Pioneer DV-600 player

Reaction score
0
το wd passport δεν ειναι συμβατο με usb θυρες επιτραπεζιων player.. Το λεει και στο site της WD ηη της pionner.. Σε ενα απο τα 2 το εχω διαβασει σιγουρα..

Reaction score
1.815
Καλημερα σας κι απο μενα. Κατεβασα το νεο firmware απο το www.pioneerfaq.info και ακολουθησα πληρως τις οδηγειες του. Εκανε (υποτιθεται) update το μηχανημα, αλλα δεν εβγαλε ποτε εικονα..... Μονο ηχος ακουγεται πλεον. Το μηχανημα σημειωτεον ειναι συνδεμενο σε μια αναλογικη CRT Τηλεοραση LOEWE. Οπως καταλαβενετε επικοινωνει μεσω scart και οχι μεσω HDMI. Μηπως εχει κανεις ιδεα πως θα επαναφερω στην αρχικη κατασταση firmware το DV600??

Reaction score
1.815
Tελικα ειχα επιλεξει στην εισοδο της TV, by default να ειναι RGB. Μολις εγινε το update στο DV-600, η εξοδος του απο RGB ρυθμιστηκε σε composite, οποτε η τηλεοραση δεν το καταλαβαινε, γι αυτο και ειχε μονο ηχο και οχι εικονα. Το update δουλευει αψογα και δειχνει επι τελους και ελληνικους υποτιτλους στα DivX αρχεια, καθως και εχει προστεθει και η δυνατοτητα equalizer στον ηχο!!! Επισης απο τη θυρα USB παιζουν ολα τα αρχεια DivX καθως και οι υποτιτλοι τους!

Reaction score
0
Γεια και χαρά σε όλους! Είμαι και εγώ ένας από τους κατόχους του DV-600AV. Ακολουθώντας τις οδηγείες σας εδώ και καιρό έχω περάσει το FW του Dinderi και απολαμβάνω τις ξένες σειρές μου σε DIVX μέσω USB... Απολαμβάνω; Λάθος... Απολάμβανα! Τις τελευταίες μέρες όταν παίζω μέσω USB το μηχάνημα κολλάει και πρέπει να το βγάλω από την πρίζα! Το flashάκι είναι καλό και το δοκίμασα και με ένα ολοκαίνουριο. Τζίφος. Πέρασα το νέο FW του Hakan. Τίποτα πάλι, κολλάει. Τι λέτε; Τα έφτυσε η θύρα; Να το πάω στο Service; Μήπως να περάσω και το original FW πριν το πάω;(παρεπιπτόμπως δεν μου αρέσει το στυλ των υπότιτλων στο FW 2.0 el 0512. Μήπως έχει βρει καποιον άλλο κωδικό για πιο ωραίο αποτέλεσμα;)

Σας ευχαριστώ!!!

Τελικα εβγαλες ακρη με το 'freeze'? εχω το ιδιο προβλημα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef