26 Ιανουαρίου 2010 #1 sierso Μηνύματα 7 Reaction score 0 Πωλειται,σε αριστη κατασταση,μαυρο,480ευρω.Ευχαριστω.
26 Ιανουαρίου 2010 #2 sozal Μηνύματα 35 Reaction score 0 Απάντηση: PIONEER VSX LX60 φιλε μου ενδιαφερομαι.σου εστειλα pm.
27 Ιανουαρίου 2010 #3 RsCosworth Μηνύματα 37 Reaction score 0 Απάντηση: PIONEER VSX LX60 φιλε μου το εργαλειο εχει 1300 ευρω απο την αντιπροσωπεια κατι δεν παει καλα??? αν οχι εσυ δεν το πουλας, το χαριζεις
Απάντηση: PIONEER VSX LX60 φιλε μου το εργαλειο εχει 1300 ευρω απο την αντιπροσωπεια κατι δεν παει καλα??? αν οχι εσυ δεν το πουλας, το χαριζεις
27 Ιανουαρίου 2010 #4 sierso Μηνύματα 7 Reaction score 0 Απάντηση: PIONEER VSX LX60 Καλημερα.Επαναλαμβανω,ειναι σε αψογη κατασταση,με ολα τα παρελκομενα του.Πωλειται,λογω αναβαθμισης του συστηματος μου.Τελεια και παυλα.Σε σχολια τυπου....ταδε,δεν εχω να πω τιποτε.Ευχαριστω.
Απάντηση: PIONEER VSX LX60 Καλημερα.Επαναλαμβανω,ειναι σε αψογη κατασταση,με ολα τα παρελκομενα του.Πωλειται,λογω αναβαθμισης του συστηματος μου.Τελεια και παυλα.Σε σχολια τυπου....ταδε,δεν εχω να πω τιποτε.Ευχαριστω.
27 Ιανουαρίου 2010 #6 sierso Μηνύματα 7 Reaction score 0 Απάντηση: PIONEER VSX LX60 Επωληθη.Ευχαριστω τον Aristid και καλες ακροασεις! Παρακαλω,κλειδωστε το θεμα.
Απάντηση: PIONEER VSX LX60 Επωληθη.Ευχαριστω τον Aristid και καλες ακροασεις! Παρακαλω,κλειδωστε το θεμα.