Pioneer BDR-PR1M and BDR-PR1MA Blu-Ray recorders

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Δυο νέα BD-R παρουσίασε η Pioneer με κύριο χαρακτηριστικό τους την έμφαση στην ποιότητα εγγραφής, έτσι όπως θα παρατηρήσετε η ταχύτητα εγγραφής έχει κρατηθεί χαμηλά σε σχέση με άλλες υλοποιήσεις και φτάνει μόλις μέχρι 4Χ.
Το μοντέλο BDR-PR1M έχει μάλιστα και την δυνατότητα να κάνει έλεγχο της ποιότητας εγγραφής.
Τιμές δεν ανακοίνωσε αλλά λογικά θα είναι πολύ υψηλές...

http://pioneer.jp/press/2012/0926-1.html

Reaction score
807
Απάντηση: Pioneer BDR-PR1M and BDR-PR1MA Blu-Ray recorders

Μη χάσουμε... Λες και έχουμε προβλημα με τα υφιστάμενα ...

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, διάβασε λίγο στο link που έχω παραθέσει, ένα κλικ στον browser είναι η μετάφραση.

Reaction score
807

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, διάβασε λίγο στο link που έχω παραθέσει, ένα κλικ στον browser είναι η μετάφραση.
To ειχα ανοιξει, αν και τα κινεζικα μου ειναι λιγο σκουριασμενα :p
Απλα εχω πχ ενα παλιο LG BD writer (το παλιό που διαβαζει και hd dvd) και οσες εγγραφες και να εχω κανει σε δισκακια bd (καθε ειδους απλα και επανεγγραψιμα, σε καθε χωρητικοτηα) ήταν πάντα απροβλημάτιστες.
Με λίγα λόγια εννοώ οτι τσάμπα η διαφήμιση της pioneer για την ποιοτητα εγγραφής.Δεν αναιρώ φυσικά αυτα που υποστηρίζει , απλα μέχρι στιγμής δεν νομίζω οτι αλλαζουν ριζοσπαστικά την αγορά τα νεα αυτα recorders.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Κάνεις λάθος ούτε διαφήμιση της Pioneer έκανα ούτε έγραψα ότι η ποιότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι κακή, τουλάχιστον για εμάς τους απλούς χρήστες.
Επίσης δεν σου υπέδειξα να μάθεις Γιαπωνέζικα, όπως έγραψα η μετάφραση πλέον είναι ένα κλικ με το ποντίκι.

από τον μεταφραστή της Google...
Nowadays, there is a growing need for long-term storage of digital archives to be digitized, and books are required to be source material and Archivist of libraries and museums, such as medical and financial institutions.
 Pioneer Towards digital uses archive, archive dedicated disk ※ 1 launched the BD writer "BDR-PR1M" "BDR-PR1MA" for business that can be recorded in high quality. By using a dedicated disk archive that matches the recording characteristics and archiving disk 100GB BD-R BDXL ™ for business on the market from Mitsubishi Kagaku Media Co., Ltd. (Mitsubishi Kagaku Media below), Ryoki characteristics, high recording quality and long-term storage achieved, valuable data for long periods of time ※ 2 you will be able to save. Further, by adopting the optical pickup were selected by strict standards, in a certain velocity to the archive recording disk (recorded CLV), we are reduced to variations in recording quality.
 "BDR-PR1M" is, you can check the recording quality inspection function after creating disk ※ 3 equipped with, the long-term preservation of established guidelines JIIMA * ※ four quality control of the disk that conform to is possible. In addition, the combination is not equipped with the test function "BDR-PR1MA", you can build a lower cost, a system to create an archive disk by using a large number of multiple writers.
Ίσως ή μάλλον σίγουρα δεν ενδιαφέρει εσένα ή εμένα αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιος που να ψάχνει για αξιόπιστη λύση στη μακροχρόνια αποθήκευση ψηφιακής πληροφορίας, άρα καλό είναι να μην γράφουμε υποτιμητικά σχόλια.

Reaction score
807

Κάνεις λάθος ούτε διαφήμιση της Pioneer έκανα ούτε έγραψα ότι η ποιότητα που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι κακή, τουλάχιστον για εμάς τους απλούς χρήστες.
Επίσης δεν σου υπέδειξα να μάθεις Γιαπωνέζικα, όπως έγραψα η μετάφραση πλέον είναι ένα κλικ με το ποντίκι.

από τον μεταφραστή της Google...

Ίσως ή μάλλον σίγουρα δεν ενδιαφέρει εσένα ή εμένα αλλά μπορεί να υπάρχει κάποιος που να ψάχνει για αξιόπιστη λύση στη μακροχρόνια αποθήκευση ψηφιακής πληροφορίας, άρα καλό είναι να μην γράφουμε υποτιμητικά σχόλια.
Δεν ανεφερα πουθενα οτι εσυ εκανες καποιο σχολιο περι διαφημισης του recorder.
Ουτε φυσικά οτι μου υπέδειξες να μάθω Γιαπωνέζικα , εξου και το smilie :p
Eπίσης το θέμα της μακροχρόνιας αποθηκευσης , πιο πολύ έχει να κανει με την ποιότητα του μέσου (δηλαδή των αγραφων δίσκων) παρά με το μέσο εγγραφής.Αλλα όπως έγραψα και πιο πάνω , δεν αναιρώ αυτα που υποστηρίζει η pioneer.
Ευχομαι να έγινα πιο κατανοητός τώρα ... :)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Η ποιότητα εγγραφής εξαρτάται και από το μέσο αποθήκευσης και από το μέσο εγγραφής

Reaction score
807

Σαφως.Αλλα το bold κομματι "μακροχρόνια" εχει να κανει με το μέσο αποθήκευσης κατα κύριο λόγο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.086
Members
38.648
Νεότερο μέλος
thanos117