pioneer vsx d812 s

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους. εχω στα χερια μου λιγο καιρο τωρα εναν pionner vsx d812 s .αυτο το οποιο θελω να ρωτησω ειναι για πιο λογο καθως αυξανω την ενταση κανει ενα restart να το πω ετσι και αν δεν χαμηλωσω την ενταση θα ξανακλειση. μου κανει ολο αυτο εντυπωση για τον λογο οτι η ισχυεις που βγαζει πριν κλειση δν ειναι αρκετη.
εχω ρωτησει αρκετους κανεισ δν μου εχει πει με σιγουρια κατι .μου αναφερουν οτι κλεινει λογο αντιστασης ,ειτε οτι ειναι ενας ενισχυτησ για surround και οχι για 2 ηχεια που χρησιμοποιω εγω,
ευχαριστω.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
κλεινει για να μην τα τιναξει....
ή για να μην τιναξει τα ηχεια σου
Αν επειμενεις θα κανεις οτι ειχε κανει φιλος .....
επεμενε να καψει τουιτερ κεντρικου , και στα 4 αναβοσβησιματα το τιναξε το τουιτερακι, δυο φορες ...μετα αλλαξε ηχεια.........
Εκει βεβαια ηταν μαρατζακος αλλα ιδια συμπεριφορα ειχε.......

Reaction score
0
μου τον εδωσαν με 2 crystal audio 100w rms 4 ohm 2 way bass reflex αλλα λογο οτι στα 4 ohm δν δουλευει ο ενισχυτης χρησιμοποιω 2 audio spectrum 120w 8ohm ,στο παρελθον δουλεψα και κατι datax's 75w 8 ohm και το αποτελεσμα ειναι τι ιδιο.οπως λες επρεπε να εδεινε 100w τα οποια δν τα δινει .

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Δε γράφουν ακριβώς 100W οι προδιαγραφές. ;)

Γράφουν ότι πρακτικά βγάζει 60 watts στο κανάλι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θα παίξει σε αξιοπρεπή ένταση τα περισσότερα ηχεία.
Όταν λέτε ότι δεν παίζουν δυνατά τι εννοείτε; Μήπως ζητάτε υψηλή ένταση σε μεγάλο χώρο;

Επίσης, τα στοιχεία που δίνετε για τα ηχεία δεν αρκούν για να καταλάβουμε κάτι γι' αυτά. Μοντέλο δεν έχουν;

Reaction score
0
μα η ισχυεισ που βγαζει ειναι μικρη δεν φτανουν καν στα 100w στην εξοδο του ενισχυτη και απο μεριας ηχειου, γραφει τουλαχιστον οτι ξεπερνα τη πραγματικη τιμη των 100w.τα ιδια ηχεια δοκιμασμενα σε αλλο ενισχυτη και κανουν παπαδες

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.589
Αφού τα ηχεία είναι εντάξει, μήπως έχει πρόβλημα ο ενισχυτής και χρειάζεται έλεγχο;

Reaction score
0
εχω προσπαθησει να ρωτησω στο service τησ pioneer και η κουβεντα τους ηταν οτι ετσι ειναι ειναι πολυκαναλος και με 2 ηχεια δν κανω δουλεια.θα χρειαστω πολλα ηχεια πραγμα που εμενα για ενα μικρο δωματιο δν με εξηπηρετη.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Εφόσον το κάνει με διαφορετικά ηχεία τότε το πιθανότερο είναι να έχει κάποιο πρόβλημα ο ενισχυτής.
Αν είναι εκτός εγγύησης μπορείτε να τον πάτε σε κάποιον τεχνικό να το δει.

profi

Γκαντεμόσαυρος του λασπολόγου
Reaction score
1.439
my 2 cents...
κάνε κ έναν έλεγχο στις συνδέσεις των καλωδίων κ στα ηχεία κ στον ενισχυτή μήπως υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα κ ο ενισχυτής κλείνει για να προστατέψει τον εαυτό του.
δές μήπως έχουν χτυπηθεί πουθενά κ είναι εκεί το βραχυκύκλωμα
αν έχεις καλώδια στον ενισχυτή που στην άκρη τους δεν έχουν ηχεία (center,surround) αποσύνδεσέ τα.

Reaction score
0
ευχαριστω ολουσ για τον χρονο σας , Αυτο που θα κανω ειναι να τον παω σε εναν τεχνικο. Η γνωμη σας ? σε ενα επισημο αντιπροσωπο η' οχι?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster