Philips Screeneo HDP1550TV

Reaction score
0
Καλησπερα. Κοιταω αυτον τον projector τον θελω για καμια ταινια 3D και κανα παιχνιδι στο PS4. Στα 1040 που τον βρηκα ειναι καλη επιλογη?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Είναι ένας ιδιαίτερος προβολέας ο συγκεκριμένος. Καλό θα είναι να τον δεις πριν αποφασίσεις. Σε χαρακτηριστικά είναι λίγο πίσω-720p κι ανοίγει εικόνα μέχρι 100΄΄.
Απορώ πόσο φως δίνει σ' αυτές τις ίντσες.

Reaction score
0
Βασικα βρηκα τον 1590 στα 1100. Μαρεσει που δεν θέλει εγκαταστααη και εχει και android και mpeg4 tv. Επισης μπορω ανα πασα στιγμη να τον παω οπου θελω. Σαν εικονα θα εχω κατι καλο για ταινιες και παιχνιδι; Δεν εχω ξανα παρει peojectora.Δεν εχω μέτρο σύγκρισης.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Βασικα βρηκα τον 1590 στα 1100. Μαρεσει που δεν θέλει εγκαταστααη και εχει και android και mpeg4 tv. Επισης μπορω ανα πασα στιγμη να τον παω οπου θελω. Σαν εικονα θα εχω κατι καλο για ταινιες και παιχνιδι; Δεν εχω ξανα παρει peojectora.Δεν εχω μέτρο σύγκρισης.
Δε θα πρέπει να περιμένεις επιδόσεις επιπέδου long throw προβολέα αντίστοιχης τιμής. Μια γρήγορη ματιά σε διάφορα reviews αυτό δείχνει.
Απ' την άλλη το πρακτικό κομμάτι που αναφέρεις (εγκατάσταση και πηγή led) τον κάνουν θελκτικό.
Στο τέλος όμως ισχύει ότι με κάθε προβολικό μέσο. Πρέπει να δεις την εικόνα του και να αποφασίσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio