Pimp My Ride GR Edition!

Reaction score
5
Υπήρχε. Το έκαψα εγώ μαζί με τον Δημητρό και μερικούς άλλους φουσκωτούς...

Reaction score
51
ak1s said:
Υπήρχε. Το έκαψα εγώ μαζί με τον Δημητρό και μερικούς άλλους φουσκωτούς...

Είχαμε φέρει και τον Μάριο από την Κρήτη!!!
Τίποτα δεν αφήσαμε όρθιο!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Είστε όμως καθήκια... Πήρατε τις μολότοφ από το ντουλάπι και δεν είπατε τίποτα, αφού σας είχα πει πως ήθελα να έρθω και εγώ. :(

Reaction score
51
n_olympios said:
Είστε όμως καθήκια... Πήρατε τις μολότοφ από το ντουλάπι και δεν είπατε τίποτα, αφού σας είχα πει πως ήθελα να έρθω και εγώ. :(
Βρε Νικόλα...Για καλό σου το κάναμε...
Ήταν τότε που είχες χτυπήσει το χέρι σου. Δεν θα μπορούσες να πετάξεις τις μολότοφ και θα στεναχωριόσουν!!!!! :roll: :wink: :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
9855.

Κι εγώ προσπαθώ να βρω χρόνο να γράψω την παρουσίαση... Ελπίζω μέσα στις επόμενες ημέρες να μπορέσω (όχι τίποτα άλλο, αλλά περιμένουμε και το Ρ88).

Edit: θα μπορούσα να ρίξω μολότοφ, άνετα. Το αριστερό τι το έχουμε? :p :lol:

Reaction score
51
@ Νικόλα: (Off topic) Την Πέμπτη θα είμαι στον Παύλο το πρωί....Υπάρχει περίπτωση να τα πούμε από κοντά??

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Θα προσπαθήσω να έρθω.

Εγώ θα είμαι αύριο εκεί.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Πάρε το Max Power ή το Furious Tuning (έτσι δεν τα λένε?), σίγουρα θα έχει μέσα διαφημίσεις τέτοιων καταστημάτων.

Reaction score
7
n_olympios said:
Μην ανησυχείς βρε πέταγα εγώ Μολότωφ για 3!!Μια σε κάθε χέρι και μαι με την κοιλιά :)

Reaction score
0
Epeidi eimai kai kainourios,na rotiso re pedia,ti eidous tropopoiseis ginontai?Sigkekrimena ego exo smart,ti mporo na kano se ayto?Den thelo omos kati pozeriko!

Merika Pragmata pou thelo.

A)Ixomonosi.Ginetai na varaei i mousiki sto esoteriko tou amaksiou,alla ekso na min akougetai?Den thelo na enoxlo ton ksomo.

B)Anthektika Tzamia.Iparxoun tzamia pou na einai pio anthektika,kai na min ta spane eykola oi kleftes?

C)Iparxei dinatotia topothetisis apospomenou timoniou?

D)Episis mporei na ginei tipota me ta kathismata kai na einai poio anapytika?KAmmia patenta gia na mporo na arakso?Sigkekrimena sto pimp my ride,topothetousan kati krevatia,kai kati kanapedes,alla ayto to kanan se van,se smart ti tha mporouse na ginei?

Reaction score
26.221
τετοια πραμματα στην ελλαδα δεν νομιζω να παιζουν.
δεν υπαρχει αλλωστε αγορα για κατι τετοιο
σε βλεπω ταξιδι γερμανια...

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
:lol: Αν καταφέρεις να χωρέσεις κρεβάτι σε Smart, μα πραγματικά, θα ξυρίσω το μούσι μου! :lol:

Reaction score
5
Φίλε therock005, μήπως να αλλάξεις αμάξι, και να μην πας να χαλάσεις μια μικρή περιουσία σε άχρηστα πλαστικά και ότι άλλη βλακεία βγάζει ο κάθε μικροβελτιωτής για να τα κονομήσει από τους κομπλεξικούς; Λέω εγώ τώρα...:D

Στο Smart το μόνο που θα έκανα είναι κανα κιτ της Brabus. Μέχρι εκεί. Ένα αυτοκίνητο 1χ1 έχεις, τι ακριβώς νομίζεις ότι χωράει μέσα; :lol:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Α, έχω δει ένα που έχει Brax, Focal και διάφορα άλλα καλούδια μέσα (που στοίχισαν κοντά όσο το ίδιο το "αυτοκίνητο")...

Θέληση να υπάρχει...

Reaction score
0
Oute ixomonosi,oute apospomeno timoni pezei?Den skopevo na allakso to amaksi gia ayto kai thelo na ksero ti dinatoties iparxoun.

An sto kato-kato den pezei tipota,tote den tha kano kai tipota,den exo lefta gia petama.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Reaction score
13.101
Ηχομόνωση σαφώς και παίζει, όπως φαντάζομαι και αποσπώμενο τιμόνι (με κατάργηση του αερόσακου βέβαια).

Εχεις υπολογίσει πόσα χρήματα θέλεις να διαθέσεις περίπου?

Reaction score
14
A)Ixomonosi.Ginetai na varaei i mousiki sto esoteriko tou amaksiou,alla ekso na min akougetai?Den thelo na enoxlo ton ksomo
. δεν νιμίζω ότι για σμαρτ μπορείς να ηχομονώσεις τιποτε που θα βρείς χώρο στοεσωτερικό της πόρτας?

B)Anthektika Tzamia.Iparxoun tzamia pou na einai pio anthektika,kai na min ta spane eykola oi kleftes?
αλεξίσφαιρα, αλλά για σμάρτ???????? θα κρεμάσουν οι πόρτες!!!

C)Iparxei dinatotia topothetisis apospomenou timoniou?
δες την πατέντα του mr.bean στο mini του!!!!!

D)Episis mporei na ginei tipota me ta kathismata kai na einai poio anapytika?KAmmia patenta gia na mporo na arakso?Sigkekrimena sto pimp my ride,topothetousan kati krevatia,kai kati kanapedes,alla ayto to kanan se van,se smart ti tha mporouse na ginei?
το νεοσετ εχει ενα διθεσιο καναπέ και δερμάτινο ... παρε μέτρα!!!!!! δυστυχώς τι πιο αναπαυτικό να βάλεις? Να βάλεις τις μπίλιες (κάλυμμα με "φουντούκια") που εχουν οι ταξιτζίδες, κάνουν μασαζ!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.015
Members
38.636
Νεότερο μέλος
jerry78