from hard disk
Built-in Wi-Fi to enjoy your connected media wirelessly
DLNA PC Media Link to browse PC and home network content

Features

DivX Plus HD Certified for high-definition DivX playback

DivX Plus HD offers the latest in DivX technology to let you enjoy HD videos and movies from the Internet direct to your Philips HDTV or PC. DivX Plus HD supports the playback of DivX Plus content (H.264 HD video with high-quality AAC audio in an MKV file container) while also supporting previous versions of DivX video up to 1080p. DivX Plus HD for true HD digital video.

Windows Media Video for movie playback from your PC

With Windows Media Video, you can play PC video files on your TV. Enjoying these with friends and family also becomes a whole lot easier. Say goodbye to squinting at the computer screen, and lean back and enjoy your favourite WMV files on your TV—in the comfort of your living room.

USB 2.0 connector and SD memory card slot

Enjoy the high speed and convenience of accessing more capacity to transfer photos, videos and MP3 music files by using USB 2.0. You can also access more capacity to store photos, videos and MP3 music files on your Philips player by inserting an SD card into the built-in SD card slot.

View photos in various formats

View and enjoy your photos in a wide range of formats, including JPEG, JPG, M-JPEG, PNG, TIF, TIFF, GIF, BMP and HD JPEG — directly on your wide-screen TV! Turn your living room into a photo gallery and share wonderful memories with your friends and family.

Play video in multiple formats

Play and enjoy a comprehensive range of video formats—from high definition formats like MPEG 1/2/4 (MPEG 4 Part 2), H.264, VC-1, H.263, VP6 (640 x 480), DivX Plus HD, DivX 3/4/5/6, Xvid, RMVB 8/9/10, RM, WMV (V9), AVI, TS, M2TS, TP, TRP, ISO, VOB, DAT, MP4, MPEG, MPG, MOV(MPEG 4, H.264), ASF, FLV (640 x 480), MKV, M4V—without the hassle of converting files. Just press Play to start watching any videos or movies in superb cinematic quality, delivered in vivid surrounding sound.

Listen to music from different media files

Listen to your favourite music—whatever the audio format—and enjoy it in crystal clear sound. The Philips player allows easy access to a wide range of audio formats from Dolby Digital, AAC, RA, OGG, MKA, MP3, WAV, APE, FLAC, DTS, LPCM, PCM, WMA (V9), IMP/MS ADPCM and WMA Pro.

DLNA PC Media Link to browse PC and home network content

The DLNA PC Media Link provides easy access to videos, photos and music content on your PC or home network. By connecting your media player to your home network, you will be able to access content from all DLNA certified devices seamlessly. Browse your PC collection of multimedia from your player at a push of a button.

Reaction score
0
Ξέχασα τα παρακάτω από τα χαρακτηριστικά :102:

Playback media content from hard disk

Relax and enjoy your media content from your hard disk without worrying about file format compatibility. Simply playback your content knowing that your Philips player supports most popular HDD formats like FAT32, FAT etc.
Built-in Wi-Fi to enjoy your connected media wirelessly

With built-in Wi-Fi you can access your media content wireless. Say goodbye to squinting at the computer screen and lean back and enjoy your media files on your TV — in the comfort of your living room.
Integrated Internet services

Simply connect your Philips Media Player to your home network to enjoy an astounding range of cool online services—anytime! Access any content streamed from your home network or browse a whole universe of websites*, like Facebook, YouTube, Picasa and AccuWeather. *Support websites subject to changes.

Reaction score
34
Το έχω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δεν ξέρω τι λέει σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ και η εικόνα που έχω στην plasma είναι καταπληκτική.

"Playback media content from hard disk"

Αυτό κάνω κυρίως, βλέπω hd ταινίες από φορητό σκληρό τον οποίο συνδέω με usb.

Reaction score
1.460
Απάντηση: Philips HD Media player HMP5000

Απο δίκτυο πως πάει παιδιά,βλέπει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε .srt?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Philips HD Media player HMP5000

Το έχω εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δεν ξέρω τι λέει σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά εμένα με έχει βολέψει πάρα πολύ και η εικόνα που έχω στην plasma είναι καταπληκτική.

"Playback media content from hard disk"

Αυτό κάνω κυρίως, βλέπω hd ταινίες από φορητό σκληρό τον οποίο συνδέω με usb.
Αυτό κάνω και εγώ με το WD TV HD 1Gen , και λέω να κάνω το επόμενο βήμα για δίκτυο και internet application (Youtube,Facebook, κλπ..)

Μπορείς να μας πεις καμία πληροφορία σχετικά με το δίκτυο και τα online services??

Απο δίκτυο πως πάει παιδιά,βλέπει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε .srt?
Και αυτό πολύ σημαντικό.

Reaction score
34
Από δίκτυο δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη, αλλά υπότιτλους βλέπει μια χαρά.
Σε mkv βλέπω και εγώ, τους υπότιτλους τους βλέπει και μάλιστα επειδή έχω την συνήθεια να γεμίζω την οθόνη (να βλέπω χωρίς μπάρες πάνω κάτω), μπορώ και τους μετακινώ προς τα πάνω όσο θέλω. Επίσης τους αλλάζω και χρώμα (σε μερικές ταινίες βολεύει πάρα πολύ να είναι κίτρινοι και όχι λευκοί).

Reaction score
1

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά όταν βλέπω κονσουμεράδικη μεγαλοεταιρεία να φτιάχνει media player, τρέχω από την άλλη πλευρά :137:

Reaction score
34

Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά όταν βλέπω κονσουμεράδικη μεγαλοεταιρεία να φτιάχνει media player, τρέχω από την άλλη πλευρά :137:
Και ποια εταιρεία που φτιάχνει media players, δεν είναι κονσουμερίδικη? :119:
Για να μη τρέχεις το λέω.... :138:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips HD Media player HMP5000

Και ποια εταιρεία που φτιάχνει media players, δεν είναι κονσουμερίδικη? :119:
Για να μη τρέχεις το λέω.... :138:
Syabas, Sanji, HDI κλπ κλπ κλπ...τις ξέρει κανείς ; Αν πείς Sanji στο δρόμο θα νομίζουν ότι τους έβρισες :142: αν πείς Philips θα σκούζει και ο μπάρμπας από το απέναντι καφενείο...

Reaction score
122

εγώ phillips ποτέ ποια για πόλους λογούς... και θέλει και ψάξιμο δώσε 40 ευρώ παραπάνω και πάρε πολύ καλύτερο μηχάνημα media player.
3d -- sub/idx τα υποστηρίζει γιατί και εμένα η pfl 46 8605 3d όλα τα αρχεία τα υποστηρίζει αλλά αν βάλεις usb/ hdmi η σκληρό η εταιρεία τα έχει κλειδωμένα για πνευματικά δικαιώματα 1 χρόνο τους έπαιρνα τηλ.. για να βρω άκρη κ δεν βρήκα... τους μίλαγα λες και ήμουν από τον Αρη ...
ΟΎΤΕ ΤΕΧΝΙΚΌ ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΔΙΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ... γιατί βρίσκονται στο εξωτερικό...
και με την βοηθεια των παιδιων εδω ... βρηκα λυση..
αλλα phillips ποτε ποια....
δεν ηξερες δεν ρωταγες ... :121:

και πες μου αν υποστηρίζει ματροσκα και sbs ... αλλά να το δοκιμάσεις.... όχι τι γραφεί

Reaction score
34

εγώ phillips ποτέ ποια για πόλους λογούς... και θέλει και ψάξιμο δώσε 40 ευρώ παραπάνω και πάρε πολύ καλύτερο μηχάνημα media player.
3d -- sub/idx τα υποστηρίζει γιατί και εμένα η pfl 46 8605 3d όλα τα αρχεία τα υποστηρίζει αλλά αν βάλεις usb/ hdmi η σκληρό η εταιρεία τα έχει κλειδωμένα για πνευματικά δικαιώματα 1 χρόνο τους έπαιρνα τηλ.. για να βρω άκρη κ δεν βρήκα... τους μίλαγα λες και ήμουν από τον Αρη ...
ΟΎΤΕ ΤΕΧΝΙΚΌ ΔΕΝ ΜΟΥ ΈΔΙΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΉΣΩ... γιατί βρίσκονται στο εξωτερικό...
και με την βοηθεια των παιδιων εδω ... βρηκα λυση..
αλλα phillips ποτε ποια....
δεν ηξερες δεν ρωταγες ... :121:

και πες μου αν υποστηρίζει ματροσκα και sbs ... αλλά να το δοκιμάσεις.... όχι τι γραφεί
Ματρόσκες βλέπω με υπότιλους.
Δεν λέω τι διαβάζω, λέω τι βλέπω, από την αρχή του νήματος.

Η εμπειρία σου με τη φιλιπς είναι σεβαστή, αλλά δεν νομίζω να έχει να κάνει τίποτε με ένα player των 84 ευρώ.
Εγώ να δεις εμπειρίες που είχα με άλλη εταιρεία, που μένω και στην επαρχία...
Από τη philips αντίστοιχα, ότι έχω πάρει δούλεψε καταπληκτικά (όπως πχ η 9704 που είναι full led και όχι edge ;-) )
Syabas, Sanji, HDI κλπ κλπ κλπ...τις ξέρει κανείς ; Αν πείς Sanji στο δρόμο θα νομίζουν ότι τους έβρισες :142: αν πείς Philips θα σκούζει και ο μπάρμπας από το απέναντι καφενείο...
Σιγά βρε Νίκο τις χάϊ ενδ εταιρείες... consumer με τα μπούνια είναι και αυτές...:107:
και σιγά πχια την εφαρμογή για τα οποία θέλουμε τα μηχανάκια...

Reaction score
0
Σορρυ off topic ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΕΛΠΙΖΩ
παιδιά νομίζω ότι ξεφεύγουμε λίγο offtopic , εδώ μιλάμε για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ μηχάνημα, όχι για τις εμπειρίες με την οποιαδήποτε χψ εταιρία.. έχω να σας πω εγώ πολλές καλές & κακές εμπειρίες για όλες τις εταιρείες.

Όποιος το έχει μπορεί να μας απαντήσει στα εξής

1. τι λέει από δίκτυο,εδικά το streaming me Wifi
2. τα online services (Youtube,Facebook, κλπ..)
3. Μέσο δίκτυο βλέπει εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους σε .srt ?

Reaction score
0

Eπειδη ψαχνομαι να αγορασω κατι για να βλεπω ταινιες θελω να σε ρωτησω αν παιζει αυτου του ειδους τις ταινιες BluRayRip.XviD

Reaction score
1.460

Πήγαινε σε κάτι ασφαλέστερο μάλλον!Dune.Mede8er,Popcorn hour,Netgear,WDTV Gen 3 έχουν πολύ καλά μοντέλα!

Reaction score
0

γιατι δεν ειναι καλο αυτο?τα αλλα ποσο εχουν?θα παιζουν υποτιτλους?πολλα τα ερωτηματα

Reaction score
1.460

Αυτό είναι άγνωστο μοντέλο στην ελληνική αγορά!Και πιστεψέ με,σε media players αγόρασε από μικρή αλλά υποσχόμενη εταιρία.Οχι από πολυεθνικές!Εχουμε πολλές προτάσεις στο φόρουμ και μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα οι ελληνικοί υπότιτλοι!Ελληνες είμαστε άλλωστε!
Βέβαια αν κάποιο μέλος έχει τον συγκεκριμένο player της Philips μπορεί να μας διαψεύσει με μια μικρή παρουσίαση!:126:

Reaction score
0

Μετα απο την ιδεα και τις πληροφοριες που μου εδωσε ο lesarros πηγα σε ενα καταστημα και πηρα αυτο Iomega ScreenPlay TV Link Director Edition - Media Player
.O πωλητης μου ειπε οτι παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με ελληνικους υποτιτλους.Οπως και bluray.Mε επεισε γιατι μου ειπε οτι τον εχει και εκεινος.Ετσι λοιπον τον αγορασα και ετρεξα ευθυς στο σπιτι να τον δοκιμασω.Απο τα 10 ας πουμε divx που εβαλα επαιξαν τα 7.Απο τα 4 bluray επαιξαν τα μονο τα 2 και αυτα χωρις ηχο.Φυσικα και το πηγα πισω.Μαλλον ειναι καλυτερα ναμην πω το ονομα του καταστηματος αλλα με χαλασε πολυ το γεγονος οτι κανενα media player απο ολες τις μαρκες που ειχε δεν ειχαν σφραγισμενο κουτι.Ηταν ολα ανοιχτα!!!Επισης με χαλασε και ο κακος πωλητης.Τελοςπαντων αποφασισα να παρω ενα media player με κανα 100καρικο αλλα επειδη μπερδευτικα πιο πολυ διαβαζοντας τις παρουσιασεις μιας και ειμαι αρχαριος θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε καποιον.Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα...

Reaction score
8

Μετα απο την ιδεα και τις πληροφοριες που μου εδωσε ο lesarros πηγα σε ενα καταστημα και πηρα αυτο Iomega ScreenPlay TV Link Director Edition - Media Player
.O πωλητης μου ειπε οτι παιζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με ελληνικους υποτιτλους.Οπως και bluray.Mε επεισε γιατι μου ειπε οτι τον εχει και εκεινος.Ετσι λοιπον τον αγορασα και ετρεξα ευθυς στο σπιτι να τον δοκιμασω.Απο τα 10 ας πουμε divx που εβαλα επαιξαν τα 7.Απο τα 4 bluray επαιξαν τα μονο τα 2 και αυτα χωρις ηχο.Φυσικα και το πηγα πισω.Μαλλον ειναι καλυτερα ναμην πω το ονομα του καταστηματος αλλα με χαλασε πολυ το γεγονος οτι κανενα media player απο ολες τις μαρκες που ειχε δεν ειχαν σφραγισμενο κουτι.Ηταν ολα ανοιχτα!!!Επισης με χαλασε και ο κακος πωλητης.Τελοςπαντων αποφασισα να παρω ενα media player με κανα 100καρικο αλλα επειδη μπερδευτικα πιο πολυ διαβαζοντας τις παρουσιασεις μιας και ειμαι αρχαριος θα σας παρακαλουσα να μου προτεινετε καποιον.Ευχαριστω και συγγνωμη αν σας κουρασα...
Πήγαινε σε κάτι ασφαλέστερο μάλλον!Dune.Mede8er,Popcorn hour,Netgear,WDTV Gen 3 έχουν πολύ καλά μοντέλα!
Υπαρχει ηδη απαντηση στην ερώτησή σου:605:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Philips HD Media player HMP5000

τσεκαρα τις μαρκες αλλα δεν βγαζω ακρη.μεγαλος ο ογκος για να τον διαβασω.λεω να παω να παρω το philips και να τελειωνει η υποθεση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.299
Members
38.677
Νεότερο μέλος
LefterisG