Pioneer VSX-527 or Yamaha RX-V473?

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά,η απορία μου είναι η παραπάνω καθότι οι 2 ενισχυτές είναι παραπλήσιοι σε τιμή και δυνατότητες και δεν ξέρω τι να διαλέξω,η χρήση θα είναι μοιρασμένη,30% ταινίες,30% μουσική και 30% παιχνίδι,σας ευχαριστώ. :103:

Reaction score
6
Απάντηση: Pioneer VSX-527 or Yamaha RX-V473?

Αν και είμαι οπαδός της Yamaha θα σου πρότεινα τον pioneer. Αν και μου φαίνεται ότι ο παλιός ο Yamaha μου DSP-A595a είναι καλύτερος και απο τους δυο (αν υπολογίζεις ότι δεν έχει HDMI, και HD AUDIO).

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ,ποιός είναι όμως ο λόγος ώστε να προτιμήσω τον pioneer?

Reaction score
0

Επειδή ήδη υπάρχει η ερώτηση, λέω να μην ανοίξω topic. Βέβαια κοιτούσα και τον Onkyo TX NR515 (αυτός είναι 7.2 και τον βρίσκω 70 ευρώ πιο ακριβό). Υπάρχει κάποιος που μπορεί με λίγο περισσότερη λεπτομέρεια να απαντήσει;

Τα Canton Movie 130 είναι καλή επιλογή για κάποιον από τους ενισχυτές αυτούς; http://www.canton.de/en/homecinema/movie/produkt/movie130.htm
Υπάρχει κάτι καλύτερο στα λεφτά αυτά;

Reaction score
0

Εγώ μάλλον θα προτιμήσω τον Yamaha,σε γενικές γραμμές μου αρέσει περισσότερο και ας είναι λιγάκι πιο αδύναμος.

Reaction score
0
Ο Yamaha υποστηριζει και το μελλοντικο 4Κ, οποτε εχει σοβαρο πλεονεκτημα απεναντι στον Pioneer... Εγω λεω να τον τσιμπησω τον Yamaha παντως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988