PHONO STAGE ΓΙΑ ΤΟΝ PATHOS TT-RR

Reaction score
7
Καλησπέρα συμφορουμίτες. Όπως λέει κι ο τίτλος του νήματος που ξεκινώ θα ήθελα να με συμβουλεύσετε για την αγορά μιας phono stage κατάλληλη για τον pathos tt-rr. Για την ώρα το μάτ μου σκάλωσε στην DINO MK3. Παρακαλώ για τις προτάσεις και τις απόψεις σας.
Ευχαριστώ.
Νίκος

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Καλησπέρα, είναι πολύ πιο σημαντικό να μας πεις ποιάς κεφαλής το σήμα θα ενισχύσει το phono stage παρά σε ποιόν ενισχυτή θα συνδεθεί.
Τα Trichord είναι εξαιρετικά phono stages ιδίως όταν τα χρησιμοποιείς με τις αναβαθμισμένες τροφοδοσίες.

Reaction score
7
@AriPetro Η κεφαλή που χρησιμοποιώ αυτή τη στιγμή είναι η gold ortofon με technics mg5. Σκέφτομαι όμως κάποια στιγμή να πάω σε thorens turntable και να πειραματιστώ και με mm και με mc .

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.716
Μιλάμε για συτή την κεφαλή σωστά?

171227.jpg

Κοίτα... το Trichord Dino MK3 είναι εξαιρετικό phono stage και οι δυνατότητες του ξεπερνουν τις δυνατότητες της συγκεκριμένης κεφαλής.
Είναι σίγουρο οτι αν επιλέξεις το Trichord θα σε βγάλει σε πολλές αναβαθμίσεις κεφαλών MM και MC.

SIMPLYMUSIC

"Επαγγελματίας"
Reaction score
67
Μιλάμε για συτή την κεφαλή σωστά?

View attachment 56907

Κοίτα... το Trichord Dino MK3 είναι εξαιρετικό phono stage και οι δυνατότητες του ξεπερνουν τις δυνατότητες της συγκεκριμένης κεφαλής.
Είναι σίγουρο οτι αν επιλέξεις το Trichord θα σε βγάλει σε πολλές αναβαθμίσεις κεφαλών MM και MC.
Ή θα σε προβληματίσει σε πολλές κεφαλές καθώς από την εμπειρία μου είναι αρκετά στεγνό και στις υψηλές κάποιες φορές θα ενοχλεί (προσωπική άποψη).

Reaction score
460
Trigon vanguard αλλα δεν ξερω που θα το βρεις. Νομίζω μόνο παραγγελία απο internet.

jnk

Reaction score
99
Αν εχεις δυνατοτητα αγορας απο το εξωτερικο, εχω ακουσει και διαβασει εξαιρετικα σχολια για αυτα:
http://www.gspaudio.co.uk
Το Pathos in the Groove ειναι μια καλη περιπτωση (ψιλο ασορτι και με τον ενισχυτη σου - μεταχειρισμενο εξω μπορεις να το βρεις κοντα στα 900 ευρω) οπως και το Northstar Phono. Δικη μου επιλογη ειναι το PH-7 της Goldnote. Πολυ καλο για τα λεφτα του ως εχει, και πραγματικα εξαιρετικο αν το αναβαθμισεις με το εξωτερικο τροφοδοτικο της PSU-7.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67