Planet Terror (2007)

Reaction score
59
Planet Terror (2007)

Ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ, ο μάστερ της ιλλιγγιώδους σχεδόν βιντεοκλιπίστικης αισθητικής που ανήγαγε τα b-movies στο απόλυτο καλτ είδος, παρουσιάζει το δευτερο μέρος του Grind House (το πρώτο ήταν το Death Proof του Κουέντιν Ταραντίνο). Επιστρατεύοντας μια πλειάδα τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σταρ, από τον Ναβίν Άντριους του "LOST" και τον Φρέντι Ροντρίγκεζ του "Six Feet Under" έως τον Τζος Μπρόλιν, τον Μάικλ Μπιν, τον Μπρους Γουίλις, τον Ταραντίνο, την τραγουδίστρια Fergie σε εμβόλιμα τρέιλερ, ο Ροντρίγκεζ παραδίδει ένα ρετρό φουτουριστικό θέαμα τρόμου.

Ένα ζευγάρι γιατρών βλέπουν τη βραδινή τους βάρδια να πλημμυρίζει με ανθρώπους γεμάτους γαγγραινώδη έλκη και άδειο βλέμμα στα μάτια. Ανάμεσά τους είναι η Τσέρι μια στριπτιζέζ που έχασε το πόδι της από επίθεση στο δρόμο και ο Ρέι. Καθώς οι ασθενείς μετατρέπονται γρήγορα σε επιτιθέμενους, η Τσέρι και ο Ρέι ηγούνται μιας ομάδας πολεμιστών ορμώντας προς ένα πεπρωμένο που θα αφήσει πίσω του εκατομμύρια μολυσμένους.

Kυκλοφορει 20/12/2007 απο την ODEON

Reaction score
8
Απάντηση: Planet Terror (2007)

Τωρα ειναι σπλατερ,ειναι καλτ ειναι εντελως σκουπιδια??
Το ειδαμε παρεα 3 ατομων & στον εναν αρεσε στον αλλο
δεν αρεσε & σε μενα δεν εχω αποφασισει..
Οπως & να εχει δεν το θεωρω καλυτερο απο του Ταραντινο
το deth proof εννοω.
Το σιγουρο ειναι οτι ξαφνιαζει ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ με αυτο
το δημιουργημα του & διχαζει τις γνωμες..
Αλλοι θα το γουσταρουν πολυ & αλλοι θα το αντιπαθησουν!

Reaction score
6
΄Εκανα το τραγικό λάθος και είδα την ταινία. Ήμαστε παρέα και είπα να μην γίνω αντιδραστική.

Μιλάμε για την απόλυτη βλακεία!!!!!!!! Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν για τι "σκουπίδι" μιλάμε.

Εγώ πάντως την προτείνω σε όσους "συμπαθώ" ιδιαίτερα.

Σκέτο χάσιμο χρόνου!!!!!!!!!!!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Απάντηση: Planet Terror (2007)

Πολύ καλό.

Μυρτώ, μάλλον δεν είσαι fan των "splatter films". :114:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Planet Terror (2007)

Πολύ καλό.

Μυρτώ, μάλλον δεν είσαι fan των "splatter films". :114:
H αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν τελικά αυτό το έργο ανήκει στα splatters με την έννοια του τρόμου, του πολύ αίματος και βίας ή στα splatsticks δηλαδή τόσο υπερβολικά που καταντούν κωμικά.

Μα η γυναίκα με το πόδι πολυβόλο?!!!!!!! Άσε το άλλο!! Με σπασμένο χέρι, ανοίγει πόρτα αυτοκινήτου, οδηγάει και μετά αν θυμάμαι καλά της πέρασε κιόλας?!!!

Δεν θέλω να φανώ αρνητική αλλά.........

Πάντως η προτίμηση στις ταινίες όπως και στη μουσική και σε κάθε είδους τέχνη είναι είναι καθαρά προσωπική. Οπότε μάλλον δε μου αρέσουν τέτοιου είδους έργα. Έχεις δίκιο.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.664
Απάντηση: Re: Planet Terror (2007)

΄Εκανα το τραγικό λάθος και είδα την ταινία. Ήμαστε παρέα και είπα να μην γίνω αντιδραστική.

Μιλάμε για την απόλυτη βλακεία!!!!!!!! Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν για τι "σκουπίδι" μιλάμε.

Εγώ πάντως την προτείνω σε όσους "συμπαθώ" ιδιαίτερα.

Σκέτο χάσιμο χρόνου!!!!!!!!!!!!!!
Δε λέω, καλό είναι... για το σκοπό που αναφέρεις.
Όμως όχι τόσο "καλό" όσο το Deathproof, που δεν κάνει ούτε για τη χωματερή. Α ρε Ταραντίνο, μου φαίνεται γέρασες...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Planet Terror (2007)

Δεν μπορώ να μην γράψω....:137:

Είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει !!!
Βέβαια ήξερα τι να περιμένω και δεν με απογοήτευσε καθόλου.
"Μοναδική" σίγουρα, που ήδη έχουν αρχίσει να αντιγράφουν. (βλέπε διαφήμιση cocacola zero)

Αυτά περί "γεύσης" και γούστου.

..
Μα η γυναίκα με το πόδι πολυβόλο?!!!!!!! Άσε το άλλο!! Με σπασμένο χέρι, ανοίγει πόρτα αυτοκινήτου, οδηγάει και μετά αν θυμάμαι καλά της πέρασε κιόλας?!!!
...
Αυτοί είναι λόγοι για να θεωρηθεί μια ταινία κακή ? !!!!
Γιατί αν είναι έτσι όλες οι Ελληνικές ταινίες που τελειώνουν με γάμο είναι για πέταμα :142:

Υπάρχει άραγε κάποια ταινία που δεν έχει "ανακολουθία" ?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.515
Απάντηση: Re: Απάντηση: Planet Terror (2007)

Είναι πως το βλέπεις... Εγώ θέλω θέαμα με υπερβολές κι όταν διαβάζω "η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα" στρίβω γιατί είμαι σίγουρος ότι θα είναι "λίγη". :137:
Αλλά δεν είμαι και το μέτρο ...

Όπως είπες πολύ σωστά η υποκειμενικότητα βρίσκεται πάνω απ' όλα!

Επίσης, είναι ωραία η "κόντρα" μεταξύ οπαδών διαφορετικών ειδών ταινιών, αρκεί να μην παίρνει πολιτικο/ποδοσφαιρικές διαστάσεις.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Planet Terror (2007)

Δεν μπορώ να μην γράψω....:137:

Είναι από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει !!!
Βέβαια ήξερα τι να περιμένω και δεν με απογοήτευσε καθόλου.
Εσύ τουλάχιστον ήξερες τι περίμενες, εγώ όμως όχι. Περίμενα βέβαια βία, αίμα και τα "μυαλά στα κάγκελα" (Ταραντίνο βλέπεις) αλλά αυτό το πράγμα δεν το περίμενα.

Πάντως αποκόμησα και κάτι καλό. Γέλασα με την καρδιά μου και όχι μόνο εγώ. Και οι υπόλοιποι 3 στην παρέα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.868
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef