philips hts3115.Aνοιγει μονο του.

Reaction score
43
Πριν ενα μηνα πηρα το set home cinaema τησ philips hts3115.Tο προβλημα ειναι οτι οποτε του τη βαραει ανοιγει μονο του.Εψαξα στο google και εχουν παρα πολυ το ιδιο προβλημα χωρις κανενασ να εχει βρει τη λυση.Μηπωσ ξερει καποιοσ κατι να με βοηθησει;

Reaction score
34
ΝΑΙ μπορούμε να βοηθήσουμε. Εχεις σκεφτεί παρεμβολές απο άλλες συχνότητες ή άλλα τηλεκοντρόλ στη πολυκατοικία σου; Ολα συχνότητες είναι. Το θέμα είναι το πόσο ευάισθητο είναι το μηχανημά σου σε αυτό το θέμα. Εγω πχ χανω το σήμα στο wireless streamer μου όταν μιλάω στο σταθερο τηλέφωνο του σπιτιού μου.

Reaction score
43
Arislimp το εχω σκευτεί αυτό που λές και ειναι το πιο πιθανό,να είναι δηλαδη πολυ ευαισθητος ο δεκτης των υπερυθρων.Γιαυτό μαλλον εχουν τοσοι πολοί το ιδιο προβλημα.Απτην αλλη ομωσ αν ηταν αυτοσ ο λογοσ θα εκτελουσε κιαλλεσ λειτουργιες μονο του ,και οχι μονο να κλεινει.Οπότε μαλλον δεν ειναι αυτο.:pc:

Reaction score
18
file exo k ego ti idio provlima ...opos k polloi alloi....apo o,ti katalava allazontas sunexeia ta kalodia sundesis otan den einai sundedemeno to scart einai ok..dokimase to hdmi mono, an to upostirizei i tv sou

Reaction score
164
Απίθανο να έχει φταίει άλλο τηλεκοντρόλ, μιας και δουλεύουν με υπέρυθρες που δεν περνάνε τοίχους. Για να σου φύγει η ιδέα, βούλωσε του το μάτι, να δεις τι θα γίνει.

Reaction score
7
Απίθανο να έχει φταίει άλλο τηλεκοντρόλ, μιας και δουλεύουν με υπέρυθρες που δεν περνάνε τοίχους. Για να σου φύγει η ιδέα, βούλωσε του το μάτι, να δεις τι θα γίνει.
Το είχα πάθει και εγώ με την τηλεόραση. Είχε κολλήσει οριακά το πλήκτρο του τηλεκοντρολ. Μάλλον θέλει καθάρισμα.

Reaction score
18
file epikoinonisa me texniko tis philips....ftaiei i sundesi scart ...ego to exo sundedemeno mono me to hdmi k pleon den anoigei mono tou....episis an theleis firmware na paizei greek subs pes

Reaction score
0
file epikoinonisa me texniko tis philips....ftaiei i sundesi scart ...ego to exo sundedemeno mono me to hdmi k pleon den anoigei mono tou....episis an theleis firmware na paizei greek subs pes
Εγώ έχω μόνο hdmi και πάλι ανοίγει...
Αν μπορείς στείλε μου το firmware.Δοκιμασα και εγώ να φτιάξω αλλά απέτυχα. mail [email protected]:135:

Reaction score
0
Απάντηση: philips hts3115.Aνοιγει μονο του.

γεια σας,
κοιτα αν εχει συνδεση wireless για ιντερνετ και ανοιγει ψαχνοντας συνδεση για να τσεκαρει τυχων software update.
το ειχα παθει με την τηλεοραση μου.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale