Pioneer VSX-1123

Reaction score
3
Καλησπερα στη παρεα,θα ηθελα την βοηθεια σας αν γνωριζει καποιος.Εχω τον συγκεκριμενο ενισχυτη περιπου 2 χρονια και τωρα τελευταια μου κανει κατι περιεργα.Δεν ανταποκρινεται αμεσα απο το τηλεχειριστηριο σαν να lagαρει και κανει αρκετα για να παρει την εντολη.Οι εφαρμογες internet παρουσιαζουν το ιδιο χωρις να ανταποκρινονται και τελος οταν κλεινω την μοναδα ενω σβηνει η μοναδα η οθονη μενει αναμενη για καποια δευτερολεπτα σαν να κολλαει και μετα σβηνει και αυτη...δοκιμασα τα παντα απο reset ελεγχο καλωδιων τα παντα αλλα τιποτα!

Reaction score
255
Ισως εχουν θεμα και χρειαζονται αντικατασταση με μεγαλυτερα, τα πυκνωτακια στον δεκτη του ενισχυτη...εκει που δεχεται το σημα απο το χειρηστηριο.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Αντίστοιχα "νερά" μου έκανε και ο vsx 2021 που έχω. Το έλυσα με απανωτά reset, βγάλσιμο όλων των καλωδίων και ξανάκανα reset.

Reaction score
3
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.Εχω παρατηρησει οτι στρωνει προσωρινα οταν κανα reset και το δικτυο στο σπιτι αλλα μετα παλι επανερχεται.Θα δοκιμασω ξανα reset και τα καλωδια να δω!

Reaction score
834
Καλησπερα,τελικα τζιφος!Δεν στρωνει...
Καλησπέρα,

Θα πρότεινα να δοκιμάσεις τα εξής, για να δεις από πού προέρχεται το πρόβλημα:
  1. Βεβαιώσου ότι έχεις περάσει το τελευταίο firmware.
  2. Αποσύνδεσε τα πάντα από τον ενισχυτή (και το δίκτυο)
  3. Κάνε ένα φουλ reset στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και δες αν μετά δουλεύει σωστά μετά (χωρίς ακόμα να συνδέσεις δίκτυο/πηγές/ηχεία).
  4. Αν δουλεύει σωστά ξεκίνα να συνδέεις μία μία τις πηγές και δοκίμαζε ξανά. Αφησε τα ηχεία και το δίκτυο για το τέλος.
Ίσως έτσι μπορέσεις να εντοπίσεις το πρόβλημα και κατόπιν να ψάξεις για τυχόν λύση στο ίντερνετ.

Reaction score
3
Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση.Full reset ειναι το ανοιγμα με πατημενο το enter σωστα?

Reaction score
834
Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση.Full reset ειναι το ανοιγμα με πατημενο το enter σωστα?
Δεν γνωρίζω, αλλά το manual θα σε κατατοπίσει. Ακολούθησε τις οδηγίες του κατά γράμμα και πες μας το αποτέλεσμα.

Reaction score
3
Καλησπερα,το προβλημα φαινεται να λυθηκε με απεγκατασταση της εφαρμογης για smartphone.Ελπιζω να παραμεινει ετσι και να εφταιγε αυτο..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis