Pioneer DV 600AV και "κολλήματα".

Reaction score
130
Παιδιά καλησπέρα. Πρόσφατα πήρα το pioneer DV 600AV (λόγο hdmi, upscaling κ.τ.λ.π). Μου κάνει όμως μερικές φορές κάποια "κολλήματα" στην εικόνα ακόμα και σε original δισκάκια, τελευταία στον idiana jones.
Λόγο ότι και στη πρώτη μου συσκευή dvd που είχα πάρει το PIONEER 717 -εξαιρετικό κατά τ΄άλλα- είχα αυτά τα κολλήματα, ή και κάποια άλλα δισκάκια δέν τα έπαιζε καθόλου, κυρίως αντιγραφές βέβαια η απο εφημερίδες, είχα πάρει μετά απο λίγο καιρό και ένα φτηνό (toshiba SD-350E) και βρήκα την υγειά μου.!!
Ρωτώ λοιπόν, μήπως να πάω να πάρω το TOSHIBA XD-E500 που όπως διαβάζω στα δύο γνωστά περιοδικά του χώρου έχει και πολύ καλή εικόνα και κοστίζει 150e ;
Ευχαριστώ.

Reaction score
130
Τελικα τι εκανες? Και εμενα μου κολαει το ατιμο. Βρηκες καμια λυση;
Τι να κάνω φίλε μου όπως είδες και μόνος σου δέν πήρα και καμιά απάντηση. Μάλλον δεν το έχει κανείς το προβλημα εκτός απο εμάς.
Θα αγοράσω όμως το toshiba πέρα της καλύτερης εικόνας που λένε ότι έχει, να το έχω και σάν εναλακτική λύση. Οταν κολλάει το ένα θα το βάζω στο άλλο!!
Απο την εικόνα το pioneer εσύ είσαι ευχαριστημένος; Σε πόσες ίντσες βλέπεις;

Reaction score
0
Τι να πω.... εγω μολις τον αγορασα (πριν 3 μηνες). μαλλον θα το παω πισω στο multirama για επισκευη :130:

Reaction score
0
Βελτιωση σαφως και βλεπω, εφοσων εκανα upgrade απο ενα all-in-one surround. Ηχος πολυ καλος απο ενα ενισχυτη YAMAHA 863 με optical καλωδιο. component out σε ενα 'παλιο' projector (με αρκετη βελτιωση εικωνας). HDMI out σε TV LCD 27''. Εδω μαλλον χειροτερεψε η εικονα! αλλα δεν το εχω ψαξει πολυ γιατι τιποτα δεν συγκρινετε με το πανι!

Reaction score
46
Καλημέρα,

Και εγώ το 600av έχω, και μου κάνει μερικές φορές κολλήματα, αλλά μόνο όταν πατήσω επανειλλημένα το καρέ-καρέ είτε forward είτε ανάποδα.
Έχει τύχει σε κανέναν άλλον αυτό; Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ψάξει για firmware αναβάθμιση...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.312
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian