plate amp

Reaction score
0
Παιδια ξερετε που μπορω να βρω στην Αθήνα καλους plate amp(250-350w rms) για DIY ενεργο 2way PA ηχειο?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Αποκλειστικά Αθήνα;
Θα σε ενδιέφερε αγορά από αξιόπιστο ευρωπαϊκό κατάστημα;

Reaction score
0
Αποκλειστικά Αθήνα;
Θα σε ενδιέφερε αγορά από αξιόπιστο ευρωπαϊκό κατάστημα;
Προτιμω κανονικο καταστημα γιατι δεν ειμαι πολυ υπερ των αγορων απο net. Ειδικα σε ηλεκτρονικες συσκευες που δεν ισχυουν και οι εγγυησεις αν ειναι απο ε3ωτερικο...

Ξερει κανεις αν οι ενισχυτες αυτοκινητου μπορουν να μετατραπουν σε plate amp??

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Eγώ θα πρότεινα να δεις αυτό. Κάνεις παπάδες με το DSP και οι ενισχυτές είναι άριστοι.
Αγοράζεις κατευθείαν από το site του κατασκευαστή και δεν θα έχεις το παραμικρό πρόβλημα με τις εγγυήσεις. Έχουν άριστο support σε περίπτωση που κάτι πάει στραβα (δοκιμασμένο).
Αν θέλεις περισσότερη ισχύ θα βγουν και μεγαλύτερα μοντέλα σύντομα.

Reaction score
0
Ο συγκεκριμενος ειναι πολυ μικρής ισχυος. Εγω χρειαζομαι 250-300w@4Οhm για να οδηγησω ενα 2way ιδιοκατασκευασμενο ηχειο.
Και αν αυτο που ειναι 140w@4Ohm κοστιζει 300€ δεν θελω να φανταστω ποσο θα παει ενας αντιστοιχος με την δυναμη που χρειαζομαι (αν βγαλει ποτε)....

Reaction score
0
Ευχαριστω για την βοηθεια αλλα ο συγκεκριμενος ειναι πολυ μικρής ισχυος. Εγω χρειαζομαι 250-300w@4Οhm για να οδηγησω ενα 2way ιδιοκατασκευασμενο ηχειο.
Και αν αυτο που ειναι 140w@4Ohm κοστιζει 300€ δεν θελω να φανταστω ποσο θα παει ενας αντιστοιχος με την δυναμη που χρειαζομαι (αν βγαλει ποτε η εταιρια)....

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Θα βγάλει και μεγαλύτερους αλλά φθηνότεροι αποκλείεται να είναι.
250 ευρώ + ΦΠΑ κάνει ο "μικρός". 300 + ΦΠΑ κάνει αυτός με την ψηφιακή είσοδο.
Αν βρεις κάτι με τις ίδιες δυνατότητες/ευκολίες/παραμετροποίηση σε χαμηλότερη τιμή, let me know (για κατανάλωση, όγκο και βάρος, δεν το συζητάω καν) γιατί θα με ενδιέφερε.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Πόσα κομμάτια χρειάζεσαι?
Νομίζω κάτι υπάρχει γύρω στα 300 watt στα 8 Ω σε πολύ καλή τιμή.
Μιλάω για 150-160 ευρώ.

Reaction score
0
Θα χρειαστω 2.
Αλλα μαλλον θελω 4ohm... Αυτος που λες δουλευει και στα 4?

*300w rms ενωω ετσι:126:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.571
Ο συγκεκριμένος αναφέρει 400 watt στα 4 Ω και έχει επάνω και ενσωματωμένο παθητικό κροσόβερ.

Για περισσότερες πληροφορίες κάλεσε το 210-2466576. Είναι η αντιπροσωπεία της Νεοδομικής.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO