Placebo στο Terravibe!

Reaction score
51
Η DIDI MUSIC - BIG STAR PROMOTION παρουσιάζει:

ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ TERRA VIBE

ΝΑΙ !!! Είναι γεγονός!
Το γεγονός που όλοι περιμέναμε ...
Οι αγαπημένοι μας Placebo, live στις 5 Σεπτεμβρίου, στο Terra Vibe!

Με ένα νέο άλμπουμ (Meds) και με νέο attitude, ( όπως οι ίδιοι δηλώνουν και έμπρακτα επί σκηνής αποδεικνύουν ) , οι Placebo θα είναι εδώ για να ανανεώσουν την άρρηκτη σχέση αγάπης με το ελληνικό κοινό που τους λατρεύει και τους αποθεώνει σε κάθε τους εμφάνιση.

Η μπάντα με το απίστευτο on and off stage – style, το μοναδικό και απόλυτα αναγνωρίσιμο ήχο και τους «εκκεντρικούς» στίχους θα είναι στις 5 Σεπτεμβρίου στο Terra Vibe.

Από την πρώτη τους εμφάνιση στο Rockwave στον Αγιο Κοσμά το 1999 μέχρι το τελευταίο headline Rockwave show τους το 2004 στο Terra Vibe οι Placebo εξακολουθούν να πολλαπλασιάζουν και να εντείνουν το συναίσθημα ...

Without them we are nothing!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 7 Ιουλίου

Τιμές εισιτηρίων: 45 ευρώ προπώληση / 50 ευρώ ταμείο/ 60 ευρώ VIP!!

Από Didi-music!

Reaction score
1
Γιωργο οι φήμες επιβεβαιώθηκαν τελικά ε?
Να είσαι καλά υπέροχα νέα!!
I will be there... :lol: :lol: :lol:

ΥΓ Ολα καλά, αλλά αυτό to "VIP" (ειδικα σε συναυλία των Placebo) μου ματώνει την καρδιά....

Reaction score
1
Γιώργος Ανδρεάδης said:
Oi VIP στο Μαλακα-σα ειναι για τις πλαστικες καρεκλες που εχει στα δεξια... μη χ*σω...
Γιώργο έχεις 1000 δίκια και καλά κάνεις και την Ξ€χ€ζ€ις τη Μαλακασα αλλά πρέπει να το χωνέψουμε γιατί δυστυχώς τα περισσότερα συγκροτήματα εκει σκάνε μύτη... επόμενο θα μου πεις, η Didi αποφασίζει για Μαλακασα και ζητά όσα γουστάρει, πολλοί (μεταξύ τους και γω) για το αγαπημενο-α συγκρότημα-τα σκάμε τα φράγκα και η δουλειά τείνει να δημιουργήσει ενα καθεστώς μονοπωλείου για τη Didi... :( :(

Reaction score
50
Πάντως στους DM οι VIP θέσεις δεν ήταν μόνο τα πλαστικά καθίσματα αλλά και όλος ο μπροστά χώρος της αρένας. Τι λέει παιδιά, ποιοι λένε να πάνε Placebo;

Reaction score
1
Μάνος Σταυρόπουλος said:
Πάντως στους DM οι VIP θέσεις δεν ήταν μόνο τα πλαστικά καθίσματα αλλά και όλος ο μπροστά χώρος της αρένας. Τι λέει παιδιά, ποιοι λένε να πάνε Placebo;
Μάνο νομίζω πως οι μπροστινές θέσεις ήταν κλειστές για τα μέλη του Hysterica.
Για Placebo είχα σχεδόν ψηθεί αλλά αυτό που αντίκρυσα (για πολλοστή φορά) στο TERRA VIBE με έβαλε σε σκέψεις...

Reaction score
50
Web_Nautilus said:
Μάνο νομίζω πως οι μπροστινές θέσεις ήταν κλειστές για τα μέλη του Hysterica.
Για Placebo είχα σχεδόν ψηθεί αλλά αυτό που αντίκρυσα (για πολλοστή φορά) στο TERRA VIBE με έβαλε σε σκέψεις...
Έλα ρε, αλήθεια; Ωραία, έστω στους Placebo γνωρίζει κανείς κάποιο τρόπο για να βρεθούμε μπροστά;;; Ούτε με VIP δεν τα καταφέρνεις;;;

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas