phono stage κατω απο 100 ευρω..

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Και τα δύο που αναφέρεις nikosxeng είναι καλά (για τα λεφτά τους πάντα), αλλά το project είναι καλύτερο. Και μιας που θα πας από τον Ορφέα να το δεις δες και καμμία κεφαλή της Sumico PEARL.

Τον συνδιασμό Project phonobox/Sumico PEARL τον έχω ακούσει στο παρελθόν (η κεφαλή ήταν πάνω σε ένα Project RPM4) και μου άρεσε...

Reaction score
3.497
Σύντομα πρέπει να ανεβάσουμε και μια ιδιοκατασκευή phono stage με τροφοδοτικό μπαταρίας. Πρέπει να φτιάξουμε το καλύτερο της αγοράς ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής.
Θα μπει στην DIY κατηγορία.
Αρκεί να υπάρχει ενδιαφέρον για μια τέτοια κατασκευή.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Πολύ καλή ιδέα!!!

Τώρα για το τι τοπολογία θα χρησιμοποιηθεί μπορούμε να ανοίξουμε ένα καινούριο topic στην DIY.

Reaction score
657
να την δω την SUMIKO.. :)
αλλα θεσσαλονικη,
χλωμο να υπαρχει.. :(

τωρα για το stage..
καλο να εχει υψηλο κερδος ή χαμηλο θορυβο;..
απο τα 4 mV..

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
να την δω την SUMIKO.. :)
αλλα θεσσαλονικη,
χλωμο να υπαρχει.. :(
Λογικά θα υπάρχει στον Ορφέα της Θεσ/νίκης. Η διεύθυνση είναι ΣΑΑΔΗ ΛΕΒΗ 24-26 (ύψος ΔΕΛΦΩΝ 44) και το τηλέφωνο 2310818352 (αν δεν κάνω λάθος).

αυτο
musical fidelity X-LPSV3 MC/MM Phono Stage
ποσο εχει Ελλαδα;..
http://www.musicalfidelity.com/mf/en/Products/SmallX/SXLPSV3
αξιζει;,,.
Το X-LPS ξεφεύγει από τα χρήματα που διαθέτεις κατα πολύ, αλλά είναι μία πάρα πολύ καλή λύση. Αν σε ενδιαφέρει στο τελευταίο τεύχος του Ηχου ο αντιπρόσωπος της MF (Exclusive Audio) έχει μία λίστα με μεταχειρισμένα και x-demo. Στην λίστα αυτή υπάρχει και ένα X-LPS με τιμή 175€. πάρε ένα τηλέφωνο στο 2108236225 και δες αν είναι διαθέσιμο ακόμα...

Reaction score
657
με 4 mVolt εισοδο..
o ΝΑD παει στα 228 mV με 0.030%..
ο Azur 540P παει στα 358 mV με 0.009%..
το Phono Box παει στα 160 mV με 0.005%..
το X-LPSV3 Box παει στα 467 mV με 0.010%..

Reaction score
3.497
Τα τεχνικά χαρακτ/κα παραμόρφωσης των phono stages δεν έχουν καμία σχέση με το πως θα ακουστεί τελικά ο ήχος από το πικάπ σας.

Μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο η ακρίβεια της ισοστάθμισης RIAA. Η απόκλιση από το standard να είναι μικρότερη από 0,20 dB ή ακόμη καλύτερα 0.1dB.

Reaction score
3.497
Αντώνη, θέλω να φτιάξουμε ένα original phono stage για το AVSite.gr. Δεν θα αντιγράψουμε κανέναν.

Και δεν θα το φτιάξω εγώ, εννοείται.
Τόσα νέα παιδιά έχει η DIY κατηγορία. Εγω θα συμβάλω βέβαια.

Reaction score
2
g.kar, δεν κατάλαβες.

Είναι υλοποιημένο, δεν αντιγράφει κανέναν (φυσικά από κάπου έχει ξεκινήσει, όπως όλα) και παίζει αρκετό καιρό σε έπιπλο.
Να μελετήσεις οπτικά-ακουστικά, όχι σχέδιο από το Ιντερνετ.
Αυτά τα σχέδια πιστεύω ότι τα έχεις ήδη, σαν τον τρελλοΜανώλη που συζητούσαμε (ο φωτογράφος της εκδήλωσης).

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis