PINK FLOYD-Shine On You Crazy Diamond

Reaction score
26.928
"ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ....."

ΣΗΜΕΡΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΠΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΑ

ΣΤΟΙΒΑΞΕΙ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ 1985 ΤΙ ΒΡΗΚΑ?

ΤΟ 33ΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΟ 1978 ΑΠΟ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ

ΠΟΤΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ!

"WISH YOU WERE HERE" ΛΟΙΠΟΝ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ

ΕΧΩ ΧΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΙΚΑΠ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ.

ΜΕΤΡΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑΣ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΑΨΑ.... :cry:

ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΡΟΥΠ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ 74+...

ΥΓ.ΤΟ 90 ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.....

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΑΜΠΕΙΣ ΤΡΕΛΛΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ....

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΥΓ2.ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑ...

.ΙΣΩΣ ΤΑ ΒΡΩ ΑΝ ΨΑΞΩ ΤΟ "DARK SIDE OF THE MOON"...

ΙΣΩΣ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΙ.....

Last edited:

Reaction score
571
θα συνεχίζει να λάμπει και μετά απο 74χρόνια να είσαι σίγουρος.
Καλοκαιράκι ανοίγω τα παράθυρα του αυτοκινήτου, χαμηλώνω ταχύτητα και τερματίζω το ποντεσιόμετρο, το τραγουδώ όλο και πάντα στο τέλος βουρκώνω

Reaction score
25.294
το 96 ανεβοκατεβαινα θεσσαλονικη με το κτελ (για την ακριβεια "πειρατικο" κτελ , και καλα εκδρομες αθηνα/θεσσαλονικη με δυνατοτητα αλλαγης της ημερομηνιας επιστροφης - ταβλαριδης λεγοταν - 4000 δρχ χρεωνε την εποχη που το κτελ ηθελε 6700) . ηταν το πρωτο ετος στη σχολη πριν ξαναδωσω για να περασω εμπ.
ειχα αγορασει κατι sennheiser hd κατι open air πλαστικα , απο αυτα που ακουγες μουσικη χωρις να χανεις τον γυρω κοσμο. - αλλα να παιρνουν και οι γυρω σου μια τζουρα.
ειχα και ενα discman phillips , με διπλο φωτισμο (πρασινο, πορτοκαλι) , clamp μαγνητικο , χωρις buffer αλλα με επικη αντοχη στους κραδασμους ακομα και ορθιο - υπαρχει ακομα δεν ξερω αν διαβαζει - και ακουγα στη διαδρομη (οταν δεν κοιμομουν)
ειχα βαλει καποια στιγμη το wish you were here (ολοκληρο φυσικα , γιατι τουλαχιστον αυτο , το the wall και το dark side of the moon τουλαχιστον ειναι απο τα εργα που εχουν μια συνεχεια και δυσκολα μπορεις να παιξεις ενα-δυο κομματια και να τα βγαλεις) και καθοταν διπλα μου μια γκομενα (μεγαλυτερη) που ακουγε το shine on you crazy diamond οσο επαιζε στα ακουστικα μου (η τζουρα που λεγαμε) .
πωπω φιλε τι κομματαρα ακους , μπραβο σου κλπ.
δεν ξερω αν ηταν το κομματι αυτο καθ αυτο το θεμα , εγω παντως δεν πηδ αξιοποιησα την ευκαιρια (γενικα εκεινη την εποχη οταν μου την πεφτανε οι γκομενες , το καταλαβαινα με καθυστερηση , λιγο μετα αφου τις ειχαν πηδ περιποιηθει οι φιλοι μου)
χαλαλι παντως , καθε φορα που το ακουω θυμαμαι τις διαδρομες στο κτελ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili