philips hts8140 soundbar

Reaction score
44
Ακουσα χθες στο mediamarkt το philips hts8140

και μου έκανε μεγάλη εντύπωση η καθαροτητα στον ήχο(από ράδιο μάλιστα)και επείδη ειμαι στο ψάξιμο για ηχομπάρα είμαι στο τσακ να το πάρω.μήπως το έχει ήδη κάποιος να μας πει καμία προσωπική γνώμη;
Πάντως στο ιντερνετ τα review είναι αρκετά καλά.

Reaction score
44
Λοιπόν,μιας και από ότι βλέπω δεν έχει κανένας προσωπική γνώμη για το εν λόγω μηχάνημα ας πω εγώ δύο κουβέντες από την έως τώρα εμπειρία μου μαζί του.
Το έχω κάτω από την τηλεόραση έδω και μία εβδομάδα περίπου και έχω βάλει στην άκρη ένα παλιό sony που έχω με με 5.1 ηχεία.
Καταρχήν το στυλ του philips είναι άπαιχτο, το δε sub είναι πανέμορφο.
Από πλευρας απόδοσης ο ήχος του είναι πεντακάθαρος ιδιαίτερα αν επιλεχθεί το ambisound.
Οσο αφορά το suround κομάτι της υπόθεσης αν και η θέση που έβαλα το μηχάνημα ειναι πολύ δύσκολη(τέρμα αριστερή γωνία του δωματιου με την πλάτη του καναπέ να είναι σχεδόν μπροστά από την αριστερή πλευρά των ηχείων) υπάρχει μια αίσθηση suround χωρίς να μπορώ όμως να βγάλω ακόμη συμπέρασμα.
Τελικό συμπέρασμα:αν και θα ήθελα να πάρω ενα yamaha ysp4000 με τα μισά λεφτά περίπου είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μηχάνημα,την αποδοσή του και την έλειψη ενός σωρού καλωδίων σε ένα δωμάτιο που δεν είναι αποκλειστικά για θέαση ταινιών.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.248
Members
38.671
Νεότερο μέλος
Katerinanota