Pioneer LX57

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Εδώ και καιρό ψάχνω ένα προ με pass through να ακούω λίγο καλύτερα μουσική όταν θέλω .
Ο Pioneer Lx53 που εχω μια χαρά ειναι στο home cinema αλλα στην μουσική δεν μου αρέσει.
Είχα ένα parasound p3 και ένα πολυ dac όπου έπαιζαν καταπληκτικά για τα λεφτά τους αλλα δεν μπορούσα το βγάλε βάλε καλώδια .
Για πρώτη φορά δεν βιαστικά και ακόμη ψάχνω είχα καταλήξει στον parasound p5 που τα εχει όλα και συμφέρει αλλα διάβασα για τον καινούργιο 57 με τα sabre dac πάνω και με πολυ καλές κριτικές.. Και dsd παίζει!
Και λέω μήπως ? να τα εχω όλα σε ένα ? απο τελικούς έχουμε δεν με ενδιαφέρουν τα watt απο την άλλη η pioneer δεν βγάζει av προ.
Θα ήθελα την γνώμη σας γιατι σε av pro ειναι πολυ περιορισμένα τα πράγματα για marantz μας βλέπω σε αυτά τα χρήματα.
Το player που εχω ειναι το oppo 95, ακούω γνώμες

Ευχαριστω

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Να μαζέψεις λεφτά να πάρεις τον Parasound, όχι τον P5 όμως, τον τον JC2 με το Home theatre Bypass που τρέχει στις αγγελίες. Ότι άλλο και να ακούσεις από homecinema ολοκληρωμένους θα σου ξυνίζει. Αν πας για προ homecinema, ανεβαίνουν και εκεί τα χρήματα και ίσως να μην έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς απαξιώνεται ταχύτατα ενώ ο καθαρός προενισχυτής κρατάει την αξία του. Τα χρήματα είναι πολλά, αλλά εφόσον ο LX53 σου φτάνει για αυτά που θές κράτα τον. Το ότι φοράει sabre δε λέει απαραίτητα και κάτι, σε λίγο θα βάλουν και στα κινητά αφού είναι της μόδας το ρημάδι.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
2.207
Μια καλή περίπτωση σε προ είναι και ο Primare pre30 ή pre32 με cinema pass through που επίσης "τρέχουν" σε αγγελίες. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι τα προ-ενισχυτικά στάδια σε σχέση με αυτά του LX73 που έχω δεν έχουν καμία σχέση.

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Μια καλή περίπτωση σε προ είναι και ο Primare pre30 ή pre32 με cinema pass through που επίσης "τρέχουν" σε αγγελίες. Από προσωπική εμπειρία σου λέω ότι τα προ-ενισχυτικά στάδια σε σχέση με αυτά του LX73 που έχω δεν έχουν καμία σχέση.
Τα προ ενισχυτικά του Primare σε σχέση με τον Lx 73 λες? η σε σχέση με τον δικό μου?

Reaction score
2.207
Του Primare με τον Lx73. Δεν νομίζω να έχουν διαφορές ο Lx73 με τον LX53 στην προενίσχυση.

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Του Primare με τον Lx73. Δεν νομίζω να έχουν διαφορές ο Lx73 με τον LX53 στην προενίσχυση.
οκ σε ευχαριστώ
Τον έχεις ακούσει στο σύστημα σου τον Primare?

Reaction score
766
Μακη και γω πιστευω οτι πρεπει να κινηθεις οπως οι προλαλησαντες...κρατας ενα πολυ καλο επιπεδο σε 'σταθερες" του σεταπ...δλδ καλο προενισχυτη και τελικους...και μετα αν θες, αλλαζεις τα πιο "ευαλωτα" κομματια του συστηματος...δλδ av ενισχυτες και dacs..."ευαλωτα" απο την αποψη οτι αλλαζουν με ταχυτερους ρυθμους απ οτι τα υπολοιπα...ασε που ετσι εισαι και μεσα στο "παιχνιδι" και νοιωθεις οτι αλλαζεις-παιζεις και σου περναει και το "ψυχολογικο" που εχουμε σα χομπιστες :wink:...πιο ευκολα αλλαζεις ενα "ασυγχρονο ντακ" απ οτι ολο τον av...ασε που οι τιμες σε αυτα πεφτουν πιο ευκολα, επειδη εχουμε να κανουμε περισσοτερο με τσιπακια κλπ

γιατι να πληρωσεις να παρεις ενα σουπερ-ντουπερ av προενισχυτη με ενσωματωμενα ντακς, ο οποιος σε καλυπτει μεν απο αποψη "πιοτητας" προενισχυσης, αλλα μπορει τελικα να τον δωσεις, γιατι θες να πας σε νεα dacs με dsd "χιλιατετρακοσιαπεντακοσια μπιτσ" :D (οταν βγουν-καθε εξι μηνες δλδ σα τα pc)...
και ξερεις τι γινεται με τα ακριβα μηχανακια στο Ελλαντα..."σκοτωμα" αλλιως δε πουλιουνται...αντε να πετυχεις καμια καλη "τραμπα" μονο μηπως και το σωσεις...

επισης αμα πας σε λυση πανακριβου av pro, και σε αρεσει πως εχει δεσει με το υπολοιπο σεταπ, θα χρειαστει οταν τον "σμπρωξεις" να βρεις παλι κατι που θα δεσει πακετο με τα υπολοιπα...αντε παλι μια απ τα ιδια και δοκιμες και να "δουμε αν σαν προ παιζει καλα" και μετα "βαλε και το ντακς του μεσα να δουμε αν δενει" και τριχες κατσαρες...χανεις χρονο και χρημα και δεν απολαμβανεις,,,εκτος και εισαι μηχανακιας και γουσταρεις "το ταξιδι" που λεμε και θες να παιζεις...ολα καλα και γω μαζι σου...

εγω λοιπον θα τα σκαγα, πραγματικα ομως, να παρω εναν πολυ καλο pro με pass through...να τον ακουσω να με αρεσει με τα ηχεια και το τελικο μου σε δικαναλο...μετα θα του καθιζα ενα ντακ...και αμα ειναι καλος ο pro, μια αλλαγη απο ντακ σε ντακ, πιστευω θα στη δωσει στο πιατο...εχεις το bypass και δεν εχεις προβλημα να βαζεις- βγαζεις καλωδια και αν καποτε αλλαξει κατι απο τεχνολογια σε "ντακς και συστηματα ισοσταθμισης" αλλαζεις μονο εκεινα τα μηχανακια...και παλι αμα θες....αν ηταν να αλλαξει κατι τρομαχτικο και στο "στερεο" θα χε αλλαξει καιρο τωρα...

και να σου πω κατι?,,,αμα θες και καλα να βαλουμε αριθμους το ποσο καλα ακουγεται το σεταπ, θα σου πω οτι εγω θα ειμαι ευχαριστημενος αμα πετυχω ενα 8 με αριστα το 10...να παω απο το 8 στο 9 ή στο 9,1 - 9,2 - 9,3 - 9,35 - 9,36678557575 και να σκασω κανα κατομμυριο για ν ακουσω τη "φωνη" του καθε καλλιτεχνη ή τη "πορδη" του κινγκ κονγκ πιο "υγρη" και με "αερεινες μεσαιες" στα π@π@ρια μου...υπαρχουν κι αλλα στη ζωη να κανουμε

παρτο σεντονι σου...καλημερες:)

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
Να μαζέψεις λεφτά να πάρεις τον Parasound, όχι τον P5 όμως, τον τον JC2 με το Home theatre Bypass που τρέχει στις αγγελίες. Ότι άλλο και να ακούσεις από homecinema ολοκληρωμένους θα σου ξυνίζει. Αν πας για προ homecinema, ανεβαίνουν και εκεί τα χρήματα και ίσως να μην έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς απαξιώνεται ταχύτατα ενώ ο καθαρός προενισχυτής κρατάει την αξία του. Τα χρήματα είναι πολλά, αλλά εφόσον ο LX53 σου φτάνει για αυτά που θές κράτα τον. Το ότι φοράει sabre δε λέει απαραίτητα και κάτι, σε λίγο θα βάλουν και στα κινητά αφού είναι της μόδας το ρημάδι.

ποιος καθαρος προενισχυτης κρατα την αξια του ?
μαλλον κανενας (πλην nad)
και αυτό σχετικο είναι...
σε ένα χρονο ολοι είναι σχεδόν μουσιακοι.....
τα σαμπρέ είναι εξαιρετικα ντακ και οπου μπαινουν κελαιδανε.....
δυστυχως οι προ -και οι προβολεις είναι τα #1 ξςφτυλισιμα προιοντα....
Περα της μουσιακοτητας , ενας av φευγει πιο ευκολα από ένα προ που απευθύνεται σε μουσιολογους - θυματα μεζεδες- αντικερ....
Στο μαρκου ο πολυς προ λεξικον επαιζε χειροτερα από τον 875
τα dsp engines κανουν τους παλιους av μπουρουχες.......

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
ποιος καθαρος προενισχυτης κρατα την αξια του ?
μαλλον κανενας (πλην nad)
και αυτό σχετικο είναι...
σε ένα χρονο ολοι είναι σχεδόν μουσιακοι.....
τα σαμπρέ είναι εξαιρετικα ντακ και οπου μπαινουν κελαιδανε.....
δυστυχως οι προ -και οι προβολεις είναι τα #1 ξςφτυλισιμα προιοντα....
Περα της μουσιακοτητας , ενας av φευγει πιο ευκολα από ένα προ πο απευθύνεται σε μουσιολογους - θυματα μεζεδες- αντικερ....
Στο μαρκου ο πολυς προ λεξικον επαιζε χειροτερα από τον 875
τα dsp engines κανουν τους παλιους av μπουρουχες.......
Σε δικαναλο προ αναφερεται ο φιλος.

Reaction score
766
εκτος των πιο πανω επιλογων, καλο ειναι αν βρεις κατι, να εχει και bass management, ωστε να μπορεις και σε δικαναλο κατ΄επιλογη σου, να βαζεις και τα σαμπ στο παιχνιδι...

εκτος και αν εχεις αλλο τροπο να γινεται αυτο...

δε λεω αλλα, γιατι εχω "παρελθον" και θα χρησιμοποιηθει εναντιων μου:D:laugh:

• Like

Reaction score
248
Μάκη δες και αυτόν:
http://audioevolution.gr/offers_focus.asp?id=126
Πολύ καλή περίπτωση κατ εμέ
Δεν συνηθίζω να ομιλώ για μηχανήματα που δεν έχω ιδίαν άποψη. Προσωπικά όταν βρέθηκα στην θέση του αγαπητού PPG, έκανα μια εκτενή έρευνα αγοράς καθώς και "ακουστικού γούστου" . Αν αγόραζα μόνο βάση brand και συναισθήματος θα έπαιρνα χωρίς 2η σκέψη τον Rotel RC-1570.

Το πρώτο κομμάτι στην Ελλάδα το πήρε ένας φίλος μου μαζί με έναν RB-1552 για να οδηγήσει ένα ζευγάρι CM-8 που "γκρίνιαζαν" υπό την οδήγηση τους από έναν AS/1000. Το ζητούμενο του φίλου ήταν πάντα το ht-bypass προκειμένου να χρησιμοποιείται το σύστημα μαζί με έναν Α-820 .

Ομολογώ εντυπωσιάστηκα από τον RC-1570. Πλήθος ψηφιακών ευκολιών, αξιοπρεπή DAC wolfson και Balanced εισοδοι / έξοδοι.

Δυστυχώς είχα ακούσει προηγουμένως τον Audiolab 8200DQ όπου και προσωπικά κατέληξα. Δεν είναι το τελευταίας "κοπής" μηχάνημα σε αντίθεση με τον RC-1570, και από USB δέχεται μέχρι 96/24, αλλά τα ρημάδια τα sabre DAC's είναι απλά ασίλληπτα!

Θα πρότεινα μια ματιά στον RC πάντως, στα θετικά η τιμή του που είναι "ρέστα" από χιλιάρικο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
παμε παλι
ένα οπο (που εχει volume)
κουμπωμενο σε ένα τελικο
κανει πολλα μηχανάκια να ιδρωκοπησουν
Αν παλι καποιος θελει κατι παραπανω , ως γνωστο πρεπει να πληρωσει πολύ περισοτερο για το κατι καλυτερο από το κομπο οπο τελικου
Ροτελ ειχα τιμια μηχανάκια, και χεριαζονται τρελλα
απλα τα λεφτα που εχει ο καρι ο ροτελακος δεν φτανει,
Αν καποιος θελει παει και παραπανω, από εκει και μετα
ο καθενας ότι θελει κανει
Ο πιονερακος για καμποσους παιζει μια χαρα,
για αλλους είναι το λιβανι στη διαβολοσυνη τους.
Αν καποιος θελει να φυγει από τον ιαπωνεζικο ηχο
(αληθεια τα ροτελ ποιος τα σχεδιαζει από τοτε που αποροφηθηκαν από το bw GROUP)
οποτε ψωνιζει κατι αμερικανικο.....αν θελει βεβαια....
Αλλα και τα συνοδα πρεπει να είναι ιδιας λιγκας

• Like

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
παμε παλι
ένα οπο (που εχει volume)
κουμπωμενο σε ένα τελικο
κανει πολλα μηχανάκια να ιδρωκοπησουν
Αν παλι καποιος θελει κατι παραπανω , ως γνωστο πρεπει να πληρωσει πολύ περισοτερο για το κατι καλυτερο από το κομπο οπο τελικου
Ροτελ ειχα τιμια μηχανάκια, και χεριαζονται τρελλα
απλα τα λεφτα που εχει ο καρι ο ροτελακος δεν φτανει,
Αν καποιος θελει παει και παραπανω, από εκει και μετα
ο καθενας ότι θελει κανει
Ο πιονερακος για καμποσους παιζει μια χαρα,
για αλλους είναι το λιβανι στη διαβολοσυνη τους.
Αν καποιος θελει να φυγει από τον ιαπωνεζικο ηχο
(αληθεια τα ροτελ ποιος τα σχεδιαζει από τοτε που αποροφηθηκαν από το bw GROUP)
οποτε ψωνιζει κατι αμερικανικο.....αν θελει βεβαια....
Αλλα και τα συνοδα πρεπει να είναι ιδιας λιγκας

Argi
Σε ευχαριστω το oppo πραγματικα παιζει φανταστικα και οταν θελω να ακουσω μουσικη αυτο κανω....
Το θεμα μου ειναι να μην βγαζω βαζω καλωδια μου την σπαει παρα πολυ ...υπαρχει λυση ??

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis