Pioneer VSX-819H

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους....

Θα 'θελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος αν υπάρχουν οδηγίες χρήσης στα ελληνικά πουθενά για τον συγκεκριμένο ενισχυτή της Pioneer.
Έχω ψάξει και στο ευρωπαϊκό και στ ελληνικό site της εταιρείας αλλά τζίφος.:121:

Ευχαριστώ:109:

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer VSX-819H

Απλώς εγώ δεν τον πήρα από τον κύριο προμηθευτή της Pioneer στην Ελλάδα (Intersys) αν δε κάνω λάθος και έλεγα μήπως και γι αυτό δεν έχει ελληνικό manual στη συσκευασία! Θα προσπαθήσω τώρα που τλειώσανε οι γιορτές να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα μήπως και βρούμε καμία άκρη.Πάντως και άλλοι που πήρανε τελευταία Pioneer δεν έχουν ελληνικό manual.

Reaction score
1
Απάντηση: Pioneer VSX-819H

Απλώς εγώ δεν τον πήρα από τον κύριο προμηθευτή της Pioneer στην Ελλάδα (Intersys) αν δε κάνω λάθος και έλεγα μήπως και γι αυτό δεν έχει ελληνικό manual στη συσκευασία! Θα προσπαθήσω τώρα που τλειώσανε οι γιορτές να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο εδώ στην Ελλάδα μήπως και βρούμε καμία άκρη.Πάντως και άλλοι που πήρανε τελευταία Pioneer δεν έχουν ελληνικό manual.
εγω που πηρα τον δικο μου ειχε το εγχειριδιο παντως....πληροφοριακα τον πηρα απο το pioneer center...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut