14 Νοεμβρίου 2006 #1 T takeda Μηνύματα 150 Reaction score 0 Μια εισαγωγή μπορεί να κάνει κάποιος; είδη, καλλιτέχνες; Όποιος έχει δει το corpse Bride μπορεί να καταλάβει τι περίπου μου κέντρισε το ενδιαφέρον
Μια εισαγωγή μπορεί να κάνει κάποιος; είδη, καλλιτέχνες; Όποιος έχει δει το corpse Bride μπορεί να καταλάβει τι περίπου μου κέντρισε το ενδιαφέρον
14 Νοεμβρίου 2006 #2 T. Kyriakopoulos Μηνύματα 4.550 Reaction score 4.741 MICHAEL NYMAN : THA PIANO THE END OF THE AFAIR
15 Νοεμβρίου 2006 #3 ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Μηνύματα 2.310 Reaction score 23 Παλύ καλή εντύπωση μου είχε κάνει ο Jacques Loussier , αλλά δεν ειμαι ειδικός στο είδος......
16 Νοεμβρίου 2006 #4 T. Kyriakopoulos Μηνύματα 4.550 Reaction score 4.741 Craig Armstrong : Piano works.
16 Νοεμβρίου 2006 #6 Maria Pentagiotissa Επίτιμο μέλος Μηνύματα 15.781 Reaction score 344 Μάριος Λαζάρου said: Wim Mertens... Click to expand... Απαραιτήτως!
18 Νοεμβρίου 2006 #8 T takeda Μηνύματα 150 Reaction score 0 Rtallus said: MICHAEL NYMAN : THA PIANO THE END OF THE AFAIR Click to expand... έψαξα μερικά πράγματα, πχ μέσω wikipedia επιρροές του κάθε συνθέτη κλπ μάζεψα ότι cd μπορούσα απο φίλους το συγκεκριμένο κομμάτι (the piano) δεν υπήρχε κάποιος που να μην το ήξερε απο αυτούς που ρώτησα.... (ένιωσα σαν βλάχος) απο προχτές δεν μπορώ να ξεκολήσω με τον nyman μ'αρέσει το καινούργιο κεφάλαιο που άνοιξα τα υπόλοιπα δεν τα έχω ψάξει ακόμα μήπως ξέρει κανείς blues κομμάτια με πιάνο;
Rtallus said: MICHAEL NYMAN : THA PIANO THE END OF THE AFAIR Click to expand... έψαξα μερικά πράγματα, πχ μέσω wikipedia επιρροές του κάθε συνθέτη κλπ μάζεψα ότι cd μπορούσα απο φίλους το συγκεκριμένο κομμάτι (the piano) δεν υπήρχε κάποιος που να μην το ήξερε απο αυτούς που ρώτησα.... (ένιωσα σαν βλάχος) απο προχτές δεν μπορώ να ξεκολήσω με τον nyman μ'αρέσει το καινούργιο κεφάλαιο που άνοιξα τα υπόλοιπα δεν τα έχω ψάξει ακόμα μήπως ξέρει κανείς blues κομμάτια με πιάνο;
18 Νοεμβρίου 2006 #9 T. Kyriakopoulos Μηνύματα 4.550 Reaction score 4.741 Δοκίμασε απο NYMAN και το "THE THIEF THE COOK THE WIFE & HER LOVER " OST.
18 Νοεμβρίου 2006 #10 stellios Μηνύματα 945 Reaction score 383 TOKYO SOLO ενα καταπληκτικο dvd με τον ΚΕΙΤΗ JARRETT ηχος εικονα πολυ καλα....