Pioneer VSX-821

Reaction score
0
Kαλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.Eχω τον παραπανω εχισψυτη και χρειαζομαι ενα home cinema με ηχεια.εχω δει τα ηχεια Jbl Control One τα οποια δεν γνωριζω αν κανουν για τον ενισχυτη μου λογω db.Tο μπατζετ μου ειναι περιπου στα 3000

Reaction score
28
Kαλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σας.Eχω τον παραπανω εχισψυτη και χρειαζομαι ενα home cinema με ηχεια.εχω δει τα ηχεια Jbl Control One τα οποια δεν γνωριζω αν κανουν για τον ενισχυτη μου λογω db.Tο μπατζετ μου ειναι περιπου στα 3000
Βοήθησε μας λίγο για τι χρηση τα θές τι χώρο εχεις κλπ...
Με 3000ευρω;μήπως εννοείς 300;

Reaction score
0
Απάντηση: Pioneer VSX-821

Καλημερα ο χωρος ειναι περιπου 60 τ.μ. και ψαχνω για ηχεια , προτζεκτορα , πανι .

Reaction score
7.333

60 τετραγωνικα θελεις οπωσδηποτε υπογουφερ και ηχεια ευκολα στην οδηγηση και με μεγαλη ευαισθησια.Ο 821 ομως μαλλον ειναι λιγος για αυτα τα τετραγωνικα. Καλυτερα σπασε το θεμα σε ηχεια και προτζεκτορα+πανι (βαλτο στην αντιστοιχη κατηγορια),πες ποσα θελεις να δωσεις για ηχεια και ποσα για τα υπολοιπα. Παντως τα contol one που αναφερεις ειναι μικρα μονιτορ ηχεια και δεν θα σε καλυψουν ουτε σαν περιφερειακα σε τοσο μεγαλο χωρο.

Reaction score
0

εχω τα tannoy efx 5.1 αυτη την στιγμη τα οποια με καλυπτουν και ειναι και μικροτερα (100w). Ο ενισχυτης εχει ανα εξοδο 130w και 97db . Πιστευω οτι τα JBL Control One All Whether είναι ακομη καλυτερα διοτι και 200w είναι και 8Ω το μονο που με προβληματιζει είναι τα db καθως αυτά εχουν 87 ενώ ο ενισχυτης 97db.

Reaction score
28
εχω τα tannoy efx 5.1 αυτη την στιγμη τα οποια με καλυπτουν και ειναι και μικροτερα (100w). Ο ενισχυτης εχει ανα εξοδο 130w και 97db . Πιστευω οτι τα JBL Control One All Whether είναι ακομη καλυτερα διοτι και 200w είναι και 8Ω το μονο που με προβληματιζει είναι τα db καθως αυτά εχουν 87 ενώ ο ενισχυτης 97db.
Τοσα βάτ δεν βγάζει ο ενισχυτης μην το ψάχνεις.καμια 50αρια με το ζόρι κιολας.
Μετα δεν εχει σημασία τα db του ενισχυτη μην τα κοιτάς.των ηχειων μετρανε και 87 ειναι λιγα.για τέτοιο αδύναμο ενισχυτη να κοιτάς τουλαχιστον απο 90 και πάνω......

Reaction score
0

οσον αφορα τα watts του ενισχυτη τοσα λεει ο κατασκευαστης ( 130w per channel 1khz,6Ω,1% )αλλα δεν τα εχω μετρησει.Εσεις τι συστημα 5.1 θα μπορουσατε να μου προτεινετε? Ευχαριστω

Reaction score
28
Για ηχεία κοιτα σε κολωνες γιατι ειναι μεγάλος ο χορος σου για να καλύψει.και σαμπ οπωσδήποτε.
Ποσα θές για ηχεία;
Καλα αξιόπιστα και ευαίσθητα ειναι τα crystal audio t2.ριξε μια ματιά.δες και το 10" σαμπ

Reaction score
0

ευχαριστω για την απαντηση . εχω δει το BPS 8 και το 10 αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστα ειναι...

Reaction score
28
ευχαριστω για την απαντηση . εχω δει το BPS 8 και το 10 αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστα ειναι...
Για πίσω καλα ειναι για μπροστα μόνο δαπεδου...
Μπορείς να βάλεις και τα διπολα για πίσω και κεντρικο το lcr

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.377
Members
38.693
Νεότερο μέλος
ΑποστολοςΒαζ