Pioneer DV 600 - K

Reaction score
1
Εφτασε σημερα μετα από μια εβδομαδα που το ειχα παραγγήλει το νεο DVD player μου. Αξιος αντικαταστατης του Pioneer 636 (το οποιο απεβίωσε μετα από μια ενδοξη πορεία...) και καμια 10αρια BlueSky και τα ρεστα.
Επισης στον ηχο (που με ενδιαφερει και περισσότερο) μου αφησε τις καλυτερες εντυπώσεις παιζοντας πολύ καλυτερα από το Marantz CD 63SE .
Στην συνδεση με HDMI και upscaling στα 1080p η διαφορά ειναι πολυ μεγαλη εναντι της απλής συνδεσης με σκαρτ.
Γενικά ως τωρα ειμαι πολυ ευχαριστιμενος και το αποτελεσμα της αγορας ειναι πανω του αναμενομενου ικανοποιητικό.
Περισσοτερα στο μελλον που θα το μαθω καλύτερα....:107:

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer DV 600 - K

λοιπόν φίλε έχω το ίδιο εδώ και ένα χρόνο και χρειάστηκε να κάνω update το firmware για να δουλέψουν οι ελληνικοί υπότιτλοι..δεν αναγνωρίζει σκληρό δίσκο μόνο usbακι...επίσης δεν παίζει mkv ξέρεις..και μερικά φορματ avi-dvx δεν τα βλέπει καν..συνεργάζεται πάντως άψογα με τον EPSON EMP-TW700 μέσω hdmi..γενικά καλό σε όλα τα άλλα..φρόντισε να πάρεις καλά καλώδια και γρήγορο usb

Reaction score
0
Εχω το 610. Ούτε σε αυτό παίζουν ελλληνικοι υποτιτλοι. Πάντως το usb βλέπει μια χάρα το Ipod 30GB. Από Divx παίζει τα πάντα και έχει και Divx ultra. Για mkv δεν νομίζω ότι υπάρχει player που έχει decoder για matroska.

Γενικά νομίζω ότι είναι πραγματικά ενα value for money palyer, έγω το μόνο "θέμα" που έχω είναι ότι δεν μπορω να διαπιστώσω διαφορά στο upscaling του με την PHILIPS 32PFL9613.

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer DV 600 - K

σύνδεσα 250gb westerndigital my book και δεν τον έβλεπε..ναι όντως ματροσκα δεν υπάρχει dvd που να τα παίζει..μερικά dvx-avi πάντως 1% δεν τα έβλεπε..

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Pioneer DV 600 - K

εάν το westerndigital παίρνει ρεύμα από το usb δεν θα το δει.
..εντάξη να μην δουλεύει ο σκληρός αν πέρνει ρεύμα απτο usb,δεν επαρκεί..το θέμα είναι οτι έχει δική του τροφοδοσία-μετασχηματιστή..αυτό είναι τό άκυρο

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Pioneer DV 600 - K

..εντάξη να μην δουλεύει ο σκληρός αν πέρνει ρεύμα απτο usb,δεν επαρκεί..το θέμα είναι οτι έχει δική του τροφοδοσία-μετασχηματιστή..αυτό είναι τό άκυρο
Ναι συμφωνώ. Περίεργο, έμενα το Ipod το βλέπει μια χαρά. Την πρωτη φορά όμως που το έβαλα, τίποτα μουγκα.. το άφησα όμως κάποια ώρα να "διάβασει" τα περιέχομενα του και ώς δια μαγείας πήρα το menu στην Tv.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster