PHONO STAGE VINCENT PHO-111 MM/MC

Reaction score
3
Πωλείται στα 75 ευρώ σχεδόν καινούργιο αγορασμένο πρόσφατα στις 21 αυγούστου http://www.vincent-tac.de/en/product-lines/powerline/pho-111.html
κανονικά στο κουτί του με όλα τα παρελκόμενα μαζί με την απόδειξη αγοράς.Με δύο επιλογές MM για επιλογή της χωρητικότητας της κεφαλής & μία για MC.
Το αποστέλλω με αντικαταβολή ελτά.
Μερικές φωτογραφίες:
http://i1187.photobucket.com/albums/z385/geodamias/P9110099.jpg
http://i1187.photobucket.com/albums/z385/geodamias/P9110100.jpg
http://i1187.photobucket.com/albums/z385/geodamias/P9110096.jpg

Reaction score
61
Απάντηση: PHONO STAGE VINCENT PHO-111 MM/MC

καλησπερα σενδιαφερει ανταλλαγη με καινουργια κεφαλοβελλονα ortophon concord cold for mk ii technics

Reaction score
3

Ευχαριστώ αλλά δεν ενδιαφέρομαι για κεφαλή έχω τρεις στην κατοχή μου

Reaction score
3

Μείωση στα 70 ευρώ!
Είναι καλό value for money και, επίσης να γνωρίζετε ότι έχει την ίδια πλακέτα με το project phonobox mm/mc και το tonar vinyline.

Reaction score
3

65 Ευρώ παίδες! Είναι κρίμα να στέκεται στο κουτί!

Reaction score
156

Κατσε ρε φιλε 70 ευρω εχει καινουργιο.....ο Ορφεας τοσο το εχει.Παραλιγο να το πουλας πιο ακριβα...

Reaction score
3

Κρατείται για μέλος του φόρουμ ευχαριστώ για την φιλοξενία!

Reaction score
3

Κατσε ρε φιλε 70 ευρω εχει καινουργιο.....ο Ορφεας τοσο το εχει.Παραλιγο να το πουλας πιο ακριβα...
Φίλε μου όταν το πήρα εγώ Αύγουστο μήνα 90ευρώ το είχαν μόνο 2 καταστήματα: το www.audioshow.gr & www.athensproaudio.gr - δεν το είχε ο Ορφέας τώρα το βλέπω & εγώ που το λες.
Όποτε μην προτρέχεις!
Έχω & απόδειξη αγοράς διάβασε την αγγελία από την αρχή.
.....με το συμπάθειο δηλ. δεν είμαι και απατεώνας!

Reaction score
3

Ξαναδιαθέσιμος ο προενισχυτής !
Επειδή απ'ότι φαίνεται επηρρεάστηκε από κάπου ο συμφορίτης - ονόματα δεν λέμε :101: - ακύρωσε την συμφωνία.
Όπως & να'χει ο προενισχυτης είναι του κουτιού,
δουλεύτηκε για 1 εβδομάδα ίσα ίσα για να στρώσει
& ξαναβρίσκεται στο κουτί του εδώ & 4 μήνες ψάχνοντας νέο ιδιοκτήτη!

Reaction score
54

Ξαναδιαθέσιμος ο προενισχυτής !
Επειδή απ'ότι φαίνεται επηρρεάστηκε από κάπου ο συμφορίτης - ονόματα δεν λέμε :101: - ακύρωσε την συμφωνία.
Όπως & να'χει ο προενισχυτης είναι του κουτιού,
δουλεύτηκε για 1 εβδομάδα ίσα ίσα για να στρώσει
& ξαναβρίσκεται στο κουτί του εδώ & 4 μήνες ψάχνοντας νέο ιδιοκτήτη!
Αν άθελά μου έπαιξα κάποιο ρόλο ώστε να χαλάσει η συμφωνία, με το να γράψω σε αυτό το νήμα, http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?121433-%C2%EF%DE%E8%E5%E9%E1-%E3%E9%E1-phono-stage&p=1615877#post1615877 σόρρυ, δεν είχα υπόψη μου την αγγελία σου, ούτε καμιά σκοπιμότητα.
Άλλωστε το phono σου θα πουληθεί σίγουρα.

Reaction score
1.127

Paulista δεν πιστεύω οτί είχε κάποιος κακή πρόθεση.απλούστατα αν ένα προιον αυτή τη στιγμή πωλείται ολοκαίνουριο σε κατάστημα στην ίδια η χαμηλότερη τιμή γιατί κάποιος να πάρει το δικό σου?Σου το εξηγώ γιατί κάποτε έπαθα κι εγώ το ίδιο.πούλαγα ένα κινητό από 320 στα 200 και δεν το έπαιρνε κανείς μέχρι που κάποιος συμφορουμίτης μου έβαλε ένα λινκ και είδα οτί η τιμή του καινούριου είχε πέσει στα 180 και δεν το είχα πάρει χαμπάρι!έτσι κατάλαβα γιατί δεν αγόραζε κανείς το δικό μου..

Reaction score
3

Paulista δεν πιστεύω οτί είχε κάποιος κακή πρόθεση.απλούστατα αν ένα προιον αυτή τη στιγμή πωλείται ολοκαίνουριο σε κατάστημα στην ίδια η χαμηλότερη τιμή γιατί κάποιος να πάρει το δικό σου?Σου το εξηγώ γιατί κάποτε έπαθα κι εγώ το ίδιο.πούλαγα ένα κινητό από 320 στα 200 και δεν το έπαιρνε κανείς μέχρι που κάποιος συμφορουμίτης μου έβαλε ένα λινκ και είδα οτί η τιμή του καινούριου είχε πέσει στα 180 και δεν το είχα πάρει χαμπάρι!έτσι κατάλαβα γιατί δεν αγόραζε κανείς το δικό μου..
Δεν διαφωνώ με τα λεγόμενά σου έχεις απόλυτο δίκιο.
Απλά η αγγελία τρέχει εδώ & 4 μήνες δεν μπορώ όλο αυτό το διάστημα να ψάχνω καθημερινώς πιο κατάστημα το βάζει στον κατάλογό του ή κάνει έκπτωση ή προσφορά, δεδομένου ότι η τιμή για τα Ελληνικά δεδομένα αυτού του phono είναι συγκεκριμένη στα 90 ευρώ καινούργιο.
Απλά τώρα βρέθηκε ο Ορφέας - χωρίς να το πουλάει μέχρι πρότινος απ'όσο γνωρίζω - & το χτυπάει στα 70 ευρώ... μαγκιά του.
Φιλικά χωρίς να θέλω να προσβάλλω η μόνη ένστασή μου ήταν ότι ο φίλτατος συμφορίτης pinguinos - ενώ είχε δίκιο - μπορούσε να τονίσει με πιο κομψό τρόπο την διαφορά αυτή στην τιμή!

Reaction score
1.685

Απλά τώρα βρέθηκε ο Ορφέας -
Χωρις να θελω να παρεμβω, ο Ορφεας ειναι ο αντιπροσωπος της εταιριας, δεν ειναι ενα τυχαιο καταστημα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας