PHILIPS PFL8605 LED 3D 46 HELP

Reaction score
122
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ Philips 46PFL8605H LED........
και δεν μου πεζή αρχεία mkv απο το usb.... εχω παρει και το
Κιτ αναβάθμισης τηλεόρασης 3D γυαλια.και δεν μπορώ να βγάλω άκρη για να δω το 3d τι πρέπει να κάνω...... το ένωσα και με το laptop μου με hdmi 1,4.... kai ths 2 eikones me thn epilogh sbs thn ekane mia alla den mou edine thn 3d analysh poy prepei..... exw kanei sxedon ta panta......θα ήθελα την βοήθεια σας ευχαριστώ....... ενώ τα χαρακτηριστικά της μου λένε οτι υποστηρίζει mkv

Εφαρμογές πολυμέσων
Φορμά αναπαραγωγής εικόνας: JPEG
Φορμά αναπαραγωγής μουσικής: MP3, WMA (v2 έως v9.2), AAC
Φορμά αναπαραγωγής βίντεο: Υποστήριξη Codec:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, Περιέχει: AVI, MKV

Reaction score
122
Απάντηση: PHILIPS PFL8605 LED 3D 46 HELP

υπαρχει καπιο dvd player που διαβαζει mkv για να βρω μια λυση εχω σπαση το κεφαλι μου.....πως θα δω 3d......?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Δεν σου παίζει γενικά mkv αρχεία ή μόνο τα 3d mkv;

Reaction score
122

μονο τα 3D δεν παιζει....μιλησα και με κατι φιλους και μου ειπαν μονο η samsung εχει το χαρισμα την ατιμη...... απλα αν υπαρχει καπιο multieplayer που θα μπορει να τα παιζει η καπιο 3d blueray που να εχει την δυνατοτητα να παιζει απο το usb kai to sklhro......me 3d arxeia......απο το pc to vlc κολαει οτα δινω εξοδο hdmi 1920x1080 kai mou τα βγαζει διπλα την εικονα του 3d......δεν εχς βρει ακομα καποιο τροπο οπιος μπορει ας βοηθηση

Reaction score
122

εχω κανει update το λογισμικο αυτο απλα η θυρα usb της τν δεν υποστηριζει τα αρχεια mkv 3d μου ειπαν απο philips.... απλα ψαχνο ενα καλο blue ray dvd 3d που απο την θυρα usb να διαβαζει το σκληρο και τα αρχεια τα 3d και τετοιο εχει η samsung k h lg απλα δεν ξερω αν ειναι συμβατα με την philips.... γιατι με το λαπτοπ βγαζο εξοδο hdmi 1.4 δεν μου βγαζει την αναλυση που πρεπει......οποτε χρειαζομε blueray na yposthrizei ta παραπανο... για να μην βαλω τα γυαλια στο ραφη...... :107:

Reaction score
122

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ N-VIDIA....ΕΧΩ ΤΟ ΚΙΤ ΤΗΣ PHILLIPS ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΩ...... ΔΙΑΒΑΖΕΙ Κ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ Κ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ....

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/DVD-Players/LG-BX580-3D-Blu-ray-Player-BX580.htm

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ..... ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΓΟΡΑ TV ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ SAMSUNG ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.....ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ 3D........:119:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos