Philips LED 37PFL7605H...απλά φοβερή!

Reaction score
0
Μετά από έρευνα αγοράς κατέληξα και πήρα την Philips LED 37PFL7605H

Εδώ την βλέπετε http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/...hilips-37PFL7605H-LED-TV-37-37PFL7605H-12.htm

Εχει φοβερά χρώματα...το Ambilight Spectra 2 σου κοβει πραγματικά την ανάσα το βράδυ όταν βλέπεις ταινία.Νιώθεις οτι είσαι σε κινηματογράφο!Δεν έχω μετανοιώσει ούτε στιγμή που την πήρα!
Εχει πολλα καλούδια πχ 100Hz και απόκριση 2ms ,4 είσοδοι HDMI με EasyLink,Σύνδεση σε δίκτυο PC DLNA,Net TV,Ambilight Spectra 2,εξοικονόμηση έως και 40% ενέργειας σε σύγκριση με μια τυπική τηλεόραση LCD, εξελιγμένος επεξεργαστής εικόνας Pixel Precise HD με δυνατότητα απεικόνισης 4 τρισεκ. χρωμάτων!εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση.

Γενικά πιστεύω οτι άξιζε η αναμονη και το ψαξιμο.Η τιμή? 900ε ευροπουλάκια...Πήρα και έναν ρυθμιστή τάσης 40ε να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Ξεκίνησα για samsung αλλα όλοι οι πωλητές μου έλεγαν να αποφύγω αυτή την εταιρία προς το παρών γιατί θα αλλάξουν κάποια πράγματα.Σε λιγο καιρό ο φουρλης δεν θα είναι πλέον ο γενικός αντιπρόσωπος αλλα οι ιδιοι οι γιαπωνέζοι και δεν θα ξέρουμε(μου ελεγαν)εαν θα συμφωνούν με τις εγγυήσεις και τα σέρβις που έδινε ο φουρλης(τα λεω λιγο χοντρικά).
Τέλος πάντων εγώ είμαι ευχαριστημένος και πιστεύω οτι τα χρήματα έπιασαν τόπο.
:116:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Philips LED 37PFL7605H...απλά φοβερή!

Kαλοθέατη!!

Παράκληση μόνο,μην γράφετε με bold..

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67