PLASMA 42'': Pan 42PX70 vs Samsung 42Q96

Reaction score
0
Καλημέρα στο forum και από εμένα.
Είμαι σε δίλημμα μεταξύ της 42ΡΧ70Ε, την οποία πολύ παινεύετε, αλλά στο test του ΗΙΤΕCH τα πήγε μέτρια...
Και μεταξύ της Samsung 42Q96 (ή έστω της 42C96), οι οποίες στο test του ΗΙΤΕCH ήταν οι αμέσως καλύτερες plasma μετά τις ΚURO της Pioneer.

Επειδή τα χρήματα είναι σχεδόν ίδια και για τις τρεις αυτές plasma (από 1100 έως 1250 ευρώ) τι μου προτείνετε??

Βέβαια επειδή οι Samsung είναι φρέσκιες, θα υπάρχει κανείς που την έχει αγοράσει?

Reaction score
801
Ναι εχεις δικιο.Το hitech εβγαλε μετρηση για την panny πως εχει contrast χαμηλοτερο και απο απλες lcd.

Reaction score
0
Ρε παιδιά πριν λίγο καιρό διάβαζα κάτι εντυπώσεις από παιδιά που αγόρασαν την panasonic ότι έχει απίστευτα μαύρα και constrast. Τελικά ποιός μας δουλεύει, το hitech ή τα παιδιά εδώ στο forum;

Reaction score
0
Ρε παιδιά πριν λίγο καιρό διάβαζα κάτι εντυπώσεις από παιδιά που αγόρασαν την panasonic ότι έχει απίστευτα μαύρα και constrast. Τελικά ποιός μας δουλεύει, το hitech ή τα παιδιά εδώ στο forum;
φιλε, plasma ειναι....αρα σιγουρα εχει αρκετα καλο μαυρο και πολυ καλο contrast. Δε χρειαζεται να διαβασεις κανενα review για να το καταλαβεις αυτο, ειναι εγγενη χαρακτηριστικα της τεχνολογιας plasma. Οπως δε χρειαζεται να διαβασεις τιποτα για να ξερεις οτι σαυτους τους 2 τομεις θα ειναι σαφως καλυτερη απο LCD και χειροτερη βεβαια απο CRT.

Τωρα τι γραφει το hi-tech δε ξερω, ποτε δε το παιρνω, αλλα δυσκολευομαι να πιστεψω οτι γραψανε τετοια μπαρουφα.

Reaction score
0
Απάντηση: PLASMA 42'': Pan 42PX70 vs Samsung 42Q96

παίδες, ευχαριστώ για όλα.
Επιτέλους πήρα μια απόφαση.
Ο χρόνος θα δείξει εάν είναι και η σωστή.
Παράγγειλα σήμερα τη Samsung, καθότι νεότερο μοντέλο (έστω και για λίγους μήνες).
Ούτως ή άλλως στο hitech ήταν πολύ κοντά (στα όρια του σφάλματος).
Μόλις την παραλάβω θα έχετε τις πρώτες εντυπώσεις...

Reaction score
801
Δεν θα εχεις κανενα παραπονο.Καλοριζικη και προσοχη τις πρωτες 150 ωρες με τις στατικες εικονες.

Reaction score
1.042
καλησπερα και απο μενα!
ειμουνα και εγω ετοιμος για την αγορα της πανασονικ την τεταρτη που μας ερχεται αλλα νοιωθω μπερδεμενος μετα απο αυτα που διαβασα και τωρα σκεφτομαι και για την q96 η διαφορα της ειναι νομιζω κοντα στα 100 ευρω!τελικα τα 100hz παιζουν ρολο στις πλασμα? και αν παιζουν πως η q96 σκαρφαλωνει ποιο ψηλα σε βαθμολογιες? επισης η υποστηριξη 1080p της πρωτης παλι δεν της δινει βαθμους?
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss