Philips Trimaster 4020, φιλί της ζωής

Reaction score
6
Καλησπέρα σε όλους!

Πριν κάποια χρόνια, ανέστησα το πικ απ του πατέρα μου, ένα παλιό, ήδη second hand, JVC.

Τώρα ήρθε η σειρά της μαμάς. Λοιπόν μπαίνω στο ψητό. Είναι ένα Philips Trimaster 4020. Έχω άπειρες ερωτήσεις για αυτό το πολυμίξερ αλλά οι βασικές είναι οι παρακάτω.

Τι βύσμα θέλω να έχουν τα ηχεία που θα του βάλω; (Δεν έχω καταφέρει να βρω τα δικά του, η γιαγιά κάπου τα έχει «συμμαζέψει»). Είμαι late 90s kid και δεν έχω ξαναδεί τέτοια υποδοχή.
91A53F2F-BA91-4393-9F91-ABD1FBBF8DAD.jpeg

Όταν ανοιγω λοιπόν αυτό το πολυμίξερ το πικ απ δουλεύει μια χαρά ΑΛΛΑ ο ενσωματωμένος ενισχυτής του δεν φαίνεται να δουλεύει καθώς οι δείκτες στα κανάλια του δεν κουνιούνται. Ο ενισχυτής θα έπρεπε να λειτουργεί και χωρίς τα ηχεία, σωστά ; Γενικα την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησαν (πριν από 25 χρόνια λειτουργούσε). Καμία ιδέα

Υπάρχει καμία περίπτωση να έχει ενσωματωμένα ηχεία και να μην το έχω καταλαβει; (Το άνοιξα χθες το βράδυ και δεν είδα κάτι που να μοιάζει με ηχείο).

Νομιζω είναι προφανέστατο ποσο αρχάρια είμαι όποτε συγχωρέστε με:unsure:

το εργαλειο:p
40E357FE-3522-4B8A-AB57-5E2346E6B66B.jpeg

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Καλώς ήρθες!

Τι βύσμα θέλω να έχουν τα ηχεία που θα του βάλω; (Δεν έχω καταφέρει να βρω τα δικά του, η γιαγιά κάπου τα έχει «συμμαζέψει»). Είμαι late 90s kid και δεν έχω ξαναδεί τέτοια υποδοχή.

Υπάρχει καμία περίπτωση να έχει ενσωματωμένα ηχεία και να μην το έχω καταλαβει; (Το άνοιξα χθες το βράδυ και δεν είδα κάτι που να μοιάζει με ηχείο).
Όχι.

Όταν ανοιγω λοιπόν αυτό το πολυμίξερ το πικ απ δουλεύει μια χαρά ΑΛΛΑ ο ενσωματωμένος ενισχυτής του δεν φαίνεται να δουλεύει καθώς οι δείκτες στα κανάλια του δεν κουνιούνται. Ο ενισχυτής θα έπρεπε να λειτουργεί και χωρίς τα ηχεία, σωστά ; Γενικα την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησαν (πριν από 25 χρόνια λειτουργούσε). Καμία ιδέα
Αν δεν έχει ανεξάρτητη καμμένη ασφάλεια για τον ενισχυτή, service.

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.340
βρειτε και ενα μανουαλ ... μονο κατι κσυριστικες μηχανες βγαζει.. επι του θεματως των βυζματων χρειαζεται ενα απλο μπαιπας και αλλαγη .. ή καποια μαιμουδοπατεντα για να παιξει σε ηχεια + - κτλ. τι εχει μεσα το βαλιτσακι α'βοηθειων κατσαβιδι,τρυπανι και κολλητηρι θα χρειαστουμε.. 🐒

Reaction score
6
Καλώς ήρθες!

Όχι.

Αν δεν έχει ανεξάρτητη καμμένη ασφάλεια για τον ενισχυτή, service.
Οι ενισχυτές δεν πρέπει να δουλεύουν χωρίς ηχεία. Όσοι δεν έχουν προστασία, καίγονται.
Άρα αυτό είναι θετικό, από τη στιγμή που δεν έχω τα ηχεία.
βρειτε και ενα μανουαλ ... μονο κατι κσυριστικες μηχανες βγαζει.. επι του θεματως των βυζματων χρειαζεται ενα απλο μπαιπας και αλλαγη .. ή καποια μαιμουδοπατεντα για να παιξει σε ηχεια + - κτλ. τι εχει μεσα το βαλιτσακι α'βοηθειων κατσαβιδι,τρυπανι και κολλητηρι θα χρειαστουμε.. 🐒
Υπάρχει κάποιο tutorial σχετικά με αυτή την εγχείρηση ;;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
:rolleyes:

Reaction score
6
Λοιπόν ο άρρωστος πήγε στο γιατρό. Τώρα (υπό)λειτουργεί. Αλλά κάτι πείραξαν και όταν ξεκινάει το πλατό τρίζει και η βελόνα μερικές φορές πηδάει γραμμές. Το τρίξιμο τουλάχιστον πριν δεν συνέβαινε :o

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.340
ηχος βγαινει ;
συνδεθηκσν ηχεια;
ξαναπηγαινε το για σερβις ή να βρουμε καποιον μα μπορει να κανει ολοκληρομενη εργασια .... :/

Reaction score
6
ηχος βγαινει ;
συνδεθηκσν ηχεια;
ξαναπηγαινε το για σερβις ή να βρουμε καποιον μα μπορει να κανει ολοκληρομενη εργασια .... :/
Από ηχο και ηχεία είμαστε μια χαρά. Πάμε για 2ο γύρο τώρα εν μέσω lockdown

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.340
ευχαριστα νεα οτι το υπολοιπο λειτουργει..
Εφοσων πριν λειτουργουσε, θα πρεπει να (βρεις τροπο να) το ξαναπας να στο φτιαξουν. Δεν θα προτεινα ευκολα κατι για ενα πικαπ που δε γνωρίζω.. αυτοι που το ανοιξαν τελευταιοι πιθανοτατα κατι δεν τοποθέτησαν σωστα ιμαντα; πλατώ; βραχιωνα;
αυτοσχεδιασε με προσοχή αλλιως σερβις και παλι..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.897
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster