Pioneer VSX 421 VS Yamaha RXV-367

Reaction score
40
Καλησπέρα,

Θα ήθελα τις απόψεις σας για αυτα δυο μηχανήματα. Δεν εχει τύχει να τα ακούσω η δουλέψει λόγο της απουσίας μου από το χώρο για ενα μεγάλο διάστημα.

Ο πελάτης ενδιαφέρεται κατα βάση για μουσική. Ηome cinema ισως στηθεί εκ των υστερων ισως και οχι. Οπότε μπαίνει σε δεύτερη μοιρα. Οι απαιτήσεις του δεν ειναι σοβαρες. Θελω ομως την καλυτερη επιλογη παραυτα. Ο Pionner μου φάνηκε πιο εξοπλισμένος ενω ξερω μουσικα υπερείχαν παντα. Εφόσον ομως θελει να κινηθεί στα 200 ευρω ποιο απο τα δυο εχει πιο hi-fi καταβολές.

Πανω κατω τον χαρακτήρα των 2 εταιριων τον ξερω απο παλαιές εγκαταστάσεις. Εχει αλλαξει κατι με αυτες τις σειρές?

Ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Απάντηση: Pioneer VSX 421 VS Yamaha RXV-367

Στην Pioneer δεν αλλάξει κάτι.Για την Yamaha δεν ξέρω.
Πάντως hi-fi καταβολές δεν νομίζω να έχει κανένας εκ των 2.Οπότε απ την στιγμή που δεν τον ενδιαφέρει το cinema μήπως είναι καλύτερα να πάει σε κανά δικάναλο;

Reaction score
40
Απάντηση: Pioneer VSX 421 VS Yamaha RXV-367

Οι απαιτησεις που εχει ειναι πολυ μικρες. Αρχικα ηθελε να παρει ενα micro και να το συνδεσει με τα 4 ηχεια απο ενα παλιο aiwa...Τα 2 ειναι τριδρομα με 16αρες μοναδες. Προχειροτητα και μετριοτητες δηλαδη.. Του αρεσε το χαμηλο που εβγαζαν. Μετα απο συζητηση αρχικα του προτεινα δικαναλο. Μετα ομως μιας και ο χωρος του το επιτρεπει θελησε να εχει και home cinema δυνατοτητα.

Ακομα και ενας εισαγωγικος AV τον καλυπτει..Απλως μια και τους αγοραζω την ιδια τιμη ποιον εκ των δυο προτιματε? ποιοτητα, χρηστικοτητα κτλ.

Αμα εχετε και αλλη προταση παρακαλω οπως την ριξετε στο τραπεζι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.001
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos