Pixel policy

Reaction score
426
Τι pixel policy επικρατει σε κάθε tv;
Πωλητής αλυσίδας ανέφερε σε φίλο, ότι όλες οι τηλεοράσεις έχουν 7 pixel και πάνω.
Συνεχίζοντας είπε ότι η lg μόνο στα pc monitor έχει 0 pixel.
Τι ξέρετε εσείς για το θέμα;
Καλό είναι, όσοι γνωρίζουν από προσωπικό ψάξιμο, να μας πουν τι έχει ανακαλύψει ο καθένας.

Reaction score
0
Εγώ που είχα ρωτήσει για τη Samsung που πήρα, μου είπε πως δε γνωρίζει να υπάρχει κάτι, κ αυτό γιατί πλέον είναι πολύ σπάνιο το φαινόμενο...
Ας έχει βέβαια έστω και ένα μεθαύριο που θα μου την παραδώσουν, κ θα πέσει κατευθείαν τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία!

Reaction score
426
Ξεκίνησα την κουβέντα, γιατί φίλος πήρε μία lcd noname από αλυσίδα και διαπίστωσε ότι έχει 1 καμμένο pixel. Ο πωλητής του είπε για 7 pixel και σήμερα τον πήρε τηλέφωνο, ότι μίλησε με την αντιπροσωπεία και είναι τελικά 3 pixel.
Το manual και η εγγυηση δεν αναφέρουν τίποτα.
Να το κυνηγήσει μέσω ΙΝΚΑ;

Reaction score
7
Συνηθως τα στα manual αναφερεται οτι το 99,99% των pixel θα λειτουργουν σωστα.... Τωρα αν υπολογισεις ποσα Pixel ειναι το 0,01% θα δεις οτι ειναι πολλλλα περισσσσοτερα απο 7, οποτε ειναι καλυμενες οι εταιρειες...

Reaction score
0
Eiναι γεγος οτι επικρατει ενα μπαχαλο με τα πιχελ απο προσωπικη περιπτωση με μια HITCHI 4300 1024X1024 42" που ειχε
2 πιχελ καμενα μου ειπαν οτι θελει 7 πιχελ αλλα επειδης ειναι σοβαρη ετερια μου την αντικατεστησε με καινουργια,και αργοτερα που μου βγαλε μια αλλη βλαβη μου την αντικατεστησε με μια 7200 42" οπως και του αδερφου μου που ειχε την
4200 42" και του εβγαλε βλαβη και ενα καμενο πιχελ του την αντικατεστησαν με μια 7200 42" και αυτον οποτε εχει να κανη καθαρα με το ποσο σοβαρη ειναι η ετερια.
Οσο για την LG μονο για τα μονιτορ ισχυει το 0 πιχελ και για της τηλεορασης 7 πιχελ αδιαπραγματευτα απο φιλο που το ετιχε να εχει 2 πιχελ καμενα και αυτα τα 7 πιχελ με πολες αραμετρους(αποσταση μεταξη τους ,προβληματικα κ.α.)
χαος με τα πιχελ :shock: και ας ελπιση ο θιλο σου να πεση ανθρωπους που θα σεβαστουνε τα λεφτα που τους εδωσε.

Reaction score
62
Δηλαδή, όταν σου λέει π.χ η ΑΜΟΙ 0 pixel policy, δε σημαίνει ότι έστω κι ένα πίξελ καμμένο είναι στην εγγύηση?

Reaction score
7
NINJA2 said:
......... να πεση ανθρωπους που θα σεβαστουνε τα λεφτα που τους εδωσε.
Οταν αγοραζεις κατι, γνωριζεις (ή μπορει να μαθεις) απο πριν τους ορους εγγυησης και το τι καλυπτει και τι οχι.
Οποτε οταν αγοραζεις μια TV ξερεις απο πριν ποσα pixel δικαιολογουν, αρα δεν τιθεται θεμα σεβασμου των χρηματων.
Οπως επισης ξερεις οτι η εγγυηση ενος προβολες ΔΕΝ καλυπτει τη λαμπα (ειτε καθολου ειτε μετα απο ενα διαστημα).

Το θεμα ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν ασχολειται κανεις καταναλωτης με το service, την καλυψη του, τους ορους που διεπουν την αγορα του προιοντος του κατα την αγορα της συσκευης. Λες και εχει κανει συμβολαιο με το Θεο να μη χαλασει ποτε. Το θυμαται και αρχιζει να φωναζει -αδικα- οταν παρουσιασει προβλημα...

Μην απαιτουμε να ειναι σωστες μονο οι εταιρειες απεναντι μας... Ας ειμαστε και εμεις...

Reaction score
298
Πίξελ που να μένουν πάντα αναμμένα - σε αντίθεση με τα πάντα σβηστά (μαύρα ή έστω σκούρα γκρί :p).

Reaction score
0
NINJA2 said:
Eiναι γεγος οτι επικρατει ενα μπαχαλο με τα πιχελ απο προσωπικη περιπτωση με μια HITCHI 4300 1024X1024 42" που ειχε
2 πιχελ καμενα μου ειπαν οτι θελει 7 πιχελ αλλα επειδης ειναι σοβαρη ετερια μου την αντικατεστησε με καινουργια,και αργοτερα που μου βγαλε μια αλλη βλαβη μου την αντικατεστησε με μια 7200 42" οπως και του αδερφου μου που ειχε την
4200 42" και του εβγαλε βλαβη και ενα καμενο πιχελ του την αντικατεστησαν με μια 7200 42" και αυτον οποτε εχει να κανη καθαρα με το ποσο σοβαρη ειναι η ετερια.
Οσο για την LG μονο για τα μονιτορ ισχυει το 0 πιχελ και για της τηλεορασης 7 πιχελ αδιαπραγματευτα απο φιλο που το ετιχε να εχει 2 πιχελ καμενα και αυτα τα 7 πιχελ με πολες αραμετρους(αποσταση μεταξη τους ,προβληματικα κ.α.)
χαος με τα πιχελ :shock: και ας ελπιση ο θιλο σου να πεση ανθρωπους που θα σεβαστουνε τα λεφτα που τους εδωσε.

Μου κάνει εντύπωση το καμμένο pixel σε plasma panel αλλά για άλλη μια φορά θα πω ένα μπράβο για την HITACHI (τα έχω πει και με pm με τον NInja κάποια στιγμή). Ίσως είναι το πιο σημαντικό που διάβασα μέχρι στιγμή στο thread, το οποίο δικαιώνει σε κάθε περίπτωση την πεποίθησή μου για την HITACHI.

Αλλά ας γράψουν κι άλλοι φίλοι για καλά παραδείγματα πολιτικής εταιριών γιατί μόνο να θάβουμε ξέρουμε.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας