Pioneer vsx-921..Χωρίς Ήχο (ue22)

Reaction score
7
Καλησπέρα σας κ Καλά Χριστούγεννα σε όλους,
έχω έναν ενισχυτή 921 (όπως αναφέρω κ στον τίτλο) κ ενώ μου παίζει κανονικά σε κάποια φάση κόβει τον ήχο κ βγάζει στην οθόνη του το μύνημα UE-22..τον κλείνω,τον ξανανοίγω κ κάποια στιγμή με τα άνοιξε κλείσε δουλεύει πάλι για λίγη ώρα κ μετά φτου κ από την αρχή..Έχει κανείς αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα;;Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;
Επίσης,πήρα την αντιπροσωπεία κ μου είπαν πως είναι γνωστό το πρόβλημα κ είναι η πλακέτα,δεν φτιάχνεται αλλά ούτε αναβαθμίζεται κ η αντικατάσταση της είναι στα 400ε..απαράδεχτο..
Επειδή όπως είναι φυσικό δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρω Pionner κ μέχρι να μπορέσω να πάρω έναν καινούργιο,οποιαδήποτε βοήθεια θα μου ήταν χρήσιμη
Σας ευχαριστώ όλους..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
http://www.avsforum.com/forum/90-re...rror-master-thread-pioneer-you-listening.html

H Pioneer συνέχισε(; ) να χρησιμοποιεί τα ελαττωματικά decoding chips της Texas Instruments ενώ η TI ζήτησε την απόσυρσή τους για "πρόωρη γήρανση".

Στις ΗΠΑ γίνεται εθελοντική αναβάθμιση σε νέα μοντέλα με χαμηλή τιμή.

Δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα να κάνεις.

Reaction score
7
http://www.avsforum.com/forum/90-re...rror-master-thread-pioneer-you-listening.html

H Pioneer συνέχισε(; ) να χρησιμοποιεί τα ελαττωματικά decoding chips της Texas Instruments ενώ η TI ζήτησε την απόσυρσή τους για "πρόωρη γήρανση".

Στις ΗΠΑ γίνεται εθελοντική αναβάθμιση σε νέα μοντέλα με χαμηλή τιμή.

Δεν βλέπω να υπάρχει τίποτα να κάνεις.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες
Θα τον πετάξω από το παράθυρο..
Βραβευμένος κ βλακείες..

Reaction score
4.237
γιατι δεν στελνεις ενα mail προς την μαμα με το προβλημα και να δεις τι θα σου απαντησουν ? μπορει με την απαντηση που θα λαβεις να διεκδικησεις κατι περισοτερο στην εδω αντιπροσωπεια.

Reaction score
7
γιατι δεν στελνεις ενα mail προς την μαμα με το προβλημα και να δεις τι θα σου απαντησουν ? μπορει με την απαντηση που θα λαβεις να διεκδικησεις κατι περισοτερο στην εδω αντιπροσωπεια.
Θα στείλω,αν κ δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι παραπάνω..
Αν πάρω καμία απάντηση θα ενημερώσω..

Reaction score
42
Καλησπέρα κι από μένα. Εγώ έχω έναν Pioneer AV VSX-912 και το προβλημα που έχω αντιμετωπίσει κάποιες φορές είναι πως όταν αποφάσισα να ρυθμίσω την ένταση του ήχου από το jog που βρίσκεται επάνω στη συσκευή κάποιο από τα ηχεία(συνήθως το δεξί) έκανε νούμερα(δεν ξέρω να το περιγράψω με ορολογία) και δεν έπαιζε σωστά. Όταν χρησιμοποιούσα το remote control τότε δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα.
Πολύ πιθανόν να έχουν το ίδιο πρόβλημα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv