pioneer LX82

Reaction score
460
Απάντηση: pioneer LX82

Λοιπον παρτε μια ιδεα περι mcacc και μετα τα ξαναλεμε.Ο μονοδρομος της ισοσταθμισης.Απο τον πρωτοπορο του ειδους
http://areadvd.de/hardware/2009/pioneer_sc_lx_82_preview.shtml
Γιαννη εχεις να κατεβασεις κατι για τον DENON 4810 σε αντιπαραθεση με τον Αργυρη?Πιστευω οτι αυτα τα δυο μηχανακια ειναι στο ιδιο επιπεδο.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Τι να αντιπαραθεσει το οντισι που ο ιδιος βριζει?
ε? (ala τραγκας)
το συστημα ειναι ΕΝΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ , τα αλλα ειναι κουλα διπλα του.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

αμα θελουν καποια μελη που εχουν τον 82 ας πουν τις εντυπωσεις τους.

Reaction score
460

αμα θελουν καποια μελη που εχουν τον 82 ας πουν τις εντυπωσεις τους.
Οπως πιστευω οτι πρεπει να μιλησουν και καποια μελη που ειναι κατοχοι 4810 η 4310 η παλι εαν εχουν εμπειρια απο τις δυο μαρκες η εξ ιδιων η απο διαφορες συζητησεις.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

εδω
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=81391
ειχα την τυχη να τα εχω και τα δυο, περα απο τη αποδοση , αυτο που με ειχε πειραξει στον ντενον και ηταν ανεπιτρεπτο για γιαπωνεζικο μηχανακι να εξεχει μια βιδα στον πατο της συσκευης.

Reaction score
29.546

Αντώνη τα είπαμε απο κοντά , άααλος ηχος ο denon άλλος ο pioneer.Οπου θέλει ο καθένας πάει.Πέρα απο τη πλάκα με τον μικρό και αδαή αργυράκη, που Pioneer έμαθε και κόλησε , σαν τους ελληνοαμερικανούς μετανάστες που αγόραζαν μόνο carilac- buick, ο καθένας αγοράζει οτι του αρέσει. Εγω pioneer δεν θα έπαιρνα.Ασε που ο 4810 είναι ο μόνος ενισχυτής που υποστηρίζει πλήρως το audyssey dsx και με κανάλια υψους και πλάτους.Δεν εχω δει κανέναν pioneer ακόμα.Οσο για το audyssey , αφού το κράζει και ο ίδιος ο αργύρης , γιατί εχει audyssey? Γιατί εχει onkyo και οχι Pioneer me το κορυφαίο mcac?
Κάποιο μέλος που πήρε onkyo τον πούλησε και πήρε denon 4310 εχει ανοίξει σχετικό thread. Δες το.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Αντώνη τα είπαμε απο κοντά , άααλος ηχος ο denon
γιατι βαζεις εκο στη φωνη σου στο υπογειο εισαι?
άλλος ο pioneer.Οπου θέλει ο καθένας πάει.Πέρα απο τη πλάκα με τον μικρό και αδαή αργυράκη, που Pioneer έμαθε και κόλησε , σαν τους ελληνοαμερικανούς μετανάστες που αγόραζαν μόνο carilac- buick, ο καθένας αγοράζει οτι του αρέσει. Εγω pioneer δεν θα έπαιρνα.
αυτο θα ελειπε , πως αλλιως θα εδειχνες οτι εισαι κολλημενος

Ασε που ο 4810 είναι ο μόνος ενισχυτής που υποστηρίζει πλήρως το audyssey dsx και με κανάλια υψους και πλάτους.
ποιος ενδιαφερεται ειλικρινα ?ποιος ?
Δεν εχω δει κανέναν pioneer ακόμα.Οσο για το audyssey , αφού το κράζει και ο ίδιος ο αργύρης , γιατί εχει audyssey?
γιατι εχω την μοναδα (που κανει οσο ενας ντενον και Pioneer μαζι) και γιατι δεν ειμαι κολλημενος .Ψωνιζω παντα το καλυτερο, και δεν χρειαζεται να πω ποιο ειναι αυτο

Γιατί εχει onkyo και οχι Pioneer me το κορυφαίο mcac?
γιατι δεν ειμαι κολλημενος με μια εταιρια , προ εψαχνα γιαννη και προ πηρα , αν ειχε η pioneer προ και ειχε ψηλα καναλια ισως να αγοραζα pioneer .Αλλα τωρα κατι τετοιο δεν υπαρχει.

Κάποιο μέλος που πήρε onkyo τον πούλησε και πήρε denon 4310 εχει ανοίξει σχετικό thread. Δες το.
καποιο αλλο μελος πουλησε ενα ατμοσιδερο και πηρε ποδηλατο βουνου.Τι σχεση εχει αυτο με ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ συστυμα ισοσταθμισης?
ε ? (ala τραγκας)

Reaction score
150
Re: Απάντηση: pioneer LX82

καποιο αλλο μελος πουλησε ενα ατμοσιδερο και πηρε ποδηλατο βουνου.Τι σχεση εχει αυτο με ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ συστυμα ισοσταθμισης?
ε ? (ala τραγκας)

Βασικά μην σκας! Το Audyssey που έχουν οι απλοί Pro δεν είναι ότι καλύτερο οπότε δεν έχει και ιδιαίτερο ανταγωνισμό.

Το θέμα είναι απλό! Της Pioneer είναι καλύτερο για μια θέση ακρόασης ενώ το Audyssey υποτίθεται ότι ρυθμίζει πολλές θέσεις αλλά δεν υπάρχει μια και μοναδική "άψογη" θέση.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

τι λες τωρα μωρε υπαρχουν πανω απο μια θεσης ακροασης ε?
ή ψαρωνεις με αυτα που λενε οι εταιριες?

Reaction score
150
Re: Απάντηση: pioneer LX82

τι λες τωρα μωρε υπαρχουν πανω απο μια θεσης ακροασης ε?
ή ψαρωνεις με αυτα που λενε οι εταιριες?

Με βλέπεις να ψαρώνω! Μονοθέσιο το έχω....:143:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

μονοθεσια εννοεις, για μπανιερα μιλαμε παντα

Reaction score
460

Τελικα οι αποδωσεις των 2 εταιρειων,σε ηχητικο παντα επιπεδο που διαφερουν και σε τι?Αν εχω καταλαβει καλα οι ντενον εχουν μαλακο χαρακτηρα και οι παιονιρ ποιο επιθετικο?Μετα την απαντηση θα συνεχισω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

Κοιτα αν μιλαμε για σινεμα (αν μιλαμε για αυτο ετσι) οι pio ειναι πιο καθαροι και ακριβεις.Δεν μπορω να πω οτι οι ντενον ειναι κακοι, απλα διαφορετικοι.Απο εκει και μετα ζωτικο ειναι η σωστη ισοσταθμιση.Αν τα μηχανηματα ακουγονταν ισα η ισοσταθμιση βοηθα καθε μεσο χωρο.Αν και ειχα και μαραντζ το 2003 ο pleo θυμαται μοντελο δεν μπορω να πω και αυτον τον ηχο κακο.
Γενικα κακος ηχος δεν υπαρχει , ειναι τι κολλα στα αυτια του καθενος,.Οσο αφορα τον δικαναλο μαλλον προτιμω rotel μιας και ειχα και ροτελ, ο ηχος της ειναι ενα πραμα σαν του ντενον.Αλλα ποιος περνει κατι τετοιο και εχει απαιτησεις για 2καναλο.Αξιοσημειοτο ειναι οτι ολα τα περιοδικα χαρακτηριζουν τον ηχο της pio στο cine μοναδικο.Και ας βγαζουν πρωτα τα ντενον για αλλους λογους.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.885
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis