Pioneer DEH-3000MP

Reaction score
0
Φθηνή πηγή χωρίς καποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.Με 20 ευρω παραπάνω, παίρνεις το 4000UB που έχει USB και περισσότερες ηχητικές ρυθμίσεις.

Reaction score
7
Συμφωνώ και γώ με το ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που με τη σειρά του συμφωνεί με τους προηγούμενους :137:. Για φτηνή λύση->4000UB. To Alpine είναι καλύτερο απ'όλα τα παραπάνω.

Reaction score
0
Συμφωνώ και γώ με το ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ που με τη σειρά του συμφωνεί με τους προηγούμενους :137:. Για φτηνή λύση->4000UB. To Alpine είναι καλύτερο απ'όλα τα παραπάνω.
Τελικα δεν πηρα κανενα απο αυτα. Η αληθεια ηταν οτι δεν ειχα 240 ευρο και πηγαινα σε φθηνες λυσεις. Τελικα πηγα σε μεση λυση. Παρηγγειλα απο το hardshop με 170 ευρο το pioneer 6000UB!

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer DEH-3000MP

Παίδες να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πήρα το συγκεκριμένο μοντέλο. Το πέρασα και δουλεύει μια χαρά. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν κλείνω τη μηχανή χάνει όλες τις ρυθμίσεις και τους σταθμούς. Με αποτέλεσμα να πρέπει να περνάω συνέχεια κάθε φορά που μπαίνω στο αμάξι τους σταθμούς και τις ρυθμίσεις για τον ήχο. Ηλεκτρολόγος δεν είμαι, μήπως πρέπει να πάω σε ηλεκτρολόγο όμως για το φτιάξει;; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Reaction score
0
Πρεπει να ειναι θεμα με το ποια καλωδια συνδεονται με ποια.

Σε ενα sony ειχα δει ιδιο προβλημα. Οταν εσβηνες τη μηχανη, εχανε τις ρυθμισεις. Η λυση ηταν οτι τα καλωδια του αυτοκινητου με τα καλωδια του μοντελου επρεπε να συνδεθουν διαφορετικα. Το καλωδιο του ρευματος επρεπε να συνδεθει με αυτο που φορτιζει την μπαταρια του μοντελου (αν θυμαμαι καλα).

Λογικα αμα πας σε ενα μαγαζι με εγκαταστασεις αυτοκινητου, θα σου πουν ή λυσουν.

Reaction score
0

Πίσω έχει μια ασφάλεια που δεν μετακινείται και το λέω αυτό γιατί το προηγούμενο που είχα το JVC είχε μία ασφάλεια αλλά μπορούσες να την βάλεις σε δύο διαφορετικά σημεία. Στο ένα έχανε τις ρυθμίσεις και στο άλλο αποθήκευε τις ρυθμίσεις που του έκανες. Τώρα αυτό μου λέει στο εγχειρίδιο τα εξής: "When this unit is installed in a vehicle without ACC (accessory) position on the ignition switch, red cable must be wired to the terminal that can detect the operation of the ignition key. Otherwise, battery drain may result".
Ένας άλλος μου είπε ότι πρέπει να συνδέσω το κόκκινο ή το κίτρινο καλώδιο (της μπαταρίας), μόνιμα στη μπαταρία. Άμα το κάνω αυτό όμως παραβαίνω το εγχειρίδιο.

Reaction score
0

Συνήθως να ξέρεις ερχονται ενα κίτρινο και ένα κοκκινο καλώδιο από το αυτοκίνητο το ένα φαιρνεί τάση όταν ανοίγεις με το κλειδί και το αλλό φαίρνει τάση μόνιμα, Σε περίπτωση που με το κλειδί ανοιγοκλείνει η πηγή αλλά δεν κρατάει μνήμη το μονιμο ρεύμα δεν δουλευεί τσεκαρε τις ασφαλειες του και του αυτοκινήτου. Εαν πάλι πρέπει να κλείνεις εσύ την πηγή τότε μαλλον πρέπει να αντιστρεψείς αυτα τα δύο καλώδια.

Reaction score
0

Τελικά ένωσα το κίτρινο με το κόκκινο καλώδιο και τώρα είναι όλα κομπλέ. Με το που ανοίγω το διακόπτη δίνει ρεύμα και κρατάει τις ρυθμίσεις. Όταν κλείσω το διακόπτη κλείνει και αυτό. Το μηχάνημα δεν ανοίγει όταν δεν έχεις βάλει μπροστά. Μια χαρά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster