Phono stage δανεικο για 1-2 μερες?

Reaction score
4.250
Γεια σας, θα ηθελα από καποιο φιλο ένα phono για μια δυο μερες να ελεγξω το δικο μου. Εχω την εντυπωση ότι κατι δεν παει καλα με το δικο μου (ακούγεται αδυναμα) και θελω να κανω μια μικρη συγκριση λιγων λεπτων. Η κεφαλη είναι MC, οποτε θα πρεπει να δεχεται τέτοιες κεφαλες. Από Θεσσαλονικη αν είναι δυνατον. Ευχαριστω εκ των προετερων

Reaction score
4.250
Μαλλον θα χρειαστω Κωστα, ενας φιλος προθυμοποιηθηκε να μου δανεισει το δικο του για ν αποκλεισω την περιπτωση ότι δεν εχει κατι η κεφαλή η οποια είναι σχεδόν καινουρια, Για αγορα καινουριου δεν το βλεπω στα κοντα. Υπαρχουν άλλες προτεραιότητες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.354
Μαλλον θα χρειαστω Κωστα, ενας φιλος προθυμοποιηθηκε να μου δανεισει το δικο του για ν αποκλεισω την περιπτωση ότι δεν εχει κατι η κεφαλή η οποια είναι σχεδόν καινουρια, Για αγορα καινουριου δεν το βλεπω στα κοντα. Υπαρχουν άλλες προτεραιότητες.
Οκ, κάνε τη δοκιμή και μιλάμε..

Reaction score
4.250
Η δοκιμη εγινε σημερα, να ευχαριστησω το μελος havanapd για την ευγενικη παραχωρηση του phono. Διαπιστωσα ότι ο ηχος εγινε δυο φορες πιο ισχυρος από το δικο μου, πραγμα που σημαινει ότι εχω πρόβλημα με το phono.

Επομενο βημα η θεραπεια του υπάρχοντος. Ελπιζω οι τεχνικοι να τα κατεφερουν αν και το εδωσα το τελευταιο διάστημα 2-3 φορες και δεν ειχα αποτέλεσμα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988