Pioneer 1020k - pioneer 1120 k

Reaction score
1
Καλησπερα παιδια κ συγχαρητηρια για το site
Ειμαι αναμεσα σε 2 ενυσχητες Pioneer VSX-1020 και
Pioneer VSX-1120k ο οποιος δεν εχει φτασει ακομα στην Ελλαδα.Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με αυτους τους 2 και αν εχετε ακουσει ποτε ερχεται ο δευτερος Ελλαδα.
Σκεφτομαι να τους συνδυασω με ηχεια
Klipsch Series RF-10
Ευχαριστω προκαταβολικα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Pioneer 1020k - pioneer 1120 k

Καλώς ήρθες στο AVSite και καλή χρονία!

Ο 1120 είναι μοντέλο που κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική και δεν έρχεται στην Ευρώπη.
Εδώ μπορείς να δείς τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Ευρώπη.

Reaction score
1

Καλημερα και Καλή χρονιά να εχουμε.
Ειμαι κατενθουσιασμενος με το site και απο εχτες που το ανακαλυψα και το εχω ξεφυλλισει.Κριμα που δε θα δουμε τον
pioneer 1120 k στην Ελλαδα
:110:
Μου αρεσει και ο Yamaha RX-V765.Συγκριτικα αναμεσα στον εν λογω pioneer και yamaha ποιον θα προτεινατε ως εμπειροι στο χωρο ? Για ηχεια μου αρεσουν πολυ τα
Klipsch Series RF-10 και τα Klipsch Series RF-52 για να τα συνδιασω με τον ενισχυτη

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Τα klipsch λόγω της κόρνας έχουν κάπως περίεργο ηχητικό χαρακτήρα,οποτε είναι κάπως έυκολο να τσιρίξουν.Προσπάθησε αν ακούσεις οποινδήποτε ενισχυτή και να επιλέξεις με τα ηχεία που θα αγοράσεις.Πάντως και οι 2 είναι,λογικά,άριστοι ενισχυτές.

Reaction score
0

Kαλησπερα. Καθως τα ηχεια σου "χρωματιζουν το ηχο οπως λεει και ο gstriftos, με εμφαση στα πριμα λογω κορνας, θα σου ελεγα να στραφεις προς yamaha.
Ειχα τον yamaha rxv 663 και αγορασα klipsch στη θεση καποιων B&W.
Eνοιωσα παρα πολυ καλα με αυτην μου την αναβαθμιση. Σε δευτερη φαση αντικατεστησα τον yamaha μου με pioneer vsx 920 (ειναι ακριβως το ιδιο μηχανημα με το 1020, μειον 2 HDMI) και στην αρχη απογοητευτηκα. Αυτο εγινε γιατι out of the box o pioneer "παιζει" πολυ πριμα και σε συνδιασμο με τα klipsch το αποτελεσμα ηταν ανατριχιαστικο με την κακη εννοια. Τελικα τα καταφερα και με τις απεριοριστες επιλογες του pioneer, ηρθε το επιθυμητο αποτελεσμα.

Απλα ο yamaha μου φαινεται "klipsch lover".
Και κατι πολυ σημαντικο: ο yamaha εχει pre outs, που σημαινει οτι μπορεις να του βαλεις τελικους και να ενισχυσεις το συστημα σου απεριοριστα...

Reaction score
4

Klipsch και τα μυαλά στα κάγκελα....Προσωπικά που έχω τον Pioneer vsx-520 και τα RB-61 όχι τα μεγάλα δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα με τον ήχο ακόμα και στα 4/5α της έντασης του ενισχυτή μου.Βέβαια τον είχα στήσει με κάτι Yamaha.

Reaction score
1

Παιδια πολυ χρησιμες οι πληροφοριες, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον.Πηγα κ τον ακουσα τον pionneer 1020 και ηταν σουπερ ο ηχος. Καποια μαγαζια που βλεπω στο skroutz.gr τον εχουν σε πολυ καλη τιμη γυρω στα 500 ευρω αλλα καποια μου ειπαν οτι τον πουλανε χωρισ εγγυηση της pionneer, αλλα καταστηματα παλι, με 2 χρονια αντιπροσωπειας.Τι γινεται με τις εγγυησεις?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αν δεν θες να γραψεις στον αερα , πες με pm ποιος ειναι ο παραεισαγωγεας.Οποτε ισως ξερουμε περισοτερα πραματα.Οσο αφορα τα κλιπς , οταν παρεις τον πιονερο παρτον παραμασχαλα και πηγαινε καπου να δεις αν σου αρεσουν τα κλιπς με τον ενισχυτη σου , γιατι με αυτον θα ακους.Μετα ακου και κανα αλλο σετακι να εχεις ενα μετρο συγκρισης, ή και περιοτερα σετακια.

Reaction score
1

Πηγα κ ρωτησα στο audioshow στον πειραια κ μου ειπαν οτι δεν δινουν εγγυηση για τα 500 εθρω που τον πουλανε αλλα αν τυχει κατι αυτοι μου δινουν εγγυηση του καταστηματος αλλα οχι αντιπροσωπειας.
Το αλλο τραγικο...ειχα περασει κ απο media markt κ μου τον εδινε στα 699 ευρω αλλα το εκθεσιακο κομματι που εχουν στημμενο να βλεπει κ να αγγιζει ο κοσμος......τωρα το βρισκω σε αλλα μεσω skroutz με εγγυηση 2 χρονια pioneer.

Reaction score
0

Παραεισαγωγεας το audioshow τη στιγμη που τον εμφανιζει συνεργατη η Intersys;;;; (2η σελιδα)

Reaction score
433

Παραεισαγωγεας το audioshow τη στιγμη που τον εμφανιζει συνεργατη η Intersys;;;; (2η σελιδα)
Παραεισαγωγεας ειναι φιλε μου το εχουν στειλει και μενα σε μειλ οτι καλυπτουν συτοι προσωπικα ττην εγγυηση

Reaction score
1

Ναι εχεις δικιο ...ειδα οτι το εχουν αλλα site απο το skroutz με ενα η κ δυο χρονια εγγυηση αντιπροσωπειας στην ιδια τιμη οποτε αξιζει να γινει η αγορα απο αλλου στην ιδια τιμη με το προνομιο της εγγυησης της επισημης αντιπροσωπειας.

Reaction score
0

Επιβεβαιωνω οτι γραφει ο splash18 & ο tkin73
Εστειλα εμαιλ και οντως ετσι ειναι.

Reaction score
1

μια γρηγορη ερωτηση ....
αξιζει να αγορασει κανεις για ηχεια τα Samsung HT-C6930W ? ? ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Αυτά δεν είναι σκέτα ηχεία αλλά ολοκληρωμένο σετ.Οπότε όχι..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.901
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo