PHILIPS LCD TV 231T1SB 23' ερώτηση και για άλλες Philips γενικότερα.

Reaction score
0
καλησπέρα σε όλους,

Σε μια παλαιότερη Philips LCD (3ετίας) κάθε φορά που τη συνδέαμε στον υπολογιστή μέσω HDMI έκανε ένα ενοχλητικό τρεμόπαιγμα η οθόνη στην κίνηση του ποντικιού. Από ότι θυμάμαι, που το είχα ψάξει τότε, δεν επιδεχόταν διόρθωσης το πρόβλημα.

Τώρα σκέφτομαι να αγοράσω τη PHILIPS LCD TV 231T1SB 23'' και αναρωτιέμαι αν συνεχίζουν οι Philips να έχουν την ίδια συμπεριφορά.

thanks,

Reaction score
0
Απάντηση: PHILIPS LCD TV 231T1SB 23' ερώτηση και για άλλες Philips γενικότερα.

Φίλε, την έχω (τώρα τελευταία την πήρα, μόνο ήταν πιο ακριβή :104:) και δεν έχω προσέξει κάποιο πρόβλημα. Δεν ήξερα καν ότι οι Philips είχαν πρόβλημα παλιότερα!

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα τη χτυπήσω και θα ενημερώσω.
Πόσο την αγόρασες αλήθεια; Δεν γράφουν εντωμεταξεί κάπου και την εγγύηση... τι εγγύηση έχεις πάρει εσύ;
σκεφτόμουν να πάρω και το έξτρα πακέτο που δίνουν με 20 ευρώ για ένα χρόνο και αναρρωτιέμαι μήπως παίζει τίποτα περίεργο (ρίχνω την τιμή δίνοντας σου μικρότερη εγγύηση την οποία σου την πουλάω μετά)

Reaction score
0

Από Public την πήρα στα 230. Ακόμη και με την έξτρα εγγύηση που θες να πάρεις, πάλι πιο φτηνή βγαίνει η δική σου :-(

Τέλος πάντων, τώρα έγινε. Τουλάχιστον είναι καλή για την κατηγορία της!

Reaction score
40

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα τη χτυπήσω και θα ενημερώσω.
Πόσο την αγόρασες αλήθεια; Δεν γράφουν εντωμεταξεί κάπου και την εγγύηση... τι εγγύηση έχεις πάρει εσύ;
σκεφτόμουν να πάρω και το έξτρα πακέτο που δίνουν με 20 ευρώ για ένα χρόνο και αναρρωτιέμαι μήπως παίζει τίποτα περίεργο (ρίχνω την τιμή δίνοντας σου μικρότερη εγγύηση την οποία σου την πουλάω μετά)
Οχι, δεν γινεται το καταστημα λιανικης να σου δωσει λιγοτερη εγγυηση. Αλλωστε δεν στην δινει αυτο αλλα ο Ελληνας Αντιπροσωπος. Και αυτη ειναι στα 2 ετη. Εαν με 20ε σου δινουν 1 επιπλεων ετος, δηλαδη συνολο 3 ετη, περαν του γεγονοτος οτι αξιζει απο αποψη επιβαρυνσης, το τελευταιο 1 ετος το προσφερει το καταστημα σε συνεργασια με καποιο service. (οχι Philips). Εαν δεν σου δινει 2 ετη δωρεαν εγγυηση μεσω Philips Hellas τοτε η TV ειναι παραεισαγωγη και υπευθυνος για το service ειναι αυτος. Πραγμα οχι καλο γιατι το support της Philips δεν θα το εχεις. Δικαιολογει και το χαμηλο της τιμης.

Reaction score
0

φίλε μου επειδή το έψαξα λίγο αυτές τις ημέρες, τελικά αυτό το παραμύθι με τα 2 χρόνια υποχρεωτικά δεν ισχύει. Ο νόμος λέει ότι η εγγύηση δίνεται από τον κατασκευαστή και είναι "εύλογο διάστημα της αναμενόμενης διάρκειας ζωής του προϊόντος". Δηλαδή πάρε το αυγό (μέρες που ειναι) και κούρεψέ το.

Τώρα για την επέκταση της εγγύησης από το getitnow γράφουν ότι ισχύουν οι ίδιοι ακριβώς όροι με την εγγύηση που δίνεται αρχικά, δεν είναι επιλπέον εγγύηση είναι επέκταση. τώρα τι να σου πω παραπάνω, δεν ξέρω. την αγόρασα τελικά με την έξτρα εγγύηση και περιμένω να μου έρθει, Δευτέρα ή Τρίτη (υποθέτω).

Ελπίζω να μη τη χρειαστώ :)

p.s. αν σε ενδιαφέρει μπορώ να ψάξω και το νόμο και σου περάσω link.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos